Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Op een zomeravond krijgen wij het plan de schuur aan de keuken toe tevoegen. Met onze plannen en ideeen op zak , binnengestapt bij Grando te Amersfoort. Onze ideeën en plannen konden worden uitgevoerd. De verkoper heeft goed geluisterd en duidelijk uitgevoerd wat wij als wensen hadden. De schuur van 3 bij 3 werd toegevoegd aan de bestaande keuken. Wij hadden totaal geen omkijken.de monteurs hebben alles goed uitgelegd en wat wij elke dag konden verwachten. Alles is uitgevoerd en nog ter plekke meegedacht hoe het eventueel mooier kon zijn. Ook de laatse aandachtspunten en onvoorzienbare zaken , onze vloer bleek bij slopen onverwachts in slechte staat te zijn, is vakkundig opgelost. Grando is een verkopende partij die afspraken nakomt, meedenkt en mocht er toch onverwachts een lijk uit de kast komen , meedenkt en oplost. Wij kunnen deze partij aanbevelen , eerlijk verhaal vooraf en goed resultaat achteraf. Ook geven wij montagebedrijf Simba uit Heerenveen , die gehele project heeft uitgevoerd namens Grando een compliment voor de service en uitvoering. Trotse familie uit het mooie Spakenburg
Geschreven op: 25/12/2019
Bron: Qasa.nl
MartijnAmersfoort
8 uit 10
Mooie keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Erg tevreden over alles. In de showroom erg prettig geholpen en naar tevredenheid een keuken gekocht. Montage van de keuken was ook top, echt een vakman!
Geschreven op: 25/12/2019
Bron: Qasa.nl
WillemZwolle
10 uit 10
Wij hebben een badkamer en apart toilet gekocht bij Fred Kreukniet. Fred Kreukniet heeft ons goed en deskundig geadviseerd. De uitvoering is prima verlopen, alles werd prima geregeld, zelfs toen de planning door latere oplevering van onze woning, moest worden aangepast. De mensen die alles moesten uitvoeren zoals de monteurs, tegelzetters en kitter hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Wij zijn heel tevreden.
Geschreven op: 24/12/2019
Bron: Qasa.nl
Familie MaatBergambacht
8 uit 10
Prima goed advies en er wordt volop meegedacht met het uitzoeken en inrichten van de keuken en wat ze schrijven over hun service maken ze waar
Geschreven op: 23/12/2019
R.BakkerHoorn
9 uit 10
Professioneel personeel. Nemen alle tijd. Erg klantvriendelijk. Afspraken nagekomen. Keuze is groot. Materialen goede kwaliteit. Het 3D programma is erg leuk. De monteurs zijn bijzonder kundig. Het is prettig dat alles in een hand is. Kortom wij bevelen Grando zeker aan.
Geschreven op: 23/12/2019
Marion WeggelaarPurmerend
10 uit 10
Bij Grando Utrecht hadden wij een afspraak met Iris. Zij voelde onze smaak goed aan en kwam met een geweldig goed idee voor onze keuken waar wij direct heel enthousiast over waren. Na het beslissen werden wij snel geinformeerd over de planning. Omdat wij ook gekozen hadden voor volledig ontzorgen kwam Peter de oude keuken slopen en de leidingen verplaatsen en Rogier de wanden stuken. Ook de afspraak met betrekking tot levering van de keuken ging perfect. Daarna was Peter weer verantwoordelijk voor de montage van wat uiteindelijk een fantastische keuken is geworden.
Geschreven op: 23/12/2019
Jaap TuitUtrecht
10 uit 10
Prettig contact makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Adviseur denkt goed en creatief mee en geeft tips zonder opdringerig te worden. Uiterst tevreden over het poroces van koop tot en met plaatsing.
Geschreven op: 23/12/2019
EelcoHoorn
8 uit 10
Wij hebben gekozen voor Grando Hazerswoude- Dorp, omdat Rutger Groenendijk vertelde dat hun kracht ligt bij het 'ontzorgen'. En dat hebben ze gedaan! Wij hebben de hele woonkamer verbouwd, van plafond tot vloer en alles wat daartussen zit. De keuken en vloer hebben wij bij Grando gekocht en zij werken samen met zeer vakkundige bedrijven die de gehele verbouwing hebben verzorgd. Wij hebben ons niet druk hoeven maken over planning, dat werd allemaal geregeld. Het liep allemaal naadloos op elkaar over waardoor de verbouwing soepel is verlopen. Communicatie verliep ook heel prettig. Alles wordt opgepakt, afspraken zijn nagekomen. Kortom, Grando Hazerswoude is een absolute aanrader!
Geschreven op: 23/12/2019
Bron: Qasa.nl
KrisHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Zojuist de vragenlijst ingevuld bijna alleen maar tienen we zijn dan ook bijzonder tevreden over de hele gang van zaken zoals het advies de aankoop het inmeten de gemaakte afspraken het afleveren en de montage deze mensen zijn vakkundig en komen hun afspraken na. Werkelijk fantastisch. Fam R Mooij Heerhugowaard
Geschreven op: 23/12/2019
Bron: Qasa.nl
R.MooijHeerhugowaard
10 uit 10
Vorig jaar om deze tijd hadden we een huis gekocht die van binnen volledig gerenoveerd moest worden. Alle wanden en plafonds moesten opnieuw gestuct en geverfd worden en we gingen op zoek naar een nieuwe keuken, badkamers en vloeren. We liepen bij Grando Amersfoort binnen om te kijken voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te maken, ze boden aan alles te doen. Niet alleen de installatie van de ontworpen keuken, badkamers en geselecteerde vloeren maar ook de totale realisatie van het project van sloop tot en met de oplevering. We werden goed geholpen, de onderhandelingen verliepen goed en uiteindelijk zijn we akkoord gegaan. Inmiddels wonen we in een prachtig gerenoveerde woning die als een jas om ons heen past. Dit is echter niet vanzelf gegaan, het is een proces geweest van vallen en opstaan. Zoals vaak leer je in de periode dat het tegen zit je vrienden kennen. Het was vooral toen, waar Grando (Dinesh Birtantie en zijn mensen) zijn meerwaarde liet zien, namelijk de wil om het project tot een goed einde te brengen. Er werd meegedacht in oplossingen die pasten in hetgeen wat wij wilden. Geen discussies over geld/meerwerk, maar alles inzetten om het project tot een goed einde te brengen. Tenslotte, na de oplevering van het project, hebben we een afsluitend gesprek gehad over de financiele afhandeling, wat naar tevredenheid is verlopen. Samengevat: Zoals vaak, komen er bij dit soort grote projecten onvoorziene omstandigheden voor. Juist in deze situaties liet Grando zich van zijn sterke kant zien door flexibel te zijn en op zoek te gaan naar klantgerichte oplossingen. Als eerder aangegeven, het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een prachtig huis waarin we nog heel veel jaren met veel plezier zullen leven. Dank aan Grando Amersfoort en alle betrokkenen die dit gerealiseerd hebben !!
Geschreven op: 22/12/2019
Bron: Qasa.nl
H. BoonstraAmersfoort
8 uit 10

Pagina's