Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
wij hebben een prachtige badkamer meubel gekocht en mooie groote tegels bijpassend bij ons interiur . dankzij jack lambregts. zijn advies zeker de moeite waard om daar bij hem in de zaak even te gaan kijken en te laten informeren.
Geschreven op: 15/06/2015
Bron: Qasa.nl
a van zantenZevenbergen
10 uit 10
Grando Uden heeft erg goede service verleend met de problemen die wij hadden vanuit een andere Grando vestiging. Dit door een complete oplossing te bieden voor problemen die wij alle lange tijden hadden en niet werden opgelost door de verkopende partij. Ivo nogmaals bedankt
Geschreven op: 14/06/2015
BergackerUden
8 uit 10
We hebben een badkamer en een keuken van dit bedrijf gekocht. Veel gesprekken gehad om te komen tot de juiste ideeen en prijzen. Mooie showroom en altijd bereid om naar de klant te luisteren en deze te begrijpen. De monteurs zijn erg vriendelijk and prettig om over de vloer te hebben. De afleverbonnen kloppen niet altijd met de offerte, dus controleer dit goed. De aftersales is ook erg goed, en alle problemen worden opgelost. We zijn helemaal gek op onze badkamer en keuken. Als ze ook opritten zouden aanleggen zou ik ze nog een keer terugbellen :-). Naschrift: Deze ervaring is door Qasa.nl vertaald uit het Engels.
Geschreven op: 14/06/2015
Bron: Qasa.nl
Michelle McNabbHilversum
10 uit 10
De enige keukenwinkel die aan onze wens, om ons bestaand fornuis mee te nemen in het ontwerp en deze tussen te bouwen, heeft willen voldoen. Dank. Super gedaan. Ook badkamer advies van de monteur om de inloopdouche wat groter te maken dan gepland was een goede aanrader, zonder bijkomende kosten.
Geschreven op: 13/06/2015
Bron: Qasa.nl
TinekeHazerswoude-Dorp
10 uit 10
In maart 2014 is bij ons een complete badkamer geplaatst. Ook is er toen buiten een mobiele badkamer neergezet, zodat wij ons gewoon konden douchen. Onze ervaring met Grando Hilversum is super. Goed geadviseerd, vriendelijke mensen en goede service. Wij waren zo tevreden dat wij in januari 2015 het toilet compleet hebben laten vervangen. Alles naar volle tevredenheid. Ook de uitvoerende mensen zijn vakmensen. Alles wordt netjes en zorgvuldig geinstalleerd. Altijd in overleg met ons. Wij kunnen Grando Hilversum aan iedereen aan bevelen.
Geschreven op: 12/06/2015
Bron: Qasa.nl
H.L. BoutHilversum
10 uit 10
Er was een probleem met de vloertegels, maar dat is super netjes opgelost. Aardige mensen. Wij zijn erg blij met de nieuwe douche en genieten er iedere dag van. Wij zullen ook zeker Grando aanraden bij vrienden en kennissen.
Geschreven op: 11/06/2015
Bron: Qasa.nl
J.F.Bos-KroezeWormerveer
10 uit 10
Samen met mijn vrouw zijn we vooraf getipt door vrienden op het Grando filiaal te Almelo. Daar bleek een zeer vriendelijke & behulpzame vestigingsmanager te zitten, die je vakkundig advies op maat gaf. Achteraf kunnen we dit alleen maar beamen; we zijn uitstekend op onze wenken bediend en hebben een prachtige badkamer aangeschaft. Hartelijk dank, Jan! Onze badkamer is al geleverd naar volle tevredenheid.
Geschreven op: 10/06/2015
Bron: Qasa.nl
AvciAlmelo
10 uit 10
Wij hebben onlangs onze 2e nieuwe keuken gekocht . Net als de eerste keer goeie ervaring met afspraken, levering en plaatsen van de keuken(s) . Omdat de kasten gingen bollen na 10 jaar is voor een oplossing gezocht dat alleen de kasten vervangen zijn en de meeste inbouwapparatuur kon blijven. En we konden altijd voor onze vragen terecht. Dus dik tevreden
Geschreven op: 10/06/2015
Bron: Qasa.nl
Rudy JoonWormerveer
8 uit 10
De ontvangst in de showroom was perfect. Alle vragen die wij hadden over een nieuwe keuken was goed. De uitvoering van de plannen en de installatie van de keuken was super en tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de onderdelen die ontbraken werden later naar volle tevredenheid geplaatst. Alle lof voor de klandizie.
Geschreven op: 10/06/2015
Bron: Qasa.nl
Christ HulskramerWormerveer
10 uit 10
prima wijze van verkopen aansluiten en service. uitstekende Stefan Remijn zorgvuldig en oog voor detail .
Geschreven op: 05/06/2015
MennoMiddelburg
10 uit 10

Pagina's