Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht bij Grando Hengelo. Erg tevreden! Helaas was er wat waterschade ontstaan in het spoelkastje, maar dit wordt netjes opgelost (door zowel de monteur als door Grando).
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
IngerHengelo
10 uit 10
Klantvriendelijk aanpak. Levering was enigszins vertraagd maar was voor ons niet desastreus. Monteur was het voorbeeld van een goede vakman
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
Ruud MooyHazerswoude-Dorp
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht, goede adviezen bij het ontwerp, origineel en out of the box! Zeer tevreden met het uiteindelijke ontwerp :) Aanvulling ontvangen 19 maart 2019: De keuken is reeds geïnstalleerd en dit is redelijk goed bevallen. Er zijn enkele opleverpunten, waarbij de opvolgtermijn gewoon lang is, 6-7 weken.
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
LarsSon
8 uit 10
Top service en top qualliteit keukens! Goede prijs qualiteit verhouding. Alles tot in de puntjes geregeld, zowel de badkamer als de keuken.
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
KeesWormerveer
10 uit 10
Wij hebben bij grando hhw een badkamer gekocht. Alles is super goed gegaan van het slopen tot het opbouwen van de badkamer. Maar ook de service in de zaak was goed. Geen opdringerige verkopers die je van alles aan willen smeren maar juist met je mee denken
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
MeijerHeerhugowaard
8 uit 10
Complete badkamer vervangen. in 2.5 week alles klaar m.u.v. de douchewand die ingemeten moest worden.
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
RensDoetinchem
8 uit 10
Mijn ervaring met Grando Hengelo is erg goed. Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. De afhandeling is netjes. Ben erg blij met mijn keuken en zal Grando zeker aanbevelen.
Geschreven op: 14/03/2019
Manon de JongHengelo
9 uit 10
Wij hebben onze keuken en badkamer gekocht bij Grando keuken en bad in Zwaag wij zijn zeer tevreden over alles wat ze gedaan hebben
Geschreven op: 14/03/2019
de BlokHoorn
10 uit 10
14-03-2019 We hebben onze badkamer gekocht bij Grando in Zevenbergen. Wat een prettige ervaring er werd goed advies gegeven goed meegedacht en alles volgens afspraak afgeleverd. Er was helemaal niets wat ook maar een beetje tegenzat. De badkamer is geplaats door zeer bekwaamde en vriendelijke monteurs en bevalt uitstekend
Geschreven op: 14/03/2019
Fam. ErnestZevenbergen
10 uit 10
We hebben onze keuken gekocht bij Grando in Groningen. Wat een prettige ervaring er werd goed advies gegeven goed meegedacht en alles volgens afspraak afgeleverd. Er was helemaal niets wat ook maar een beetje tegenzat. De keuken is geplaats door zeer bekwaamde en vriendelijke monteurs en bevalt uitstekend
Geschreven op: 14/03/2019
Den BoerGroningen
10 uit 10

Pagina's