Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Super tevreden. Goed kontakt met Angie en de monteurs.
Geschreven op: 27/12/2019
G.Boers-HofmanNaaldwijk
10 uit 10
Prima. Goed advies tijdens ons bezoek aan de showroom Heerhugowaard.
Geschreven op: 26/12/2019
P.A. PrenenHeerhugowaard
10 uit 10
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
Geschreven op: 26/12/2019
Bron: Qasa.nl
piet v.d.LeedenBarendrecht
10 uit 10
Als onderdeel van een totale interne verbouwing van ons huis kwamen wij na een selectie van meerdere keuken-, en badkamerleveranciers uit bij Grando Enschede. Zij toonden belangstelling voor ons als klant en dachten hardop mee over onze keuzevraagstukken. In een paar bezoeken kwamen wij tot een mooi pakket van voorstellen voor onze keuken, badkamers en het nodige tegelwerk. De uitlevering van de verschillende onderdelen vond plaats volgens de planning en de installatiewerkzaamheden werden geheel naar behoren uitgevoerd. De ruimten werden opgeleverd zoals wij dat voor ogen hadden, kleine tegenslagen onderweg werden prima opgevangen, kortom wij zijn zeer tevreden over Grando Enschede. En bovenal: gedurende het hele traject was de samenwerking zakelijk, op maat, plezierig en persoonlijk.
Geschreven op: 26/12/2019
Bron: Qasa.nl
HansEnschede
10 uit 10
Op een zomeravond krijgen wij het plan de schuur aan de keuken toe tevoegen. Met onze plannen en ideeen op zak , binnengestapt bij Grando te Amersfoort. Onze ideeën en plannen konden worden uitgevoerd. De verkoper heeft goed geluisterd en duidelijk uitgevoerd wat wij als wensen hadden. De schuur van 3 bij 3 werd toegevoegd aan de bestaande keuken. Wij hadden totaal geen omkijken.de monteurs hebben alles goed uitgelegd en wat wij elke dag konden verwachten. Alles is uitgevoerd en nog ter plekke meegedacht hoe het eventueel mooier kon zijn. Ook de laatse aandachtspunten en onvoorzienbare zaken , onze vloer bleek bij slopen onverwachts in slechte staat te zijn, is vakkundig opgelost. Grando is een verkopende partij die afspraken nakomt, meedenkt en mocht er toch onverwachts een lijk uit de kast komen , meedenkt en oplost. Wij kunnen deze partij aanbevelen , eerlijk verhaal vooraf en goed resultaat achteraf. Ook geven wij montagebedrijf Simba uit Heerenveen , die gehele project heeft uitgevoerd namens Grando een compliment voor de service en uitvoering. Trotse familie uit het mooie Spakenburg
Geschreven op: 25/12/2019
Bron: Qasa.nl
MartijnAmersfoort
8 uit 10
Mooie keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Erg tevreden over alles. In de showroom erg prettig geholpen en naar tevredenheid een keuken gekocht. Montage van de keuken was ook top, echt een vakman!
Geschreven op: 25/12/2019
Bron: Qasa.nl
WillemZwolle
10 uit 10
Wij hebben een badkamer en apart toilet gekocht bij Fred Kreukniet. Fred Kreukniet heeft ons goed en deskundig geadviseerd. De uitvoering is prima verlopen, alles werd prima geregeld, zelfs toen de planning door latere oplevering van onze woning, moest worden aangepast. De mensen die alles moesten uitvoeren zoals de monteurs, tegelzetters en kitter hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Wij zijn heel tevreden.
Geschreven op: 24/12/2019
Bron: Qasa.nl
Familie MaatBergambacht
8 uit 10
Prima goed advies en er wordt volop meegedacht met het uitzoeken en inrichten van de keuken en wat ze schrijven over hun service maken ze waar
Geschreven op: 23/12/2019
R.BakkerHoorn
9 uit 10
Professioneel personeel. Nemen alle tijd. Erg klantvriendelijk. Afspraken nagekomen. Keuze is groot. Materialen goede kwaliteit. Het 3D programma is erg leuk. De monteurs zijn bijzonder kundig. Het is prettig dat alles in een hand is. Kortom wij bevelen Grando zeker aan.
Geschreven op: 23/12/2019
Marion WeggelaarPurmerend
10 uit 10
Bij Grando Utrecht hadden wij een afspraak met Iris. Zij voelde onze smaak goed aan en kwam met een geweldig goed idee voor onze keuken waar wij direct heel enthousiast over waren. Na het beslissen werden wij snel geinformeerd over de planning. Omdat wij ook gekozen hadden voor volledig ontzorgen kwam Peter de oude keuken slopen en de leidingen verplaatsen en Rogier de wanden stuken. Ook de afspraak met betrekking tot levering van de keuken ging perfect. Daarna was Peter weer verantwoordelijk voor de montage van wat uiteindelijk een fantastische keuken is geworden.
Geschreven op: 23/12/2019
Jaap TuitUtrecht
10 uit 10

Pagina's