Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben de keuken, badkamer en toilet gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Wij zijn geadviseerd door Serkan. En zijn hier heel tevreden over... Het installeren en de afhandeling is gebeurd door het bedrijf Simba uit Heerenveen en hier waren wij ook zeer tevreden over.
Geschreven op: 17/10/2019
Bron: Qasa.nl
Jannet en Frans van WijkAmersfoort
8 uit 10
We hebben een prachtige keuken van Grando. We zijn blij met de keuzemogelijkheden, mbt kleur kastjes, grepen en aanrechblad. Helaas vertraging in de afwerking maar inmiddels is er een mooi aanrechtblad en keuken. Gedegen monteurs!
Geschreven op: 17/10/2019
Bron: Qasa.nl
Laura van KeulenAmersfoort
8 uit 10
Je wordt vriendelijk en kundig behandeld. Ze nemen de tijd voor je.
Geschreven op: 16/10/2019
Joke ThepassZaandam
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Het advies was prima en de montage mannen werkten nauwkeurig en erg plezierig. De keuken is op de juiste datum geplaatst. Wij zullen het iedereen aanraden.
Geschreven op: 16/10/2019
Bron: Qasa.nl
AnsEpe
10 uit 10
Wij hebben onze keuken bij Grando gehaald en zijn meer dan tevreden leuk geholpen door Cindy die ook goed met ons heeft meegedacht.mooie overzichtelijke showroom en prachtige keukens
Geschreven op: 15/10/2019
Jeroen mellemaHoogvliet
10 uit 10
Goed personeel, weet waar ze over praten en geven praktische oplossingen waar andere bedrijven niet mee komen. Daarnaast fijn dat degene bij wie je de keuken besteld, de keuken ook komt plaatsen. Bij het uitzoeken van de keuken nemen ze uitgebreid te tijd voor je en ook bij vragen achteraf helpen ze je zo goed als mogelijk.
Geschreven op: 14/10/2019
Bron: Qasa.nl
PerryZevenbergen
10 uit 10
Toilet laten renoveren: bestaande tegels z.v.m. behouden; sanitair vernieuwd. Aanvankelijk totaal nieuwe inrichting besproken: die kwam te duur uit. Creatief begeleid naar een alternatieve, mooie en goedkopere alternatieve oplossing. Perfect geïnstalleerd.
Geschreven op: 14/10/2019
Bron: Qasa.nl
K. DuijvelaarUtrecht
8 uit 10
Super advies Goede ideeën voor een kleine badkamer
Geschreven op: 13/10/2019
Jolanda TigchelaarHoogvliet
10 uit 10
We hebben een mooie design keuken gekocht. De keuken is eind augustus geplaatst, maar de achterwand en enkele andere onderdelen waren niet geleverd. De achterwand en de rest van de materialen werden nageleverd, maar de maatvoering van de achterwand klopte helaas niet. We konden de keuken gelukkig wel gebruiken want alle apparatuur was geïnstalleerd en alles werkte naar behoren. Uiteindelijk is ca. 1,5 maand na installatie van de keuken alles toch geleverd en afgemaakt door de zeer ervaren installateur! De keuken is super mooi en we zijn tevreden over de afhandeling van alles.
Geschreven op: 13/10/2019
Bron: Qasa.nl
Ida den HamerHengelo
8 uit 10
Prima geholpen door dhr. Strijp. Als ik toch weer ging twijfelen over de kleur van de vloer tegels en meubel nam hij de tijd en had ie t geduld om het nogmaals een keer te bekijken.
Geschreven op: 12/10/2019
Paul en Margriet RoelingHoogvliet
8 uit 10

Pagina's