Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen en geadviseerd door verkoper Brahim. Mede door zijn kennis en enthousiasme hebben wij nu een keuken geheel naar onze wensen.
Geschreven op: 18/05/2019
Bron: Qasa.nl
Familie Van LoonBreda
8 uit 10
wij hadden bij de aankoop van de keuken zelf een plan gemaakt met een bijbehorend budget. Bij alle bezoeken aan Grando hebben wij van de afd. verkoop dhr. van Staten nuttige adviezen gekregen en begrip voor de veranderingen die wij enkele malen gemaakt hebben. Ook zijn wij in overleg binnen het budget kunnen blijven. De levering van de keuken is exact gegaan zoals was afgesproken en de montage is in de afgesproken tijd vakkundig uitgevoerd. Kortom Grando heeft een tevreden keukenklant toe te voegen aan zijn sales.
Geschreven op: 17/05/2019
P.G. JacobseBarendrecht
10 uit 10
Perfect bedrijf met veel super goede adviezen Bedankt
Geschreven op: 17/05/2019
ans pelgrimHelmond
9 uit 10
Zeer warme omgeving en goede specifieke uitleg en voelde me zeer op mijn gemak ze deden alles en niets was te veel ook al wisten ze dat ik nog niet gelijk kon en wilde beslissen maar dat gaat zeker goedkomen.
Geschreven op: 17/05/2019
Patrick PoldermanHelmond
10 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Adviseur heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wens nog meer versterkt door juiste advies/ goede ideeën
Geschreven op: 17/05/2019
Bron: Qasa.nl
VinceZaandam
10 uit 10
Het is een prachtige keuken en een mooi geheel geworden. Goede service en klantvriendelijk. Ton heeft de keuken geplaatst en doet dit zeer nauwkeurig.
Geschreven op: 17/05/2019
Bron: Qasa.nl
Jacqueline van der BoonHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij kwamen bij Grando met het idee voor een badkamer in ons hoofd. We hebben een niet al te grote badkamer en we wilden hier toch een bad, douche, wasmachine en droger, een wc en een mooie wastafel met kast in hebben, dat was best een uitdaging. Het moest wel op korte termijn en de indeling moest baden op zijn Japans toestaan, douchen en daarna direct in een warm bad kunnen stappen. Ons idee stond snel op papier in 3D en deze werd ook zo gerealiseerd en binnen de gestelde termijn. Mijn schoonfamilie uit Japan kwam bijna direct nadat deze gereed was over en ze waren erg blij met onze badkamer. Wij hebben als score niet de score super gegeven, want in de afwerking waren er toch nog enkele punten die beter afgewerkt/afgestemd hadden kunnen worden. Zo werd er van te voren wel uitstekend mee nagedacht over hoe de zijkant van het bad betegeld moest worden, en welke voegkleur gebruikt moest worden, maar we hadden niet van te voren nagedacht over de afwerking van het tegelwerk. Hiervoor werd een recht strip gebruikt. Achteraf ziet dat er goed uit, vooraf zou ik zeker voor een meer ronde afwerking hebben gekozen. Het afvoerputje van de douche was een tikkie te diep, waar wij dachten dat een dubbel stopcontact zou komen waar je twee stekkers (voor wasmachine en de droger) kwam er een enkele stopcontact, en het aansluitkraantje van het reservoir van de wc stond ook een beetje scheef. Kleine minpuntjes maar de badkamer is erg fijn om te gebruiken en dat waarderen we zeer.
Geschreven op: 17/05/2019
Bron: Qasa.nl
Diethard JansenZwolle
8 uit 10
Wij hebben bij Grando Zwolle een badkamer gekocht en zijn hierbij uitstekend geholpen. Onze belangrijkste voorwaarde was dat de badkamer geplaatst zou worden begin april. Andere badkamer leveranciers konden ons dit niet garanderen. Deze belofte zijn ze uitstekend nagekomen, en zijn gestart op 2 april met de installatie van de badkamer. Tijdens het verkoopgesprek zijn we correct geholpen en er werd goed mee gedacht mbt onze wensen. De installatie is uitstekend verlopen. Tijdens de installatie bleek van een soort tegels te weinig zijn geleverd. Dit werd na een telefoontje met Grando Zwolle de volgende dag met spoesd nageleverd. Uitstekende service! Wij zijn zeer tevreden over de complete levering en service.
Geschreven op: 16/05/2019
Bron: Qasa.nl
Peter SlagerZwolle
10 uit 10
Onlangs hebben we een keuken besteld bij Grando in Zwolle. We zijn erg vriendelijk ontvangen en Bas was zeer behulpzaam in het uitzoeken van een keuken. Mijn vriend en ik lagen wat uit elkaar in wat we wilden, waardoor het nogal een opgave was om tot een goede keuken te komen. We hadden overigens bewust voor Grando gekozen, omdat we daar de mooiste keukens in de showroom hadden gezien. We waren uiteindelijk toch nog vrij snel tot een mooie keuken gekomen. Omdat we snel onze woning wilden kunnen betrekken, is de keuken uiteindelijk niet Ingemeten. Een tip voor anderen, laat dit wel doen, want dit voorkomt problemen!! Bij ons bleek het mis te zijn gegaan, waardoor de keuken te groot bleek voor de ruimte. Gelukkig is dit opgelost en hebben we een paar weken extra moeten wachten op de keuken, maar dit was het zeker waard! We zijn er erg blij met de keuken!
Geschreven op: 16/05/2019
Bron: Qasa.nl
AnkieZwolle
8 uit 10
ik had de recensies gelezen op internet en deze heeft ons getriggerd om naar Grando Tilburg te gaan.En ik moet zeggen dat de recensies meer dan waar zijn.Wij hebben al het contact alles super fijn ervaren,vanaf de eerste stap in de winkel tot het plaatsen van de keuken.Met dank ook zeker aan de zeer behulpzame en ervaren monteurs.De wijze waarop grando Tilburg werkt is hoe je als consument hahandeld wil worden....nogmaals dikke 10
Geschreven op: 15/05/2019
Bron: Qasa.nl
gertTilburg
10 uit 10

Pagina's