Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij genieten van onze keuken. Z perfect geplaatst en dank zij de goede voorlichting is er niets waarvan we nu denken dat had anders of beter gekund prachtig toch
Geschreven op: 15/02/2019
Fam. WieberdinkNaaldwijk
10 uit 10
In 2018 een keuken gekocht bij de vestiging in Utrecht. We hebben fijne ervaringen in de communicatie van de medewerkers en de afhandeling van eventuele problemen na het plaatsten van de keuken. Deze zijn vrijwel direct verholpen. Ik zou zeker een kijkje gaan nemen om hier een keuken te bestellen. Wij hebben zeer goede ervaringen met Kevin. Duidelijke en heldere communicatie, komt zijn afspraken na en is niet bang om zijn mening te geven als hij denkt dat het ook anders kan. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
RamonUtrecht
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Zeer vriendelijk en goed behandeld echt een aanrader. Aanvulling ontvangen 27 februari 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd ik ben er echt super blij mee
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
SabrinaUtrecht
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de oriëntatie- de aankoop- en de leveringsfase. Zeer goed geïnformeerd, vragen werden plezierig en met kennis van zaken beantwoord, zonder dat we ons een moment onder druk gezet voelden.we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
Wim en jannie de WitHeerhugowaard
10 uit 10
Prettige service van zowel het winkelpersoneel als de monteur. Ik ben blij met mijn nieuwe aanrechtblad.
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
HEHengelo
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, de hulp bij het uitzoeken en indelen was prima, wij hadden daar een goed gevoel over. De keuken staat prachtig, indeling is echt super. De plaatsing zijn we iets minder enthousiast over. Hoop geld betalen voor de montage die naar ons idee niet helemaal perfect was/is ...
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
Monique PootHoogvliet
8 uit 10
Wij zijn keurig geadviseerd door de verkoper en hebben over de offerte wel moeten onderhandelen waardoor er toch een overeenstemming is bereikt. De levering is perfect verlopen en de kleine onvolkomen heden zijn naar volle tevredenheid opgelost. Mijn complimenten voor Grando van det wijst te Uden.
Geschreven op: 14/02/2019
L.a.m.van de WielUden
9 uit 10
2 maanden geleden is een nieuw keukenblad en koelkast besteld bij Grando. Uitermate tevreden ben ik met de geleverde service en de klantvriendelijkheid van Grando in Amersfoort! Zeer goed gemonteerd en zeer tevreden over de monteur Robert Kelder!
Geschreven op: 14/02/2019
Bron: Qasa.nl
Zubida BoultamAmersfoort
10 uit 10
Dinesh Birtanti heeft het ondernemershart op de juiste plaats. Bij de renovatie van onze badkamer was geen moeite hem teveel. Zo hier en daar hebben we onze discussies gehad maar uiteindelijk heeft hij zich volledig ingespannen om ons een gelukkige en tevreden klant te maken. En dat zijn we met onze mooie nieuwe badkamer!
Geschreven op: 14/02/2019
Bron: Qasa.nl
Gerben SnapperAmersfoort
8 uit 10
keuken prima service en hoop dat de vensterbanken er op tijd zijn fijne monteurs die goed overleggen en ook tips geven
Geschreven op: 13/02/2019
Bron: Qasa.nl
mevr smitHengelo
8 uit 10

Pagina's