Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Mooi assortiment van keukens en inmiddels zelfs badkamers. Hier konden wij vrij makkelijk bepalen wat het beste bij ons paste.
Geschreven op: 12/11/2012
Martijn van der hertHoorn
9.3 uit 10
Een overzichtelijke showroom goed verzorgd met een groot assortiment in verschillende kwaliteits- en prijsklasses
Geschreven op: 08/11/2012
Frieda RuitenbergHoorn
8 uit 10
De showroom was compleet we konden een goede keuze konden maken
Geschreven op: 06/11/2012
R.J. GubbelsHoorn
8.7 uit 10
Mooi nette showroom waar je op je gemak rond kunt kijken zonder dat er meteen een verkoper op je afkomt
Geschreven op: 06/11/2012
TheunsBreda
10 uit 10
De adviseur denkt mee en leeft zich in in de wensen van de klant. Wij werden niet gedwongen tot een snelle beslissing en ook werd ons aangeraden sommige dingen niet te doen.
Geschreven op: 24/10/2012
Thijs WoudstraUtrecht
10 uit 10
Er is meer dan getoond kan worden in de showroom.
Geschreven op: 24/10/2012
Fam. De JongUtrecht
8.7 uit 10
Een gevarieerd aanbod van mooie keukens en onderdelen. Zeer prettige ruimte met een goede sfeer.
Geschreven op: 24/10/2012
Remko KlausUtrecht
9.7 uit 10
wat betreft de badkamer bij de ingang stond direct onze keus wij waren gelijk weg van deze badkameren hebben deze ook gekocht
Geschreven op: 16/10/2012
J. vd BosBreda
9.7 uit 10
Mooie grote en overzichtelijke showroom. De winkel nodigt erg uit om naar binnen te gaan.
Geschreven op: 15/10/2012
van DamBreda
10 uit 10
Mooie showroom met een collectie mooie keukens en badkamers.
Geschreven op: 21/09/2012
van heijgenBreda
10 uit 10

Pagina's