Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Van eerste gesprek tot en met de oplevering, goed advies, meedenkend met de klant, op tijd geinformeerd en zich aan de afspraken gehouden. Zeker aan te raden. En vakmanschap van de ons aangeboden monteur.
Geschreven op: 22/06/2015
Bron: Qasa.nl
cammeraatHazerswoude-Dorp
10 uit 10
wij zijn erg goed geholpen vooral de adviezen waren zeer deskundig creatief en probleem oplossend. Met als resultaat een betaalbare keuken met een zeer mooi design en zeer goed werkbare indeling. Wij krijgen zeer veel positieve reacties jammer voor Jack dat wij helemaal in Beekbergen zijn gaan wonen, we kunnen hem iedereen aanbevelen.
Geschreven op: 21/06/2015
Bron: Qasa.nl
Elly en Ben LinssenZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben na uitgebreid advies een passende keuken gekocht. Deze is eind augustus 2014 besteld en in week 47 geleverd en gemonteerd. Het is prettig om tijd te krijgen om alle mogelijkheden te laten bezinken, voordat je een besluit neemt. Bovendien zijn we ook tevreden over de werkwijze van de monteur die tevens het leidingwerk had voorbereid. Alles ging in goed overleg.
Geschreven op: 21/06/2015
Bron: Qasa.nl
Dokoupil V.M.Middelburg
8 uit 10
Wij hebben in korte tijd 2x een keuken en een keer een badkamer gekocht bij Grando in Hoofddorp en dit is naar volle tevredenheid gegaan. Deskundig advies in de orientatiefase meedenkend. Kwaliteits van de door ons gekozen keuken is heel goed. weinig tot geen nawerk na montage. Deskundig advies, ze weten waarover het moet gaan als je een keuken of badkamer nodig hebt. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen.
Geschreven op: 19/06/2015
Bron: Qasa.nl
Fam. HansenHoofddorp
10 uit 10
Wij zijn tevreden over Granddo Hoofddorp waar wij zowel een keuken als badkamer hebben gekocht. De beloofde levertermijn werd gerespecteerd en de afspraken goed nagekomen. Ook eventuele vragen/problemen werden adequaat afgehandeld. Een mogelijk verbeterpunt is de 'nazorg' na het leveren van de keuken en badkamer tijdens het installatieproces. De monteurs werkzaam voor deze vestiging werken keurig en leveren goede kwaliteit. Er zou een actievere houding aangenomen kunnen worden waarbij af en toe geïnformeerd wordt of alles naar tevredenheid verloopt en of de beoogde planning gehandhaafd blijft. In geval van (ernstige) vertraging zou ik graag meer betrokkenheid van Grando zien om de vetraging zoveel mogelijk te beperken. Al met al zijn wij tevreden en zouden Grando ook aanbevelen als een betrouwbare partij die goede kwaliteit levert.
Geschreven op: 19/06/2015
Bron: Qasa.nl
Rik SlingerlandHoofddorp
8 uit 10
We hebben een complete keuken laten ontwerpen en aangeschaft. Een aantal onderdelen waren niet goed geleverd maar er werd prima meegedacht over oplossingen welke door Grando werden verzorgd. Uiteindelijk is de conplete keuken naar tevredenheid geleverd, zoals wij hem ons ook hadden voorgesteld bij het ontwerp.
Geschreven op: 19/06/2015
Bron: Qasa.nl
D van den MuijsenbergZevenbergen
8 uit 10
Wij zijn uitstekend door frans geadviseerd bij de aankoop van onze keuken. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, belangstelling continue getoond, je voelt je als klant serieus genomen. Hier koop je met een gerust hart een keuken tegen hele scherpe prijs en uitstekende service.
Geschreven op: 19/06/2015
Bron: Qasa.nl
MichelTilburg
10 uit 10
Heel goed advies voor zowel de badkamer als keuken. Adviseur kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht . Producten mooi en goed. Zeker een plek om advies en aanschaf van keuken/badkamer te halen
Geschreven op: 18/06/2015
Bron: Qasa.nl
RonaldBreda
8 uit 10
Naar wens opgeleverd, voortvarend doorgewerkt, problemen die we bouwtechnisch tegenkwamen snel opgelost en nazorg snel en adequaat. Het resultaat is een ruime functionele badkamer. Naar tevredenheid dus!
Geschreven op: 17/06/2015
Bron: Qasa.nl
ir J.W.F.H. JonkmanHilversum
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Door een verrassende tekening hebben wij ipv een hoekopstelling voor een wand en eiland gekozen. Dit bevalt ons zeer goed. De plaatsing en nazorg door de ervaren monteurs hebben we zeer gewaardeerd. Wij zullen Grando zeker aanraden.
Geschreven op: 17/06/2015
Bron: Qasa.nl
IlonaHilversum
8 uit 10

Pagina's