Bij Grando Enschede helpen wij je graag verder.

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Enschede

Hendrik ter Kuilestraat 175
7547SK Enschede

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 17:30
 • Woensdag
  10:00 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 17:30
 • Zaterdag
  10:00 - 16:30
 • Zondag
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij je thuis.

"Wij kunnen echt genieten van de details."

Grando Keukens | Badkamer Enschede levert betaalbaar keuken- en bad design van topkwaliteit. Met onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij al meer dan 60 jaar een begrip in Enschede. Je kent ons vast nog wel als Hout- en Bouwhandel Kramer, Kramer Zelfbouwmarkt en Kramer Bouwen & Wonen. 

Wij zorgen ervoor dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. In onze showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die je helpen om je droomkeuken en/of badkamer te realiseren. Ook helpen wij je graag met een passend interieuradvies. Neem een kijkje op de Weerd binnenhuisadvies website.

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Ondernemers Klaas-Jan en Annette Kramer staan met hun team voor je klaar, om je droomkeuken of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Enschede!

Annette en klaas Jan Kramer

Ondernemers Grando Enschede

Persoonlijk advies.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Enschede hoog in het vaandel. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat om je keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij je thuis. 
 

Maak een vrijblijvende afspraak >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.8

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.8