Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een hele mooie keuken gekregen. Helaas is het niet meteen goed gegaan. Gelukkig was de service heel goed en werd er niet moeilijk gedaan om alles als nog zo te krijgen zoals wij voor ogen hadden!
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
GeurtsSon
8 uit 10
Dag Jan Wolterink, Hier bij een bedankje van ons uit Leeuwarden. We zijn Super content met de badkamer en het geheel. Zeer goed geholpen door je, en vooral door de gene die het allemaal monteerde, petje af voor hem,(Allin) Met vriendelijke groet, en als je in de buurt bent hebben wij ook koffie voor je. Good goan. Harry en Hilde.
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
DamAlmelo
10 uit 10
Zeer klantvriendelijk & Erg behulpzaam. Meedenken om oplossingen te vinden en te zoeken. Zeer nette, beleefde en technisch vakbekwame monteur. De verbouwing van de keuken verliep soepel en snel, zonder verdere schade te berokkenen.
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
DierckxsensZevenbergen
10 uit 10
Reeds in het offerte traject zeer goed voorgelicht. De offerteprijs was aanvankelijk boven het budget, echter door het vakmanschap van de manager/eigenaar van de vestiging hebben wij een uitstekende compromis kunnen sluiten. In de uitvoering waren er specifieke punten die een betere oplossing verdienden, waarbij gezegd dient te worden, dat dit zonder het trekken van de portemonnee is opgelost. De geleverde en geïnstalleerde Sun shower raakte defect. Het glas is gesprongen. Echter door toedoen van Grando is dit uitstekend onder garantie door de servicedienst van Sun shower opgelost. Het tegelwerk en het strakke plafond overtreffen onze verwachtingen. Wij zijn zeer tevreden met de door Grando Assen geleverde badkamer en hopen er nog lang plezier van te hebben.
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
B.G.J. ErnensAssen
10 uit 10
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. Tijdens onze orientatie werden wij keurig en vriendelijk geholpen. Bij het uitzoeken van de keuken en badkamer nam men alle tijd voor ons (in totaal 7 afspraken, ook 's avonds laat incl. eten). De bouwvakkers werkten keurig netjes. Uiteraard zijn er altijd wat opleverpunten die nog herstelt moeten worden maar tot nu toe worden ook deze keurig netjes opgepakt en afgewerkt. De algehele doorlooptijd van de verbouwing is wel langer dan wij gedacht hadden. Maar het einde is gelukkig in zicht. Dan kunnen we gaan genieten van de mooie keuken en badkamer.
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
Wendy FrankenZevenbergen
8 uit 10
Bij aankomst bij grando heel goed behandeld met de uitleg van onze nieuwe keuken, de verkoper denkt echt met je mee. Daarna bij ons thuis alles komen opmeten,en enkele maanden later onze keuken door 2 hele goede monteurs ge plaats. De keuken is prima gezet we konden alles vragen en het werd gedaan. Dus alles bij elkaar zijn wij heel goed behandeld hier voor een hele dikke pluim.
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
P BiemansZevenbergen
10 uit 10
Ik heb bij Grando Zevenbergen een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer gekocht. Ik ben door dhr lambrechts zeer goed geadviseerd en zeker ook in fiancieel opzicht zeer goed in gelicht . Een zeer vakbekwame begeleiding waar je in een vrij korte tijd word geholpen en geadviseerd en tot aankoop over gaat zonder er later spijt van te hebben . De aankoop van een keuken/badkamer is vrij moeilijk maar met het advies van Jack kun je knopen doorhakken en later denken van dar was toch een goede beslissing
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
G. HUIGEZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een badkamer, tegelvloer en keuken gekocht. Tussen de aankoop van ons huis en verbouwing zat weinig tijd, met een goed advies, in een korte tijd, zijn wij echter snel geholpen. Alles was maatwerk en is naast de tekeningen in de computer op locatie nagemeten en bekeken. Met een correcte levering, goede plaatsing door vakmensen en goede service nadien (na plaatsing is men komen kijken om het werk te controleren en onze tevredenheid te toetsen) is het hele traject erg goed verlopen.
Geschreven op: 15/06/2015
Bron: Qasa.nl
Kees de RooijZevenbergen
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht; ruime keuze en prima sfeer in de winkel. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor mij. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd! Ik zal Grando Zevenbergen zeker aanraden bij anderen.
Geschreven op: 15/06/2015
Bron: Qasa.nl
van der WeeleZevenbergen
10 uit 10
We hebben een keuken, bijkeuken en nieuwe vloer laten installeren. We zijn uitstekend geholpen . Het ontwerpen en uitzoeken van alles werd met grote zorg gedaan en er werd niets overhaast beslist. Het verbouwproces viel ons zwaar en duurde wat langer dan gepland. De medewerkers van Grando waren heel plezierig om in huis te hebben , maar waren vooral uitstekende vaklieden. Het resultaat is schitterend en iedere dag genieten we van onze vernieuwde woonkamer/ keuken . En ja, we zouden Grando Zevenbergen van harte kunnen aan bevelen !
Geschreven op: 15/06/2015
Bron: Qasa.nl
Toos GeldofZevenbergen
10 uit 10

Pagina's