Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Beste Grando Zwolle en Beste Peter-Paul, Onze keuken is van de week gemonteerd, en alles is nog mooier dan verwacht. Ook de monteur heeft zijn werk super gedaan dikke pluim. We hebben in de afgelopen maanden heel wat keukenzaken bezocht maar die van jullie sprong er met kop en schouders bovenuit. Afwerking en advies een dikke 10+ we kunnen iedereen jullie aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Peter-Paul bedankt voor je advies hier kan een ieder die een keuken verkoopt een voorbeeld aannemen, geen druk over beslissen, goede prijs voor een heel goede kwaliteit en een perfect ontwerp waar over nagedacht is. Grando en Peter-Paul bedankt voor alles.
Geschreven op: 10/11/2019
Bron: Qasa.nl
Mariska de KrosseZwolle
10 uit 10
We hebben bij Grando Doetinchem onze nieuwe keuken gekocht. Coen was erg ervaren en heeft ons goed geholpen. De opstelling is meerdere keren goed bekeken en waar nodig aangepast. Het plaatsen was erg netjes en op de afgesproken momenten. Ook de service achteraf was erg goed. We zouden Grando dan ook zeker aanraden.
Geschreven op: 10/11/2019
Bron: Qasa.nl
Maarten FrazerDoetinchem
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. 1) Ontwerpfase verliep in prettige sfeer met Emanuel. Hij gaf ons goede adviezen hoe de keuken voor ons het beste ontworpen kon worden. Zijn erg tevreden met het eindresultaat. 2) Aanpassingen leidingwerk vond ik erg duur, met name de prijs voor het materiaal leidingwerk en elektra. Prijs Is daarna iets aangepast. 3) Datum plaatsing keuken was in eerste instantie gepland in week 44, is daarna bijgesteld naar week 45. 4) Aflevering nieuwe keuken is prima geregeld, netjes vooraf gebeld en keurig afgeleverd 5) Betaling. Ik dacht uit de documenten op te maken, dat ik uiterlijk moest betalen op de dag, dat de keuken was afgeleverd. Bleek niet te kloppen, vooraf betalen, anders geen keuken! 6) Plaatsing keuken door Peter is prima gegaan. Prima vakman en erg klantgericht. 7) Zijn erg blij met de nieuwe keuken, ziet er prachtig uit. Wel wennen met het koken op inductie. Met de oven moeten we nog ervaring opdoen.
Geschreven op: 10/11/2019
Bron: Qasa.nl
GW MeijerUtrecht
8 uit 10
Heel erg tevreden
Geschreven op: 09/11/2019
Danny StokHoogvliet
9 uit 10
Voor de 2e maal een keuken gekocht bij Grando Hoogvliet. Vakkundig en plezierig geholpen door Stephanie. Ook keurig geplaatst door monteur Michael. Petje af. Een aanrader. Fam. Van den Beemt
Geschreven op: 07/11/2019
Fam. Van den BeemtHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken door Grando Amersfoort laten ontwerpen. De oude huidige keuken had een u vorm en wij wilden een schiereiland. Maar we twijfelden of dat wel zou passen. We hebben de eerste keer daar met hen gebrainstormd en onderwijl werd er meteen een ontwerp gemaakt en gingen we meteen met een eerste ontwerp naar huis. Daarna hebben ze de puntjes op de i gezet en ons perfect begeleid. Ze luisterden zeer nauwkeurig en anticipeerden daar meteen op. Het gevolg was een perfect uitziende keuken die tot op de millimeter nauwkeurig paste. We wilden onze eigen Amerikaanse koelkast meenemen en ook die paste er perfect in. De montage verliep heel vlot. De monteur was heel kundig, vriendelijk, snel maar accuraat. Dus wij zijn super tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen. Wij hebben eerst reviews gelezen van keuken zaken en Grando Amersfoort sprong eruit. Ze maken de goede reviews zeker waar. Je wilt toch zeker zijn van je keuze want het kost heel veel geld zo'n keuken en dat leg je bij Grando Amersfoort in goede handen.
Geschreven op: 07/11/2019
Bron: Qasa.nl
RVAmersfoort
10 uit 10
Op professionele prettige wijze is de verkoop van onze keuken gedaan door Stephanie. Waarbij ze goed met ons meedacht. De keuken werd op vakkundige wijze geplaatst door de monteur Michael. Dit was de 2e keer dat we bij Grando Hoogvliet een keuken kochten. Een aanrader Fam. van den Beemt
Geschreven op: 06/11/2019
Fam. van den BeemtHoogvliet
10 uit 10
Bij deze vestiging hebben wij een keuken gekocht. Wij werden heel goed en leuk geholpen. Sympathieke medewerker. Echt een aanbeveling. Aanvulling ontvangen 7 november 2019: Onze keuken is precies een week geleden gemonteerd, woensdag ervoor waren de delen geleverd. De monteur kwam lekker vroeg, werkte enorm hard en netjes. Vrijdags tegen 12.00 uur stond de keuken er. Wij zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 06/11/2019
Bron: Qasa.nl
Familie HuigDen Helder
10 uit 10
I have just had my new kitchen installed and it has exceeded my expectations. The whole process from the planing to the installation was very easy and well communicated. Everyone involved was helpful, very good at their job. My kitchen has been transformed and been brought into the 21st century! :-) I would unreservedly recommend Grando.
Geschreven op: 04/11/2019
Bron: Qasa.nl
Jenni NicholsonUtrecht
10 uit 10
Over de aangeschafte keuken bij Grando in Heerhugowaard zijn wij uitermate te spreken. Mooie keuken goede kwaliteit. Los van de kwaliteit zijn wij ook zeer te spreken over het voortraject en de installatie. Tijden het uitzoeken van een geschikte keuken zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is goed meegedacht en vakkundig advies gegeven over wat er al dan niet mogelijk was. De installatie van de keuken is eveneens vakkundig gedaan. Ook door mensen die plezier in hun werk hebben en alles achter de komma goed willen achterlaten. Frank, Jeff, Bedankt voor de samenwerking.
Geschreven op: 04/11/2019
Bron: Qasa.nl
Serge en VivianeHeerhugowaard
10 uit 10

Pagina's