Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
In 2012 kochten wij een badkamer bij Grando Dongen. Levering en plaatsing verliepen in het begin prima. Helaas ging Grando Dongen failliet, voordat de badkamer helemaal klaar was, en konden de laatste zaken niet afgewerkt worden. Daar sta je dan als klant, die badkamer komt niet meer af. Denk je. Gelukkig nam Grando Tilburg de verantwoordelijkheid over en zorgde, zonder enig probleem, voor een perfecte afwerking van onze badkamer. De service en klantvriendelijkheid van Grando, met name van de manager, Edwin Heijmans, maar ook van de installateur, waren perfect! Grote klasse dat Grando Tilburg ons op deze wijze heeft geholpen! Paul Trommelen, Dongen
Geschreven op: 27/03/2013
Bron: Qasa.nl
PaulTilburg
10 uit 10
Aflevering is goed gecommuneerd afspraken zijn stipt nagekomen. Monteur is heel goed en werkt zeer vlot.
Geschreven op: 21/03/2013
Anja van HeldenUtrecht
10 uit 10
Prachtige kleine keuken. Past qua kleur en ontwerp perfect in de daarvoor bestemde ruimte.
Geschreven op: 18/03/2013
NSP Verzekeringen
9.7 uit 10
de keuken is in een keer geleverd en wat ons verbaasde compleet we hebben dit eerder andere keukenstudio anders beleefd.
Geschreven op: 18/03/2013
Schuitema
8 uit 10
Nette showroom en ontwerp was overzichtelijk
Geschreven op: 14/03/2013
SaschaEpe
8.7 uit 10
OK overzichtelijk. Tot ons geluk stond onze keuken er ook.
Geschreven op: 14/03/2013
R.A. Verharen
8.7 uit 10
Inmiddels 5 jaar geleden mijn keuken gekocht bij Grando Lelystad. In het eerste jaar een probleem gehad wat veroorzaakt was door de installateur. Goed opgelost door Grando. Indertijd bijzonder goed geholpen door de verkopers van Grando. Ontwerp erg goed. Nu na 5 jaar is de keuken nog steeds helemaal goed. Elke keer als er visite komt krijgen we complimenten over de keuken en het ontwerp. Nooit meer problemen gehad. Apparatuur van Bosch is uitstekend. Ik zou zo weer daar een keuken kopen!
Geschreven op: 14/03/2013
Bron: Qasa.nl
harmLelystad
10 uit 10
Alle tijd voor de klant meedenkend leuke spontane mensen en lekkere koffie.
Geschreven op: 12/03/2013
Jonkers
8 uit 10
Het betreft hier een renovatie van een keuken die in eigen beheer uitgevoert word heel vakkundig en strak.
Geschreven op: 25/02/2013
M.A. de Kroon
9.7 uit 10
Showroom is mooi uitgevoerd. Alleen door het formaat kan er maar een beperkt aantal modellen opgesteld worden.
Geschreven op: 25/02/2013
Martin Post anja MulderEpe
9.3 uit 10

Pagina's