Bij Grando Emmen helpen wij je graag verder.

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Emmen

Cornelis Houtmanstraat 41
7825VH Emmen

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 21:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij je thuis.

"Wij zorgen dat u vanaf het begin geniet."

Welkom bij Grando Keukens | Badkamers Emmen! Bij Grando Emmen vind je de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. In onze showroom ziet je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en ons designplein. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die je helpen om je droomkeuken /-badkamer te realiseren. 

Bij Grando Emmen staan alle adviseurs voor je klaar om je optimaal te adviseren. Je word altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor je. Ook wanneer je ervoor kiest om je huidige keuken/badkamer te renoveren. 

Laat je inspireren! Onder het genot van een bakje koffie geven wij je een persoonlijk en vrijblijvend advies. Je bent van harte welkom! Ondernemer Klaas Jan Schram en zijn team staan voor je klaar, om je droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Emmen!

Klaas Jan Schram

Ondernemer Grando Emmen

Persoonlijk advies.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Emmen hoog in het vaandel. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat om je keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij je thuis. 
 

Maak een vrijblijvende afspraak >

Ontmoet het team

Bij Grando Emmen staat ons team altijd voor je klaar om je te inspireren en je wensen te bespreken op keuken en/of badkamer gebied. Vakmanschap bij het maken van keukens en badkamers is bij ons uiterst belangrijk. Wanneer gewenst regelen wij voor je ook alle voorkomende meerwerken, zoals leiding-, elektra-, stukadoors-, tegel- en overig timmerwerk. Alles in één hand, maakt het voor je overzichtelijk.

Maak een afspraak >>

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.5