Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken door Grando Amersfoort laten ontwerpen. De oude huidige keuken had een u vorm en wij wilden een schiereiland. Maar we twijfelden of dat wel zou passen. We hebben de eerste keer daar met hen gebrainstormd en onderwijl werd er meteen een ontwerp gemaakt en gingen we meteen met een eerste ontwerp naar huis. Daarna hebben ze de puntjes op de i gezet en ons perfect begeleid. Ze luisterden zeer nauwkeurig en anticipeerden daar meteen op. Het gevolg was een perfect uitziende keuken die tot op de millimeter nauwkeurig paste. We wilden onze eigen Amerikaanse koelkast meenemen en ook die paste er perfect in. De montage verliep heel vlot. De monteur was heel kundig, vriendelijk, snel maar accuraat. Dus wij zijn super tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen. Wij hebben eerst reviews gelezen van keuken zaken en Grando Amersfoort sprong eruit. Ze maken de goede reviews zeker waar. Je wilt toch zeker zijn van je keuze want het kost heel veel geld zo'n keuken en dat leg je bij Grando Amersfoort in goede handen.
Geschreven op: 07/11/2019
Bron: Qasa.nl
RVAmersfoort
10 uit 10
Op professionele prettige wijze is de verkoop van onze keuken gedaan door Stephanie. Waarbij ze goed met ons meedacht. De keuken werd op vakkundige wijze geplaatst door de monteur Michael. Dit was de 2e keer dat we bij Grando Hoogvliet een keuken kochten. Een aanrader Fam. van den Beemt
Geschreven op: 06/11/2019
Fam. van den BeemtHoogvliet
10 uit 10
Bij deze vestiging hebben wij een keuken gekocht. Wij werden heel goed en leuk geholpen. Sympathieke medewerker. Echt een aanbeveling. Aanvulling ontvangen 7 november 2019: Onze keuken is precies een week geleden gemonteerd, woensdag ervoor waren de delen geleverd. De monteur kwam lekker vroeg, werkte enorm hard en netjes. Vrijdags tegen 12.00 uur stond de keuken er. Wij zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 06/11/2019
Bron: Qasa.nl
Familie HuigDen Helder
10 uit 10
I have just had my new kitchen installed and it has exceeded my expectations. The whole process from the planing to the installation was very easy and well communicated. Everyone involved was helpful, very good at their job. My kitchen has been transformed and been brought into the 21st century! :-) I would unreservedly recommend Grando.
Geschreven op: 04/11/2019
Bron: Qasa.nl
Jenni NicholsonUtrecht
10 uit 10
Over de aangeschafte keuken bij Grando in Heerhugowaard zijn wij uitermate te spreken. Mooie keuken goede kwaliteit. Los van de kwaliteit zijn wij ook zeer te spreken over het voortraject en de installatie. Tijden het uitzoeken van een geschikte keuken zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is goed meegedacht en vakkundig advies gegeven over wat er al dan niet mogelijk was. De installatie van de keuken is eveneens vakkundig gedaan. Ook door mensen die plezier in hun werk hebben en alles achter de komma goed willen achterlaten. Frank, Jeff, Bedankt voor de samenwerking.
Geschreven op: 04/11/2019
Bron: Qasa.nl
Serge en VivianeHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Vanaf de binnenkomst was het gevoel goed. Kevin heeft ons goed geholpen met een mooi ontwerp en uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt. Levering en montage ging goed, verder geen klagen. Ik zou Grando Utrecht zeker aanraden
Geschreven op: 04/11/2019
Bron: Qasa.nl
AngelaUtrecht
10 uit 10
Een nieuwe keuken en een nieuw toilet, gedurende het hele proces geen enkele negatieve ervaring, de begeleiding van begin tot eind is in een hand, van dhr Wiggers, de uitvoering c.q. de voorbereiding tot plaatsing en de montage zelf van de keuken en toilet wordt uitgevoerd door bij deze Grando vestiging horende uitvoerende die v.v. prima overleg en contact hebben. Dit bedrijf is zeer vertrouwenwekkend en ik raad hen van harte aan.
Geschreven op: 03/11/2019
Bron: Qasa.nl
Janny en Rob WolschrijnHeerhugowaard
10 uit 10
Na een vervelende ervaring bij een andere keukenzaak via via bij Evert Rop bij Grando Barendrecht terechtgekomen. Wat een verademing...geen opdringerige verkooppraatjes maar eerlijke verkoop. Geen vraag is te gek voor Evert en z'n team, ze denken en helpen mee waar nodig. En zoals Michelle zei "een keuken kopen hoort een feestje te zijn" en dat is ook zo en daar heeft Grando Barendrecht gelukkig alsnog voor gezorgd! Hartelijk bedankt jullie zijn toppers!
Geschreven op: 02/11/2019
Bron: Qasa.nl
Marleen en BasBarendrecht
10 uit 10
Een keuken gekocht en laten plaatsen . Alles naar tevredenheid verlopen. Ik ben zeer tevreden over grando naaldwijk .
Geschreven op: 01/11/2019
Bron: Qasa.nl
Coen PolmanNaaldwijk
8 uit 10
Zeer nette service. Van begin tot eind deskundig geholpen. Erg mooi eindresultaat.
Geschreven op: 01/11/2019
Bron: Qasa.nl
R. TendickHoorn
10 uit 10

Pagina's