Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed geholpen duidelijk advies scherpe offerte en controle na plaatsen was top
Geschreven op: 04/01/2019
F. Schouten Heerhugowaard
8 uit 10
Een nieuwe badkamer laten ontwerpen en maken. Het is keurig geregeld, goede communicatie en fijne mensen. Vakwerk. Aanvulling ontvangen 10 januari 2019: Onze nieuwe badkamer is opgeleverd.
Geschreven op: 03/01/2019
Bron: Qasa.nl
Marie-José van de SandeSon
10 uit 10
Na waterschade keuken goed geholpen en geadviseerd. Fijn ontvangen en ruim de tijd genomen. Uitstekend gemonteerd door Nick Haverman. Dik tevreden
Geschreven op: 03/01/2019
Bron: Qasa.nl
Sandra VinkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Prima advies. Na uitstel levering door klant door omstandigheden woningbouw geen prijsverhoging berekend. Communicatie over nalevering kan wel beter daar moest klant zelf achteraan bellen om op de hoogte gesteld te worden.
Geschreven op: 01/01/2019
MartijnHoorn
8 uit 10
Alleen maar lof niets op aan te merken uiteindelijke resultaat een mooie opgestelde keuken waar heel veel geduld en aandacht aan is besteed. Klein akkefietje werd direct opgelost. Prima service
Geschreven op: 30/12/2018
MurMijdrecht
9 uit 10
Tevreden over levering van de keuken
Geschreven op: 29/12/2018
Marieke GrootenboerZevenbergen
7 uit 10
Bij Grando Utrecht een nieuwe keuken gekocht eindresultaat mag er zijn alle tijd werdt er voor je genomen en het advies was super. Levering en plaatsing keurig volgens afspraak. Moeten nog een paar kleine dingen worden aangepast maar hebben hier alle vertrouwen in dat het goed komt.
Geschreven op: 29/12/2018
André Utrecht
9 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met alles hoe het verlopen van het. uit zoeken en tot aan de plaatsing toe alles was perfect
Geschreven op: 28/12/2018
Jan DonkerNaaldwijk
10 uit 10
De volgende feedback is reeds goedgekeurd en geplaatst op de website “Meer dan tevreden” Door Ingrid en Lex op vrijdag 14 dec 2018 vestiging Amersfoort Door de prima ervaring tijdens de aankoop en plaatsing van onze eerste keuken kwamen wij voor onze verhuizing automatisch weer terecht bij Grando. Wij hadden links en rechts natuurlijk ter voorbereiding ook wel een aantal andere leveranciers ter inspiratie bezocht. Wederom werden wij door bedrijfsleider Dinesh relaxed ontvangen en uitgebreid deskundig te woord gestaan. Uit al onze wensen werd er binnen het afgesproken budget een mooi 3D-ontwerp en een duidelijk gespecificeerde offerte gedestilleerd. Tijdens een heerlijk bereid avondmaal werden de verdere puntjes op de i gezet. Uiteindelijk zijn wij ook door alle andere medewerkers zeer vriendelijk gastvrij en vakbekwaam geholpen. Wij zitten nu lekker te genieten in onze nieuwe woning met de fraaie Grando keuken die zeer minutieus is ge nstalleerd door de perfectionistische en gezellige Wensley. Wij zijn ook meer dan tevreden over onze door Grando geplaatste comfortabele keramische tegelvloer.
Geschreven op: 28/12/2018
Lex Bunnik en Ingrid VetkampAmersfoort
9 uit 10
Na waterschade door een kapotte waterleiding noodgedwongen op pad voor een nieuwe keuken. De adviseur kwam persoonlijk langs om de schade op te nemen en heeft ons geweldig bijgestaan. Afspraken en prijzen werden helder gecommuniceerd. We hebben nu weer een prachtige keuken
Geschreven op: 28/12/2018
Marlijn van der SluisBarendrecht
10 uit 10

Pagina's