Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben bij Grando Heerhugowaard een badkamer gekocht. We zijn hier zeer tevreden over. In de winkel zijn we perfect geholpen. Omdat het nogal een uitgave is wil je toch tussentijds nog even kijken, schuiven en switchen in het ontwerp. Hier was alle tijd voor. We hebben uiteindelijk erg mooie wand- en muurtegels uitgezocht met een mozaïektegeltje tussendoor. In combinatie met hoog wit glans meubilair, top! De installateur is een zeer prettige persoonlijkheid waar we goed afspraken mee konden maken. Hij kwam met goede ideeën en heeft de oude badkamer zonder veel overlast verwijderd en de nieuwe badkamer super strak geïnstalleerd. Ja, wij raden Grando aan.
Geschreven op: 04/10/2019
Bron: Qasa.nl
ClaireHeerhugowaard
10 uit 10
Keuken prima geholpen door adviseur. De onderaannemers hebben ook goed en schoon hun werk gedaan
Geschreven op: 04/10/2019
Bron: Qasa.nl
Willem RavensbergenHoorn
10 uit 10
In het voorjaar hebben wij een keuken gekocht bij Grando Keukens. Deze is inmiddels geplaatst, en wat zijn we er blij mee! Een goede kwaliteit keuken. En helemaal naar ons zin! We zijn ontzettend vriendelijk geholpen bij de aanschaf, goed geadviseerd en het uitvoeren van wat aanpassingen was geen probleem. Ook de zeer vriendelijke monteur heeft vakwerk geleverd.
Geschreven op: 03/10/2019
Bron: Qasa.nl
MariskaUtrecht
8 uit 10
In 2 losse orders keuken en badkamer. Advies in beide gevallen goed. Ruimte voor eigen ideeën, voldoende materiaal aanwezig om indruk te krijgen hoe eea zou worden. Ervaring verkoper ingezet om uiteindelijk een goed passende keuken / badkamer te bestellen.
Geschreven op: 03/10/2019
Bron: Qasa.nl
Fam Van der BurgUtrecht
8 uit 10
Tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken werden wij uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door een adviseur. De monteur die vervolgens kwam inmeten dacht uiterst creatief en oplossingsgericht mee. De aflevering en installatie verliep dan ook zeer voorspoedig.
Geschreven op: 02/10/2019
Bron: Qasa.nl
JohanHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hengelo, we zijn hier super goed begeleid. Het hele traject is super verlopen, van het uitzoeken van de keuken tot aan de montage. Geen problemen gehad. Echt een aanrader! Alles netjes op tijd geleverd en vakkundig geïnstalleerd.
Geschreven op: 30/09/2019
Bron: Qasa.nl
J NijmeijerHengelo
10 uit 10
Wij zijn goed geholpen door de verkoper, alles is volgens afspraak geleverd en gemonteerd kortom wij zijn zeer tevreden met onze keuken en bevelen Grando Zwolle dan ook aan. Groeten
Geschreven op: 30/09/2019
Bron: Qasa.nl
Dick BoxumZwolle
10 uit 10
Goede en prettige informatievoorziening en dienstverlening. Alles goed en volgens afspraak afgerond.
Geschreven op: 29/09/2019
H. Bevelander M.B. GodthelpMijdrecht
8 uit 10
Super mooie keuken gekocht bij Grando Keukens. Goede service. Erg tevreden. Montage personeel werkt erg netjes. Echt een aanrader!
Geschreven op: 29/09/2019
Bron: Qasa.nl
Peter KoolenTilburg
8 uit 10
Keuken gekocht. Zijn prima geholpen . De monteurs zijn geweldig. Denken goed mee. Niets is hun teveel. Had alleen een andere quooker besteld dacht ik, bleek niet zo te zijn en deze kon niet meer geruild worden. Jammer.
Geschreven op: 27/09/2019
Bron: Qasa.nl
GeaGroningen
8 uit 10

Pagina's