Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een complete keuken gekocht bij dave tierry van grando keukens.We zijn heel goed geholpen. Met het samenstellen ervan. En ook is hij komen kijken bij ons thuis. Het staat er nog maar 2 dagen maar zoals ik het nu ervaar werkt alles prima. En zoals dave zei kunnen we altijd bellen als er iets niet goed is.
fam voortman
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 17 januari 2020
Complete badkamerinrichting aangeschaft bij Grando Tilburg. Zowel sanitair als vloer- en wandtegels. Perfect geholpen op een rustige niet opdringerige wijze. Alle tijd werd genomen om onze wensen aan te horen en direct verwerkt in een tekening. Niets dan lof over Grando Tilburg.
Erwin en Petra
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 13 januari 2020
Ik heb een keuken, badkamer en toilet laten verzorgen door Grando Helmond en ben uitstekend geholpen. Zowel bij het kiezen van de juiste materialen als bij het uitwerken van de tekening. En dit alles binnen mijn budget. De service van Peter en Cristel oversteeg mijn verwachtingen. Altijd welkom om verdere vragen te stellen en zaken te bespreken. Klasse!
Annelies Hoens
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 januari 2020

Keuken. Wij zijn erg goed geholpen, vooral door Vera Gijselhart. Zij is deskundig, denkt erg goed mee over mogelijkheden, en is heel creatief. Een keuken koop je niet elke dag en dan is het bijzonder waardevol als iemand voor, tijdens en na de koop stand by is. Oprechte belangstelling en medewerking, niks gespeeld of van een cursus. Topklasse.

W.van de Calseyde
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 13 januari 2020
Wij hebben recent een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd. Alles is zeer goed verlopen volgens afspraak. Wij raden Grando zeker aan.
fam. klein Selle
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 4 januari 2020
We hebben een nieuwe keuken gekocht. De service was echt supergoed. Ik zou dit bedrijf ook aan anderen adviseren! Aanvulling ontvangen 8 januari 2019: Keuken is in juli 2019 gemonteerd. We zijn heel tevreden hierover!
Brenda Kamperveen
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 4 januari 2020
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed geadviseerd over wat onze wensen waren en wij zij echt tevreden.
De Boer
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 4 januari 2020
Als onderdeel van een totale interne verbouwing van ons huis kwamen wij na een selectie van meerdere keuken-, en badkamerleveranciers uit bij Grando Enschede. Zij toonden belangstelling voor ons als klant en dachten hardop mee over onze keuzevraagstukken. In een paar bezoeken kwamen wij tot een mooi pakket van voorstellen voor onze keuken, badkamers en het nodige tegelwerk. De uitlevering van de verschillende onderdelen vond plaats volgens de planning en de installatiewerkzaamheden werden geheel naar behoren uitgevoerd. De ruimten werden opgeleverd zoals wij dat voor ogen hadden, kleine tegenslagen onderweg werden prima opgevangen, kortom wij zijn zeer tevreden over Grando Enschede. En bovenal: gedurende het hele traject was de samenwerking zakelijk, op maat, plezierig en persoonlijk.
Hans
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 26 december 2019
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
piet v.d.Leeden
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 26 december 2019
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Vriendelijk ontvangst en meedenken van Bas hebben wij als prettig ervaren. Alle materialen zijn op tijd geleverd en de afspraken is Grando nagekomen. We zijn supertevreden, een aanrader!
fam. Harink Rouveen
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 december 2019
Mooie keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Erg tevreden over alles. In de showroom erg prettig geholpen en naar tevredenheid een keuken gekocht. Montage van de keuken was ook top, echt een vakman!
Willem
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 25 december 2019
Op een zomeravond krijgen wij het plan de schuur aan de keuken toe tevoegen. Met onze plannen en ideeen op zak , binnengestapt bij Grando te Amersfoort. Onze ideeën en plannen konden worden uitgevoerd. De verkoper heeft goed geluisterd en duidelijk uitgevoerd wat wij als wensen hadden. De schuur van 3 bij 3 werd toegevoegd aan de bestaande keuken. Wij hadden totaal geen omkijken.de monteurs hebben alles goed uitgelegd en wat wij elke dag konden verwachten. Alles is uitgevoerd en nog ter plekke meegedacht hoe het eventueel mooier kon zijn. Ook de laatse aandachtspunten en onvoorzienbare zaken , onze vloer bleek bij slopen onverwachts in slechte staat te zijn, is vakkundig opgelost. Grando is een verkopende partij die afspraken nakomt, meedenkt en mocht er toch onverwachts een lijk uit de kast komen , meedenkt en oplost. Wij kunnen deze partij aanbevelen , eerlijk verhaal vooraf en goed resultaat achteraf. Ook geven wij montagebedrijf Simba uit Heerenveen , die gehele project heeft uitgevoerd namens Grando een compliment voor de service en uitvoering. Trotse familie uit het mooie Spakenburg
Martijn
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 25 december 2019
Wij hebben een badkamer en apart toilet gekocht bij Fred Kreukniet. Fred Kreukniet heeft ons goed en deskundig geadviseerd. De uitvoering is prima verlopen, alles werd prima geregeld, zelfs toen de planning door latere oplevering van onze woning, moest worden aangepast. De mensen die alles moesten uitvoeren zoals de monteurs, tegelzetters en kitter hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Wij zijn heel tevreden.
Familie Maat
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 24 december 2019
Zojuist de vragenlijst ingevuld bijna alleen maar tienen we zijn dan ook bijzonder tevreden over de hele gang van zaken zoals het advies de aankoop het inmeten de gemaakte afspraken het afleveren en de montage deze mensen zijn vakkundig en komen hun afspraken na. Werkelijk fantastisch. Fam R Mooij Heerhugowaard
R.Mooij
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 23 december 2019
Wij hebben gekozen voor Grando Hazerswoude- Dorp, omdat Rutger Groenendijk vertelde dat hun kracht ligt bij het 'ontzorgen'. En dat hebben ze gedaan! Wij hebben de hele woonkamer verbouwd, van plafond tot vloer en alles wat daartussen zit. De keuken en vloer hebben wij bij Grando gekocht en zij werken samen met zeer vakkundige bedrijven die de gehele verbouwing hebben verzorgd. Wij hebben ons niet druk hoeven maken over planning, dat werd allemaal geregeld. Het liep allemaal naadloos op elkaar over waardoor de verbouwing soepel is verlopen. Communicatie verliep ook heel prettig. Alles wordt opgepakt, afspraken zijn nagekomen. Kortom, Grando Hazerswoude is een absolute aanrader!
Kris
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 december 2019
Vorig jaar om deze tijd hadden we een huis gekocht die van binnen volledig gerenoveerd moest worden. Alle wanden en plafonds moesten opnieuw gestuct en geverfd worden en we gingen op zoek naar een nieuwe keuken, badkamers en vloeren. We liepen bij Grando Amersfoort binnen om te kijken voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te maken, ze boden aan alles te doen. Niet alleen de installatie van de ontworpen keuken, badkamers en geselecteerde vloeren maar ook de totale realisatie van het project van sloop tot en met de oplevering. We werden goed geholpen, de onderhandelingen verliepen goed en uiteindelijk zijn we akkoord gegaan. Inmiddels wonen we in een prachtig gerenoveerde woning die als een jas om ons heen past. Dit is echter niet vanzelf gegaan, het is een proces geweest van vallen en opstaan. Zoals vaak leer je in de periode dat het tegen zit je vrienden kennen. Het was vooral toen, waar Grando (Dinesh Birtantie en zijn mensen) zijn meerwaarde liet zien, namelijk de wil om het project tot een goed einde te brengen. Er werd meegedacht in oplossingen die pasten in hetgeen wat wij wilden. Geen discussies over geld/meerwerk, maar alles inzetten om het project tot een goed einde te brengen. Tenslotte, na de oplevering van het project, hebben we een afsluitend gesprek gehad over de financiele afhandeling, wat naar tevredenheid is verlopen. Samengevat: Zoals vaak, komen er bij dit soort grote projecten onvoorziene omstandigheden voor. Juist in deze situaties liet Grando zich van zijn sterke kant zien door flexibel te zijn en op zoek te gaan naar klantgerichte oplossingen. Als eerder aangegeven, het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een prachtig huis waarin we nog heel veel jaren met veel plezier zullen leven. Dank aan Grando Amersfoort en alle betrokkenen die dit gerealiseerd hebben !!
H. Boonstra
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 22 december 2019
Ik ben zeer tevreden met mijn keuken en hoe ik begeleid ben van het begin tot het eind. Met hulp van Bas heb ik een keuken gekozen, die volledig aan mijn smaak is aangepast. De tekeningen gaven een goed beeld van hoe de keuken eruit is komen te zien. De demontage en montage gebeurde door dezelfde vaklieden, die uitmuntend hun werk deden. Ook de electriciens, stucadoor en installateur deden hun werk goed en deskundig.
Hans deen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 20 december 2019
Badkamer, Goede voorlichting en degelijk advies. Tijdens de werkzaamheden regelmatig contact en ook degelijke montage door stukadoor en tegelzetter. Ook de afwerking was perfect. Het geheel was perfect door Grando Bergambacht!
M.J.Kuijpers, Schoonhoven
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 17 december 2019