Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken door dhr. Can. Ook toen wij nog twee maal terug kwamen om het ontwerp aan te passen was dat geen probleem. De montage is erg goed verlopen, zeer vakkundige monteur, die erg hard en secuur werkt.
Fam. Baas
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 28 maart 2020
Wij hebben een keuken gekocht bij grando heerhugowaard, we zijn zeer goed geholpen door de verkoper Jeff, hij dacht heel goed mee en kwam met goede iedeen en zeer mooie inbouw apparatuur. De prijs van de keuken was erg goed en de kwaliteit is ook toppie, het montage team heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn nu super blij met een super strakke keuken! grando heerhugowaard is echt een aanrader om bij langs te gaan.
joep
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 26 maart 2020
Hele aardige adviseurs die meedenken en doen wat ze zeggen. Ook bij levering en montage ging alles vlot en zeer netjes afgewerkt. Kan deze partij bij iedereen aanraden.
Swan hurkmans
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 26 maart 2020
We zijn goed geholpen door de adviseur van Grando. Het is een mooie keuken geworden waar we blij mee zijn.
Anoniem
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 26 maart 2020
Je word goed geholpen en er wordt meegedacht en geluisterd naar je wensen. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken
Anoniem
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 25 maart 2020
Prettig geholpen door Corine van Grando Zwaag bij de keuze van de keuken.
Anoniem
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 24 maart 2020
Enthousiaste ondernemer. We hebben onze nieuwe badkamer gekocht bij Grando in Zwolle. Ook de installatie heeft Grando voor ons verzorgd. Handige mannen hebben op een nette wijze onze aankopen gemonteerd.
Koen en Nicole
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 24 maart 2020
Wij hebben n nieuwe klassiek moderne keuken op maat laten samenstellen voor in ons vooroorlogs huis. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering klopte alles, goed meegedacht, goede communicatie, prima montage team en n geweldig eind resultaat . Dus bij grando hilversum moet je zijn , complimenten voor je bedrijf en team martin
Fam brouwer
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 24 maart 2020
Sinds een week prachtige nieuwe keuken geleverd door Grando Tilburg. Goed geholpen en geadviseerd door Herman Wooning tevreden over de informatievoorziening en installatie. Erg fijn dat Grando een totaalpakket kan bieden inclusief meerwerk door dezelfde installateurs.
Anoniem
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Feedback Company - 23 maart 2020
Sinds enkele weken staat onze nieuwe keuken van Grando. We zijn er hartstikke blij mee en supergoed geholpen door Karen en Menno het team van Grando Heerenveen.
Willeke B.
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 22 maart 2020
Recentelijk nieuwe keuken gekocht bij Grando in Hengelo. Wij zijn heel erg tevreden. Service en kwaliteit was super. Monteur was gewoon top. Grando beveel ik zeker aan.
Murat & Hatice
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 22 maart 2020
Wij zijn op alle fronten enorm tevreden over Grando. Het team van Grando Hoorn heeft alle tijd voor ons genomen bij het ontwerpen van zowel onze badkamer keuken en 2 seperate toiletten. Van de deskundige en meedenkende houding tijdens het ontwerp proces tot de vakkundige en nette afwerking. Zeer net en flexibel personeel Goede prijs kwaliteit verhouding
Fam. Weevers
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 20 maart 2020
Wij hebben een badkamer en twee toiletten laten verbouwen door Grando Amersfoort. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We werden uitstekend geadviseerd door Dinesh. Hij weet wat kwaliteit en stijl is, heeft aan één woord genoeg en zorgt ervoor dat je gedurende het project volledig ontzorgd wordt. Van inmeten tot de laatste kitrand: aan alles wordt gedacht en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Dat alles heeft geresulteerd in een fantastische badkamer en toiletten. Wij bevelen Grando Amersfoort van harte aan!
Rob Vernooij
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 18 maart 2020
Bij kopen van keuken en badkamer ontzettend goed geholpen. Ook wanneer dingen vergeten waren werd dit direct goed afgehandeld door risza. Fijn om 1 contactpersoon te hebben, die uitgebreide kennis heeft van zaken en ons nieuwe inzichten kon geven. Daarnaast kon hij goed middelen in de smaak van ons allebei. Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Hij is geleverd en grotendeels gemonteerd (door onze eigen aannemer). Er wordt nog 1 onderdeel geleverd. Dit was wel besproken maar niet in offerte opgenomen, dus dat hebben we via het filiaal nog geregeld. Ging heel soepel eigenlijk.
Sheri
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 maart 2020
Wij kwamen hier voor een badkamer. We zijn zeer vakkundig geholpen. De adviseur kwam met ideeën waar we zelf niet opkwamen. De levering was volgens afspraak. Ook het montageteam was netjes en bekwaam in hun werkzaamheden. De service door het montageteam Jeffrey was puik.
Anoniem
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Feedback Company - 16 maart 2020
We gingen naar Grando om nog eens te kijken of we de keuken die we eerder hadden gezien nog steeds mooi vonden. Door de verkoper werden we aangesproken en vier uur later hadden we een keuken gekocht. Prima en enthousiast geholpen, goed meegedacht, ja erg tevreden! ook nu er wat dingen niet goed/kapot zijn goede service. Aanvulling ontvangen op 18 maart 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd, dit is goed bevallen. Helaas wel wat apparaten die niet voldeden maar dat wordt/is al verholpen.
Nicole van Sloten
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 maart 2020
Prima geholpen door Kevin ook in het na-traject. Ben zeer tevreden en kan iedereen Grando aanraden
Gerritsen
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 16 maart 2020
Creatief meedenkend en prettig
J.j.m van der Made-Bekker
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 15 maart 2020