Gratis interieuradvies bij Grando Keukens & Bad Hoogvliet.

Wist u dat u bij Grando Keukens & Bad Hoogvliet ook terecht kunt voor een persoonlijk interieuradvies? Naast uitstekend advies over keuken en badkamers kunt u ook terecht met vragen over uw interieur.

Cindy Manders, ervaren interieuradviseuse, helpt u graag verder met de keuze tot de juiste kleuren, combinaties of andere vragen over uw huidige interieur. Samen komt u tot een verrassend ontwerp voor uw keuken/badkamer.

Aan de hand van de volgende stappen werkt zij samen met u naar de ultieme droomkeuken of badkamer.

  • Inventarisatie: wat zijn uw wensen/eisen.
  • Plan uitwerken: aan de hand van een geschetst bovenaanzicht
  • Combinaties maken tussen het gebruik van kleuren en materialen
  • 3D uitwerken: een fotorealistische tekening op de computer (geeft een heel goed beeld hoe uw keuken/badkamer er in werkelijkheid uit komt te zien)

Onze interieuradviseuse kan u helpen met het ontdekken van uw eigen stijl, adviseren over het gebruik van ruimtes en het creëren van een gezellig sfeer. Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies op maat. 
Maak een afspraak met Cindy Manders en laat u verrassen. Indien gewenst kan zij ook een bezoek aan u thuis brengen om de situatie te bekijken en zo een passend ontwerp voor keuken of badkamer te maken. Heeft u er zin in?

Graag tot ziens!