Grando Keukens & Bad in Zaandam nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam

  • Nieuws Zaandam
  • 23 mei 2016 - 12:24

HV KRAS/Volendam en Grando keukens & Bad Zaandam, dat geleid wordt door Martijn Kool zijn zeer blij met deze samenwerking.

Martijn is een goede vriend van algemeen manager Joost Ooms. Martijn verteld hierover: “Joost is een hele goede vriend van me, en ik heb ontzettend veel bewondering hoe HV KRAS/Volendam (samen met Joost) hier de afgelopen 10 jaar het handbalbolwerk van Nederland zijn geworden. Al die kampioenschappen en prijzen, maar ook maatschappelijke projecten en inzet voor de jeugd, ik werd daar heel erg enthousiast over, en wilde daarom wat doen voor HV KRAS/Volendam. In het verleden heb ik al eens trommels voor de fans gesponsord, maar nu wilde ik meer doen voor HV KRAS/Volendam en haar leden. Vandaar dat we ook een speciale actie in het leven hebben geroepen voor leden, sponsors en fans van HV KRAS/Volendam.’’

Jan Kes (de nieuwe commerciële medewerker van HV KRAS/Volendam) geeft aan: “Het is natuurlijk geweldig dat we zo’n grote naam aan HV KRAS/Volendam weten te binden. Dat ook buiten de dorpsgrenzen bedrijven bij HV KRAS/Volendam willen horen omdat ze zien wat we hier aan het doen zijn. Er zijn goede gesprekken geweest met eigenaar Martijn Kool, en de betrokkenheid en enthousiasme van Martijn Kool en Grando Zaandam sluiten perfect aan bij HV KRAS/Volendam. Vandaar dat we ook hebben gekeken hoe we samen iets kunnen doen voor de fans en het netwerk van HV KRAS/Volendam.

Van daaruit is de Grando/HV KRAS-cheque ontstaan, speciaal voor leden, fans en sponsors van HV KRAS/Volendam. Bij aankoop van een keuken of badkamer krijgen leden van HV KRAS/Volendam een speciale korting d.mv. de Grando/HV KRAS-cheque, en daarbovenop zitten zij direct met directeur Martijn Kool aan tafel, die het kopers proces begeleid. Martijn Kool verteld hierover: “Ik wil de HV KRAS/Volendam-familie, zoals ik ze altijd noem, graag leren kennen, en heb daarom ook besloten dat ik ze persoonlijk welkom heet en adviseer als men een bezoek brengt aan Grando Zaandam, en begeleid ze uiteraard ook persoonlijk mochten ze een keuken of badkamer willen aanschaffen. Verder zal ik natuurlijk ook bij wedstrijden van HV KRAS/Volendam aanwezig zijn. Ik heb er zin in om mijn bijdrage te leveren aan het succes van HV KRAS/Volendam en ben blij dat ik de naam Grando Zaandam mag verbinden aan deze club.