Bij Grando Purmerend helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de bedrijfsleider.

Jeremy Chéron

PERSOONLIJK ADVIES op maat.

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies. Kies voor een afspraak in onze showroom of een adviesgesprek bij u thuis, online of telefonisch.

Maak een afspraak

Grando Purmerend

Edisonweg 17
1446 TM Purmerend

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 17:00
 • Dinsdag
  09:30 - 17:00
 • Woensdag
  09:30 - 17:00
 • Donderdag
  09:30 - 17:00
 • Vrijdag
  09:30 - 17:00
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Speciale openingstijden

 • 1e Kerstdag
  gesloten
 • 2e Kerstdag
  gesloten
 • Nieuwjaar
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord. Dat kan via een bezoek in onze showroom, telefonisch, via een videogesprek óf bij u thuis. Maak een vrijblijvende afspraak.

"Uw wensen en ideeën zijn de leidraad voor het ontwerp."

Welkom bij Grando Keukens & Bad Purmerend! Bij Grando Purmerend vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en design. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken en of -badkamer te realiseren.

Bij Grando Purmerend staan alle adviseurs voor u klaar om u volledig te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Jeremy Chéron en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Purmerend!

Jeremy Chéron

Bedrijfsleider Grando Purmerend

PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Purmerend hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan via een bezoek in onze showroom, online, telefonisch of bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

TOPSPONSOR HV/KRAS VOLENDAM

Wij zijn trots om één van de belangrijkste (hoofd)sponsor van HV KRAS/Volendam te zijn. Wij houden van Volendam en we voelen ons thuis bij de vereniging. ‘Wat ik graag zou willen is nog meer binding met de Volendammers. HV KRAS/Volendam is vergelijkbaar met mijn eigen business. Je moet presteren en scoren om mee te blijven draaien in de top. Daarbij voelt ons eigen team bij Grando Purmerend aan als familie. Dezelfde saamhorigheid zie ik terug binnen de handbalvereniging. Dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.’

Lees hier het gehele artikel >

Nieuw bordsponsor EVC Edam

Grando Purmerend heeft een unieke meerjarige partnerschap met EVC Edam. Als bekend bedrijf in de regio zien wij en de club uit naar de samenwerking. Ook kunt u profiteren een speciale keuken- en badcheque t.w.v. € 250,-, die u kunt verzilveren bij aankoop van een keuken en/of badkamer. Ook steunt u hiermee de club omdat er €100,- extra naar de clubkas. Veel EVC' ers gingen u al voor!

Bekijk het gehele nieuwsbericht

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.5