Bij Grando Delft helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Marc Bartels

PERSOONLIJK ADVIES op maat.

Plan eenvoudig een adviesgesprek in met een van onze adviseurs. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij u thuis.

Maak een afspraak

Grando Delft

Schieweg 3
2627 AN Delft

Openingstijden

 • Maandag
  13:00 - 17:30
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 17:30
 • Vrijdag
  09:30 - 21:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

Speciale openingstijden

 • Zo 4-12-2022
  12:00 - 17:00

Op 23 oktober is er brand geweest bij Woonboulevard Leeuw&Stein in Delft. Helaas is het op dit moment niet mogelijk onze showroom te bezoeken. Wij zijn uiteraard telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 015-2611994 voor uw vragen over bijvoorbeeld uw reeds geplaatste offerte/order, maar ook wanneer u een nieuwe keuken en/of badkamer wenst kunnen wij u zelfs aan huis van advies voorzien. Hiervoor kunt u ook een afspraak maken voor een persoonlijk en uitgebreid advies op maat. Dan maken we vervolgens op basis van uw wensen een gedetailleerde 3D-tekening en krijgt u een budgetindicatie.

1. Wat gebeurt er met mijn keuken/badkamer welke geleverd en geplaatst zou worden?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Uw keuken wordt volgens afspraak geleverd en geplaatst. Ons magazijn is namelijk niet gevestigd bij onze showroom. U wordt door Grando Logistics in de week van levering gebeld wanneer uw keuken/badkamer geplaatst wordt.

2. Ik ben op zoek naar mijn droomkeuken/-badkamer, waar kan ik u terecht?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 015-2611994. Op dit moment is de showroom gesloten voor de herstelwerkzaamheden, maar wij kunnen u bij u thuis voorzien van een persoonlijk en uitgebreid advies op maat. Dan maken we vervolgens op basis van uw wensen een gedetailleerde 3D-tekening en krijgt u een budgetindicatie.

3. Ik heb een vraag over garantie of service

Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op over uw reeds geplaatste verzoek voor garantie en/of service. Mocht u een probleem hebben met uw keuken/badkamer, kunt u het contactformulier invullen op onze website. Wij zorgen dat uw verzoek zo snel mogelijk opgelost wordt.

"Wij zorgen dat u vanaf het begin geniet."

Welkom bij Grando Keukens & Bad Delft! Bij Grando Delft vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens en badkamers in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken en of badkamer te realiseren.

Bij Grando Delft staan de adviseurs voor u klaar om u optimaal te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Marc Bartels en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Delft!

Marc Bartels

Ondernemer Grando Delft

PERSOONLIJK ADVIEs, ook nu.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Delft hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.
 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.1

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.1