Van Woonvilla naar Droomvilla

Elke week nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma u mee in het creëren van verschillende droomvilla’s. U krijgt alles mee van schets tot oplevering, en krijgt de nieuwste ins-en- outs te zien op gebied van design, architectuur en interieur.

Grando biedt advies en inspiratie in de nieuwe afleveringen van dit seizoen.

Zo neemt ondernemer Martin de Winter van Grando Hilversum u mee in de wereld van echte droom woonkeukens en laat ondernemer van Grando Hoorn Ramon Rinkel de nieuwste trends zien op badkamer gebied.

 

Keukentrends

Een nieuwe keuken is niet een aankoop die u dagelijks doet. Daarom moet hij helemaal passend zijn bij uw wensen zodat hij jarenlang mee zal gaan. Er zijn vele mogelijkheden, stijlen en opstellingen waar u uit kunt kiezen.  Misschien heeft u al wat ideeën hoe deze ruimte eruit moet komen te zien, of heeft u juist nog geen idee: geen probleem. Grando helpt u graag op weg. We stellen samen uw droomkeuken samen. Wilt u eerst nog inspiratie opdoen?

Bekijk de 5 slimme keuken inspiratie tips
 

Lees hier meer

Badkamer inspiratie

De tijd dat de badkamer een praktische ruimte is, zijn we gepasseerd. De badkamer anno 2020 is juist een plek die op maat gemaakt is naar uw persoonlijke wensen en behoeftes. Wist u dat er innovatieve snufjes/gadgets (op komst) zijn die het gebruik van de badkamer nog prettiger maken? Een leuke gadget op gebied van regendouches: een douchekop met minuscule siliconen nopjes waar water uitkomt. Door deze technologie mengen de druppels zich met de lucht en lijkt het alsof je omgeven wordt door een zijdezachte nevel. Zo kan je optimaal ontspannen na een stressvolle dag!

Wil je meer badkamer inspiratie opdoen? 
 

Lees hier meer

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Bekijk de keuken of badkamer collecties van Grando.

 

 

Bekijk de gehele afleveringen van 'Van Woonvilla naar Droomvilla' terug op RTLXL