Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht, circa 2 jaar geleden, en zeer tevreden met het meedenken qua ontwerp, de prijsstelling en het vakmanschap (complimenten aan Michel). Nu merken we wat het voordeel is dat we voor Grando gekozen hebben: na 2 jaar blijkt een defect in de verlichting te zitten. Een lastig verhaal, maar werd direct verholpen op vakkundige wijze, geen kosten, vandaar deze ervaring. Aanrader.
Geschreven op: 14/03/2019
Bron: Qasa.nl
Marco LeijenHengelo
8 uit 10
Gekocht: keuken met bijbehorende apparaten. Goed en vakkundig geholpen door Brahim. Een miscommunicatie, na het tekenen van de offerte, correct opgelost. Plaatsen van de keuken door ons zelf gedaan.
Geschreven op: 14/03/2019
Bron: Qasa.nl
HelenBreda
8 uit 10
een keuken en een badkamer, prima geregeld en vakkundige monteurs
Geschreven op: 12/03/2019
Bron: Qasa.nl
w.kattestaartHoogvliet
8 uit 10
Nieuwe badkamer gekocht.Eerder andere zaken bezocht. Die waren zeer opdringerig. Hier kregen wij de rust om goed over zo'n grote aankoop na te denken. Verkoper heeft ons ook uitstekend begeleid.Nette en harde werkers!
Geschreven op: 11/03/2019
Bron: Qasa.nl
Rene PrinsRotterdam
10 uit 10
Wij hebben een mat zwarte keuken gekocht! Bij Vera. Wat een top vrouw is dat! Juiste advies, gevoel met klanten is top! Zei wist ons plan op de juiste manier aan te vullen en te vervullen! ( en mijn man te overtuigen). Er hing ook een positieve sfeer in de winkel, de enige winkel waar wij ons prettig voelde en we ook direct tot kopen over zijn gegaan! We willen ooit de badkamer nog aanpakken wij komen zeker terug! (Als vera er nog is).
Geschreven op: 11/03/2019
Bron: Qasa.nl
Marloes & Manfred BultBreda
10 uit 10
Heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen zoals de planning, levering en het plaatsen van de keuken.
Geschreven op: 10/03/2019
Bron: Qasa.nl
J. van LieropSon
8 uit 10
2018 was voor ons het jaar van verbouwen. Natuurlijk eerst oriënteren voor spullen en omdat Grando zowel keuken als bad aanbied maar meteen langsgegaan. Het bleef niet bij orienteren want tijdens onze eerste afspraak werd al duidelijk wat wij wilden en het advies en service sloot hierbij naadloos aan. Na de keuze te hebben gemaakt voor alle voorzieningen voor badkamer toilet en keuken was de order een feit. Alles gebeurd dan ook volgens wens van de klant. Levering gespreid maar ook de nazorg laat niets te wensen over. Kortom zijn wij na het leveren van de producten de kwaliteit ervan en alle service en nazorg zeer te spreken over Grando Purmerend en de medewerkers daarvan. Hierbij dan ook een dikke pluim.
Geschreven op: 09/03/2019
B. GortPurmerend
9 uit 10
Via het internet kwam ik terecht op de site van Grando Barendrecht. Mede door de goede recensies was mijn keuze snel gemaakt. Totaal geen spijt gehad van deze keus. Vanaf het moment dat ik met Evert en Amanda in gesprek raakte kreeg ik steeds meer het gevoel: "Dit zit goed". Ontzorgen is wat men pretendeert. Zij hebben dit meer dan waar gemaakt. De mensen om Evert heen zijn ook vaklui. Martin, Leroy en Willem hebben een mooie klus afgeleverd. Alles was bespreekbaar en dit allemaal met de nodige humor. Ik wil Grando Barendrecht en het gehele team bedanken voor het mooie werk. Oh ja. De wijn en de cakejes bij de koffie waren ook lekker.
Geschreven op: 09/03/2019
Bron: Qasa.nl
Marcel HallinkBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht,met zeer goed advies van jan & herman. Ook het plaatsen van de keuken is perfect gegaan. Dit is een zeer goed adres om een keuken of badkamer te kopen.
Geschreven op: 09/03/2019
Bron: Qasa.nl
Fam Van AbeelenTilburg
10 uit 10
Vandaag is onze keuken geplaatst helemaal naar onze wens. Keuken is meer dan we verwacht hadden plaatsing en montage netjes en volgens afspraak uitgevoerd door Frans. Zelfs aanvullende wensen waren geen probleem. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen een grando keuken aan.
Geschreven op: 08/03/2019
RouwUtrecht
10 uit 10

Pagina's