Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij wilden onze bestaande badkamer een facelift geven met modern sanitair. Centraal stond voor ons een bad met een lage instap. Bij Grando Zwolle is goed met ons meegedacht in het hele traject van keuzes en wensen tijdens en na de bestelling. Onze vragen werden altijd tot in detail beantwoord zodat er geen verassingen waren. De experts hebben tijdens de montage keurig netjes gewerkt, en onze vragen hebben we samen met hun opgelost. Alle verpakkingen, rommel zijn door de mannen meegenomen wat erg fijn is natuurlijk. Een eind inspectie is gedaan met wat adviezen tijdens het gebruik van de badkamer. Wij zijn erg tevreden over Grando, raden iedereen die van plan is een badkamer to kopen ook eens bij Grando advies te vragen.
Geschreven op: 30/07/2019
Bron: Qasa.nl
Fa. J.Zwolle
10 uit 10
We hebben wederom keuken en badkamer gekocht. Service is super, insallateurs zijn deskundig en nazorg is is altijd goed.
Geschreven op: 29/07/2019
Bron: Qasa.nl
MasjaUtrecht
10 uit 10
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
Geschreven op: 29/07/2019
Bron: Qasa.nl
B BeemsterBarendrecht
8 uit 10
Afgelopen mei hebben wij een keuken gekocht bij Grando Zwolle. De afspraak op locatie hebben wij als zeer prettig ervaren, de verkoper dacht goed met ons mee en wist onze ideeën vanuit zijn kennis en ervaring perfect uit te werken. De keuken is binnen de verwachte levertijd bij ons geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst, maar bij vragen over de montage konden wij altijd even contact opnemen. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat!
Geschreven op: 24/07/2019
Bron: Qasa.nl
RemersZwolle
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, op basis van de bouwtekening en deze is super mooi uitgevallen, mooi geplaatst en eventuele problemen direct opgelost.. Zijn blij met Grando
Geschreven op: 24/07/2019
Bron: Qasa.nl
Bianca MaasZaandam
10 uit 10
zeer klantvriendelijk en professioneel aanrader om hier je keuken uit te zoeken
Geschreven op: 23/07/2019
john hermansBarendrecht
9 uit 10
Gekochte keuken is prima afgeleverd en geïnstalleerd. Super tevreden met de service, klantvriendelijkheid en kennis van het personeel
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
DalhuisenEpe
10 uit 10
De Serviceverlening van Brahim was uit de kunst, zowel sales als aftersales Brahim is , op een natuurlijke manier, geïnteresseerd is de mens achter de koper, empatisch, gedreven, pro actief , humoristisch en altijd alles op het juiste moment. Ik heb derhalve erg goede ervaringen met Grando en zou zonder enige twijfel weer een aankoop doen bij Grando Breda. Eerdere ervaring van 29 maart 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij een top verkoper van dit bedrijf Brahim . We hebben in ons leven ( nu senioren) nog nooit z'n goede verkoper ontmoet, een geweldige inzet, erg enthousiast en empatisch, met een stukje humor erbij, relaxt, gedreven en uitermate flexibel. Een tien plus en een griffel!!!
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
Willem KlerxBreda
10 uit 10
Badkamer meubels besteld. Goed geholpen en juiste advies gehad.
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rosanne huisPurmerend
8 uit 10
gastvrij ontvangen ,goede uitleg en oplossingen gekregen , Keuken besteld ,perfect afgeleverd ,service en aandacht voor de klant Bedankt Evert Rop
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
John HermansBarendrecht
10 uit 10

Pagina's