Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een badkamer gekocht in het filiaal te Hoofddorp. Wij zijn perfect geholpen bij het opstellen van een badkamer naar de inzichten van de verkoper die rekening gehouden heeft met onze ideeën en wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn erg tevreden. Wij raden jullie zeker aan bij andere mensen.
Geschreven op: 22/07/2019
Bron: Qasa.nl
Familie de la RieHoofddorp
8 uit 10
Bij Grando Hoogvliet binnen gestapt mochten we na het bezoek aan de showroom aanschuiven bij Cindy die de keuken in de computer samenstelde. Niks papiertjes en liniaal gewoon live meekijken en direct aanpassen. Met de keuken uitgeprint offerte in de hand en een goed gevoel vertrokken. Hierna nog een aantal malen langs geweest om stalen mee te nemen en pintjes op de i te zetten. Zelfs toen we bijna op het eind nog een verandering wilde doen was dat geen probleem. Op email werd snel gereageerd. Uiteindelijk is door een zeer kundig persoon de keuken gezet. Geen haastwerk maar gewoon de volgende dag afgemaakt. Cindy is zelfs nog langs gekomen om haar werk te bekijken. Al met al een zeer goede ervaring met deze winkel en zijn mensen. Nu genieten van de keuken.
Geschreven op: 20/07/2019
Martin FoppenHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over de behandeling begeleiding en montage van onze nieuw badkamer
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
IngeMiddelburg
8 uit 10
Nieuwe keuken aangeschaft, vriendelijk geholpen en fijn contact. Aanvulling ontvangen 24 juli 2019: De keuken is eind juni geleverd en hebben we zelf geïnstalleerd.
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Arthur de KokNaaldwijk
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij de grando....super geholpen en meegedacht..prettige zaak.....alles op orde!!! Aanvulling ontvangen 24 juli 2019: Goede dag....de keuken is al geleverd en gemonteerd...alles zeer naar tevredenheid
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. velzeboerPurmerend
10 uit 10
Wij hebben bij Grando Zwolle een complete badkamer gekocht. We werden in het begin al erg goed ontvangen en goed geholpen. Ook met de juiste keuzes maken. Ze dachten goed mee. Uiteindelijk besloten om onze badkamer hier te kopen waar we geen moment spijt van hebben gehad. Het monteren van de badkamer verliep erg goed. Erg vriendelijke monteurs die ook met je meedenken om de juiste keuzes te maken. Als de badkamer klaar is wordt alle zooi ook nog eens netjes allemaal meegenomen en wordt er nog een eindinspectie met de monteur gedaan of alles naar wens is. Daarna ben ik nog gebeld door Grando Zwolle om me te feliciteren met de badkamer en me veel plezier te wensen. Kortom ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf en zal het dan ook zeer zeker aanraden.
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Johan HaverhoekZwolle
10 uit 10
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer aangeschaft. Na verschillende winkels gehad te hebben uiteindelijk bij Grando Zaandam terecht gekomen. Hier zeer vriendelijk en enthousiast geholpen door Maikel. Maikel dacht goed met ons mee en kwam met goede tips en ideeen. Na het inmeten nog 1x langs geweest om te kijken of alles nog naar wens was en of er nog aanpassingen gemaakt moesten worden. Voor vragen tussen door konden wij ook continu bij Grando terecht. Het plaatsen van de badkamer is zeer vakkundig gedaan door Jonathan Vega en zijn team. Vooraf duidelijk alles nog is door genomen zodat er geen verrassingen waren. Tijdens het plaatsen is er ook duidelijk gecommuniceerd wat de te nemen stappen waren. Bij vragen/onduidelijkheden is er ook gelijk contact opgenomen. De badkamer is op professionele wijze geplaatst. Petje af voor zowel Grando Zaandam en Jonathan Vega en team. Eindelijk een badkamer waar wij van kunnen genieten.
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Jordy en BirgitZaandam
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Prima geholpen en goede service en komen zelf met oplossingen mochten er problemen zich voordoen.
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
fam. EilanderEpe
10 uit 10
Wij hebben een keuken, badkamer en toilet gekocht bij Grando. Iris heeft ons fantastisch geholpen in de keuze en het resultaat is echt heel mooi! Alles is mooi op elkaar afgestemd en vakkundig gezet. De monteurs en bouwvakkers hebben ook ter plekke welkome adviezen gegeven het contact was prima en het resultaat prachtig! Met plezier kijken we terug naar het vriendelijk, persoonlijk contact met Iris. Zij heeft ons door het hele traject begeleid en altijd vriendelijk én het gevoel gegeven dat het allemaal goed komt. En dat was ook zo! Grando chapeau!!
Geschreven op: 18/07/2019
Bron: Qasa.nl
Sjors en Yvonne van der MaatUtrecht
10 uit 10
Keuken gekocht bij Grando keukens Naaldwijk. Vanaf het eerste bezoek zijn we zeer prettig geholpen door de heer J.Hofman. Hij nam alle tijd voor ons. Gaf goed advies en er werd niets opgedrongen. Ook het plaatsen liep perfect. Allemaal prima vakmensen. Er was een probleem en dat werd op dezelfde dag nog opgelost. De keuken is heel mooi geworden. Wij zijn vol lof over deze zaak.
Geschreven op: 16/07/2019
W.C.KortelandNaaldwijk
10 uit 10

Pagina's