Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Het betreft hier een renovatie van een keuken die in eigen beheer uitgevoert word heel vakkundig en strak.
Geschreven op: 25/02/2013
M.A. de Kroon
9.7 uit 10
Showroom is mooi uitgevoerd. Alleen door het formaat kan er maar een beperkt aantal modellen opgesteld worden.
Geschreven op: 25/02/2013
Martin Post anja MulderEpe
9.3 uit 10
Cindy heeft zeer goed met ons meegedacht wel eigen inbreng gegeven maar dan toch met onze wensen. Kwamen later voor kleur van de keuken voor bijpassend tv meubel en toen werd het tv meubel in dezelfde kleur voor ons ontworpen vonden wij een goed idee.
Geschreven op: 11/02/2013
De NijsHoogvliet
8.3 uit 10
Ik ben bij Detlef Kok voor advies geweest. Hij was zeer behulpzaam en dacht mee hoe ik mijn met kleine budget evengoed een mooie badkamer kon realiseren.
Geschreven op: 21/01/2013
AKHoorn
8.3 uit 10
Grando Zwaag heeft een hele grote showroom waar altijd wel iets voor iedere smaak bij staat.
Geschreven op: 21/01/2013
KuperusHoorn
10 uit 10
niet in showroom geweest
Geschreven op: 18/01/2013
OkraUtrecht
9.3 uit 10
Showroom is functionele en prettige ambiance. Plezierige sfeer en prettig contact met Richard Robben.
Geschreven op: 18/01/2013
W. Pieksma
9 uit 10
Erg deskundig en motiverend personeel
Geschreven op: 14/01/2013
HartmanBreda
10 uit 10
In verhouding minder badkameropstellingen dan van keukens. Wel netjes.
Geschreven op: 07/01/2013
Remco van MourikHoogvliet
9 uit 10
We wilden heel graag een leefkeuken met een eiland. Grando maakte voor ons een prachtig ontwerp met warme kleuren en mooie materialen. Nog steeds geniet ik elke dag van mijn sfeervolle keuken.
Geschreven op: 04/12/2012
Fam. VermeulenUtrecht
10 uit 10

Pagina's