Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Grando. Het contact verliep heel prettig, er werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen en te vertalen naar onze nieuwe keuken. Grando heeft uitstekende vakmensen in dienst, met hart voor het vak. Gedurende de verbouwing vond er continu afstemming plaats. Afspraken werden nauwgezet nagekomen en het resultaat is prachtig geworden. Wij kijken met veel plezier terug op de verbouwing van onze keuken en genieten elke dag van het resultaat.
Geschreven op: 08/12/2018
Bron: Qasa.nl
VincentDoetinchem
10 uit 10
Grando Hoorn raad ik heb zeerste aan Vriendelijk en vakkundig geholpen. Met trots staan wij heerlijk te kokkerellen in onze mooie droomkeuken
Geschreven op: 07/12/2018
AnoukHoorn
10 uit 10
Grando Naaldwijk zou ik iedereen aanbevelen Alles volgens afspraak en zeer kundig
Geschreven op: 07/12/2018
Voskuilen Naaldwijk
10 uit 10
Wij hebben een badkamer aangeschaft via Grando Middelburg. Niets dan lof over het advies de service het luisterend oor en de montage Ook was de badkamer in twee weken helemaal af.
Geschreven op: 07/12/2018
Geke Middelburg
10 uit 10
Wij zijn ontzettend tevreden over Grando Zaandam. Ten eerste al de aanpak van Dennis bij de aankoop van de keuken was heel prettig er werd echt de tijd voor je genomen. En de montage door Danny uitmuntend Iemand die goed meedenkt met de klant en heel praktische ideeën heeft. Grandoioso
Geschreven op: 07/12/2018
DinklaZaandam
9 uit 10
Grando heeft een uitgebreide showroom waar je zeker zult slagen in je keuze. De medewerker is klantvriendelijk en meedenkend. Er wordt niets opgedrongen. Belangrijk is ook dat er de tijd voor je genomen wordt.
Geschreven op: 07/12/2018
Wout van doormHoorn
10 uit 10
Goed geholpen en mee gedacht om onze keuken helemaal naar ideeën en wensen samen te stellen Ook heel goed aangevoeld wat onze smaak en ideeën waren
Geschreven op: 06/12/2018
Rene van UnenHoogvliet
10 uit 10
We zijn super tevreden over onze keuken. Grando Tilburg heeft ons niet alleen geholpen aan een mooi eindresultaat maar ook in alle stappen daarvoor. Zo kregen wij uitgebreid hulp bij het uitzoeken van de keuken en hoe wij deze zo praktisch mogelijk konden indelen. Daarnaast werd er eerlijk en kundig advies gegeven over de aanschaf van de keuken apparatuur. Door de ervaren persoonlijke hulp hebben wij nu een keuken die perfect bij ons huis past. Grando Tilburg bedankt!
Geschreven op: 06/12/2018
Bron: Qasa.nl
John MeeuwisseTilburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken, badkamer & toilet gekocht en laten installeren. We kunnen niet anders concluderen dan er sprake was van een goede service, heldere communicatie, vakmanschap en betrokkenheid. Zowel van Fred als van Aad. Fred komt regelmatig polsen hoe e.e.a. verloopt, ook fijn. Een aanrader dus Grando Bergambacht!
Geschreven op: 05/12/2018
Bron: Qasa.nl
Gido en DunjaBergambacht
10 uit 10
Medio augustus zijn we ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Grando Tilburg was de eerste, en tevens laatste, showroom die we bezochten. We werden namelijk uiterst vriendelijk voorzien van deskundig advies door zowel Jan als Herman. Hierdoor zijn we niet verder gaan kijken. We hadden er alle vertrouwen in dat we bij Grando op het juiste adres waren. Er werden goede ideeën aangeleverd en er werd meegedacht om onze keuken binnen ons budget te houden. Eind november zou de keuken geleverd worden. Op ons verzoek werd een datum gekozen waar ook echt rekening mee gehouden werd. Hierdoor konden we de voorbereidingen goed plannen. De communicatie rondom de planning van levering etc verliep erg soepel en makkelijk. Via de mail en Whatsapp hielden we elkaar op de hoogte en gestuurde appjes met vragen werden dezelfde dag nog beantwoord. Op het afgesproken tijdstip stonden de monteurs voor de deur. Het bleken, naast hele vriendelijke mannen, ook nog eens echte vaklui te zijn die uiteindelijk méér werk hebben geleverd dan waarvoor ze kwamen. Hoewel er van te voren was verteld dat de plaatsing 1 werkdag zou duren en dat onze keuken dan gebruiksklaar werd opgeleverd, zijn er dit uiteindelijk 2 geworden. Maar, zoals de monteurs al zeiden ; we zijn liever wat langer aan het werk met een tevreden klant als resultaat. En dát zijn we! Helemaal happy met onze nieuwe keuken. De volgende dag werden we gebeld ; Jan wil namelijk het eindresultaat komen bewonderen. Hoe leuk is dat. Wat een enorme betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Uiteraard is hij van harte welkom. Wij zouden Grando keukens Tilburg dan ook aan iedereen adviseren.
Geschreven op: 05/12/2018
Bron: Qasa.nl
Fam.TubalawonyTilburg
10 uit 10

Pagina's