Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht bij Grando Epe. Prima service geboden door dhr Gernaat. Keuken is inmiddels geplaatst. Een klein simpel probleempje is kort daarna verholpen. Dus prima service, prima keuken.
Geschreven op: 04/06/2015
Bron: Qasa.nl
E. BakkerEpe
8 uit 10
Na een goede ervaring met de aanschaf van onze keuken hebben we nu een badkamer gekocht en wederom zijn we erg blij met het eindresultaat. Erg fijne zaak die we zeker kunnen aanraden. Geen opdringende verkopers en ze nemen rustig de tijd voor je om zo het beste eindresultaat te krijgen.
Geschreven op: 03/06/2015
Bron: Qasa.nl
AndyHoogvliet
10 uit 10
Heel goed advies vooraf en uitstekende plaatsing van mijn nieuwe keuken
Geschreven op: 02/06/2015
AnoniemMijdrecht
10 uit 10
Alles keurig afgewerkt volgens afspraak .Goede service en vakmensen.Zeer goede voorlichting en altijd bereid advies te geven. Goede communicatie tussen verkoop en montagebedrijf.De keuken en badkamer ziet er precies zo uit als op de 3d afbeeldingen.
Geschreven op: 02/06/2015
Bron: Qasa.nl
Jan PeltSon
8 uit 10
Michel de Ridder van Grando Middelburg heeft ons met zijn kennis ervaring en gevoel voor smaak fantastisch geholpen met het samenstellen en vormgeven van onze droomkeuken
Geschreven op: 01/06/2015
Bernard SonkeMiddelburg
10 uit 10
In december een keuken gekocht. Helaas een aantal problemen ondervonden met de vaatwasser. Dit is echter niet verwijtbaar aan Grando Bergambacht. Ben vriendelijk te woord gestaan en zij hebben een monteur van Bosch gestuurd om het probleem te verhelpen. Grando staat voor mij, voor top service!
Geschreven op: 01/06/2015
Bron: Qasa.nl
Peter van opeiBergambacht
8 uit 10
goede hulp bij keuze van keuken. proces bij oplevering wat rommelig doordat verkeerde goederen waren geleverd maar dat zou door de leverancier zijn gekomen. daarop wel reactie gekregen maar levering laat nog even op zich wachten.
Geschreven op: 31/05/2015
Bron: Qasa.nl
wimHoofddorp
8 uit 10
Verkoper kwam bij mij thuis kijken en heeft een mooi renovatie plan op gezet voor de badkamer wat in praktijk helemaal bleek te kloppen en uitstekend bevalt. Veel keuze mogelijkheid, geen opgedrongen verkooppraatje. Een pluim. Badkamer is geleverd en geplaatst.
Geschreven op: 28/05/2015
Bron: Qasa.nl
Hans StarrenburgHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn supergoed geholpen. Bij het uitzoeken van de keuken begrepen zij precies wat wij wilden en onze vragen voor, tijdens én na de aankoop zijn heel geduldig en duidelijk beantwoord. Een hele goede en fijne service! De keuken is reeds geleverd, maar we zijn zelf nog bezig met het plaatsen ervan.
Geschreven op: 28/05/2015
Bron: Qasa.nl
Marcel en BarbaraDelft
10 uit 10
Erg goede ervaring met Grando. Geen guerrillaverkoop maar goede kwaliteit voor een marktconforme prijs. Adviseur tekende in een handomdraai onze droomkeuken en kon direct een prijs overleggen. Monteren gebeurde op tijd, en door een duidelijk vakbekwame monteur die zijn hand niet omdraaide voor wat extra werk wat de keuken écht afmaakte. Uiteindelijk een prachtige keuken opgeleverd gekregen waar wij iedere avond met plezier staan te koken.
Geschreven op: 27/05/2015
Bron: Qasa.nl
CasperTilburg
10 uit 10

Pagina's