Waalwijk | Financieel administratief medewerker

  • Vacature
  • 30 januari 2019 - 12:16

Als je op deze afdeling binnenloopt, voel je direct dat de sfeer hier perfect is, informeel en ook hard werken staan voorop. Eén team één taak. Dit zou zomaar eens jouw nieuwe werkplek kunnen worden als jij jezelf herkent in het cijfermatig goed onderlegd zijn en snel inzicht hebben in verschillende processen en procedures! Op de afdeling financiële administratie bij Grando kom je terecht in een ijzersterk team waar je zelfstandigheid kan combineren met samenwerken. 

Als financieel administratief medewerker controleer en verwerk je de betalingen van aangekochte keukens en badkamers. Je beheert diverse crediteurenadministraties en je verwerkt bank- en kasboeken in het programma 'Simar'. Je verleent ook assistentie bij het grootboekbeheer. Dit is een administratieve functie waar nauwkeurigheid van groot belang is en ook dit team gaat voor 100% klanttevredenheid. Kortom, in samenwerking met jouw leuke nieuwe collega's zorg je voor een goede en overzichtelijke verwerking van de stroom van uitgaande- en binnenkomende betalingen.
 
De afdeling financiële administratie bestaat uit acht personen en houdt zich bezig met het verwerken van de financiële handelingen binnen Grando voor ongeveer 19 franchise filialen die dit werk hebben uitbesteed aan het hoofdkantoor. 

Grando
Grando Keukens & Bad is met 36 vestigingen in Nederland een succesvolle keuken en badkamer formule. 

Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. De formule Grando Keukens & Bad staat voor kwaliteit, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. De onderscheidende kracht zit in de marktbenadering, het quality design en de samenwerking met leidende partijen. Grando groeit, zowel organisatorisch als innovatief en wil zich verder professionaliseren en is op zoek naar nieuwe medewerkers die hier een steentje aan willen bijdragen.

Interesse
Heb je interesse en voldoe je aan onderstaande criteria? Solliciteer dan direct en stuur ons je cv en motivatie! Neem voor vragen contact op met Jan-Willem Stulen via janwillem@grandoretail.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.