10% korting op uw keukenrenovatie
10% korting op uw keukenrenovatie

Wij helpen u graag verder

Ik wil alleen een nieuwe kleur keuken, kan dat?

In vele gevallen is het mogelijk om uw oude keukenkasten te laten spuiten en hierdoor te voorzien van een nieuwe kleur. Dit is echter wel afhankelijk van de ondergrond. Onze keukenspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wordt mijn hele keukenruimte op zijn kop gezet?

Nee. Bij keukenrenovatie gaan wij efficiënt te werk. Er wordt gewerkt aan specifieke projecten die een korte montagetijd hebben. In vele gevallen blijven de oude leidingen gewoon liggen. Nieuwe apparatuur is vaak beschikbaar in dezelfde nismaten als de oude situatie, waardoor het apparaat snel op zijn plek zit. Bij keukenrenovatie komt vaak weinig breek en sloopwerk aan te pas.

Wat kost keukenrenovatie?

Vaak is het renoveren van uw oude keuken goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Dit is echter volledig afhankelijk van wat er precies aangepast gaat worden. Bij Grando Keukens & Bad bestaat de mogelijkheid om een afspraak bij u thuis te maken, zodat wij met eigen ogen uw situatie kunnen bekijken en een ontwerp op maat kunnen maken.

Welke onderdelen kunnen vervangen worden?

U bepaalt zelf welke onderdelen in uw keuken gerenoveerd gaan worden. U kunt bijvoorbeeld een compleet nieuwe look creëren door het vervangen van de keukenkasten, maar het vervangen van het werkblad, grepen, apparatuur, e.d. zorgt voor een nieuwe uitstraling en gebruiksgemak.

Dien ik zelf de maten en de staat van de keuken door te geven?

Nee, dit is niet nodig. De vestiging bij u in de buurt komt graag bij u langs om alles op te meten en te bekijken. Op deze manier kunnen we nog beter de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.