Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tijdens het hele proces goed geadviseerd. Ook hebben ze geholpen met de rest van de verbouwing. Prima service . Ik zou er zo weer mee in zee gaan. Dankjewel Dave en Keukenbouwersplus
Geschreven op: 09/07/2019
Bron: Qasa.nl
Ursula ScheepensTilburg
8 uit 10
Ben op een juiste manier geholpen. Heb dit als prettig ervaren.
Geschreven op: 07/07/2019
Bron: Qasa.nl
sjaak brokelmanHengelo
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Mijn ervaring is dat ik heel goed geholpen ben.De eigenaar, mijnheer Hofman, heeft echt met mij meegedacht en veel tips gegeven waar ik veel aan had. Mijn vertrouwen in hem zijn volledig waar gemaakt. Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Mijn keuken is geleverd en ik ben daar heel erg tevreden over. Ook de montage is tot mijn grote tevredenheid.
Geschreven op: 06/07/2019
Bron: Qasa.nl
Anneke ArkesteijnNaaldwijk
8 uit 10
Blij met de gekochte keuken, netjes op tijd en goed geinstalleerd!
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
A. StamHoofddorp
8 uit 10
Keuken. Het is helemaal naar wens doorgenomen en geplaatst. Het is allemaal super netjes afgewerkt wij zijn helemaal tevreden over het eind resultaat.
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
Carlo TijsUtrecht
10 uit 10
De keuken netjes geplaatst, probleempjes binnen twee weken opgelost, bij een volgende keuken wordt het weer Grando Lelystad, het was gewoon excellent.
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rina DekkerLelystad
10 uit 10
In april '19 hebben we met de hulp van een medewerker van Grando een mooie nieuwe badkamer uitgezocht. Gelukkig kon deze ook op korte termijn geplaatst worden. Echter alles valt of staat met de goede installatie van de badkamer, dat ging bij ons geweldig en snel. Er was een dingetje niet helemaal goed gegaan, maar na een telefoontje werd dat een dag later al opgelost. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Volgend jaar de keuken!
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
WesdorpAmersfoort
10 uit 10
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Grando Son. Wij hebben hiermee een prima ervaring. Zijn voornamelijk geholpen door Ingrid, zij gaf ons goede adviezen/tips en ideeën, die bij ons zeer welkom waren. Alle werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd. Wij genieten elke dag van onze mooie keuken en raden Grando Son zeker aan!!
Geschreven op: 04/07/2019
Bron: Qasa.nl
Will Dekkers (PijnappelsSon
8 uit 10
Erg plezierig geholpen en geadviseerd door Dave en de installatie van de keuken. was perfect door zeer vakkundige mensen die de tijd namen om alles te installeren.
Geschreven op: 04/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rob van GeffenTilburg
8 uit 10
Wij zijn uitstekend geholpen door het team van Grando Amersfoort. De heer Can was mijn aanspreekpunt en hij heeft zich van begin tot eind keurig aan de afspraken gehouden. Binnen 6 werkdagen was mijn badkamer van demontage tot montage afgerond. Grando Amersfoort is zeker een aanrader voor iedereen.
Geschreven op: 03/07/2019
J VerwijAmersfoort
9 uit 10

Pagina's