Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden. goede service en kwaliteit
Geschreven op: 27/09/2019
Bron: Qasa.nl
j.van kintsEpe
8 uit 10
Aanschaf keuken. Wij zijn tevreden t.a.v de leveringen en montage. Er staan nog enkele puntjes open i.v.m. naleveringen, wij vertrouwen erop dat dit conform gemaakte afspraken worden afgerond. Verder is alles in prettige sfeer en goede afspraken verlopen.
Geschreven op: 27/09/2019
Bron: Qasa.nl
BoutesteijnZwolle
8 uit 10
Badkamer en toilet. Goede service en zeer bekwame monteur.
Geschreven op: 26/09/2019
Bron: Qasa.nl
E. BrouwersHelmond
10 uit 10
Vera heeft voor ons een prachtige keuken samengesteld. Ze luistert goed naar je wensen en heeft hele goede ideeën. Vera was zelfs na de aankoop beschikbaar voor het meedenken over bijpassende vloer en wandkleuren. Ook het plaatsen ging heel goed en door een fijn team. Wij zijn heel erg tevreden over hoe we geholpen zijn.
Geschreven op: 26/09/2019
Bron: Qasa.nl
Annemieke HuijbenBreda
10 uit 10
Heel goed geadviseerd geholpen door Stephanie en Lijnart en uiteindelijk een top keuken afgeleverd waar we heel erg blij mee zijn. Hopelijk kunnen we hier jaren van gaan genieten.
Geschreven op: 24/09/2019
Fam. BekerHoogvliet
9 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Prima advies gekregen waarbij goed naar de bouwtekening is gekeken. De levering en plaatsing was ook prima verzorgd. Grando Assen een echte aanrader
Geschreven op: 24/09/2019
Bron: Qasa.nl
E.H. van HoutenAssen
10 uit 10
Badkamer en keuken gekocht ben goed geadviseerd door de medewerkers. Kan Grando aanbevelen
Geschreven op: 24/09/2019
Bron: Qasa.nl
Marja PeijsMiddelburg
8 uit 10
Keuken gekocht. Adviseur dacht goed meer en gaf goede adviezen Aanvulling ontvangen 1 oktober 2019: keuken is geplaatst, is goed bevallen.
Geschreven op: 23/09/2019
Bron: Qasa.nl
LakemanHoorn
10 uit 10
Na 17 jaar werd het echt tijd voor een nieuwe keuken en we werden op slag verliefd op een prachtige keuken bij Grando Wormerveer. We zijn daar zeer vriendelijk en erg professioneel geholpen. Na 6 maanden wilden we toch graag een kookeiland en zonder problemen werd de tekening aangepast aan onze wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er zeer tevreden mee.
Geschreven op: 23/09/2019
Bron: Qasa.nl
Wendy & WillemWormerveer
10 uit 10
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht hier. We zijn goed geholpen bij het samenstellen en ontwerpen van de keuken, we kregen voldoende ruimte om zaken naar wens aan te passen en er werd goed meegedacht. Aanvulling ontvangen 26 september 2019: De keuken is begin augustus geleverd en gemonteerd door Grando. We zijn hier zeker tevreden over, al heeft de montage wel anderhalve week geduurd. De monteur deed het rustig aan, maar hij was wel heel secuur, dat was prettig. Er moest op sommige punten geïmproviseerd worden in verband met ongelijke muren en vloeren, maar alles is naar tevredenheid opgelost.
Geschreven op: 23/09/2019
Bron: Qasa.nl
KevinHazerswoude-Dorp
8 uit 10

Pagina's