Vacatures Grando zaandam

Deze stoel staat voor jou klaar!

Ben jij een gedreven en staat bij jou de klant centraal? Wil jij je talenten verder ontwikkelen bij een unieke organisatie? Lees dan verder,

VERKOPER (JUNIOR) KEUKEN E/O SANITAIR

Wat zoeken wij

Het betreft een parttime of fulltime functie. U bent in het bezit van een rijbewijs (B) en u heeft bij voorkeur een eigen auto. Je hebt minimaal een MBO diploma richting commercie of retail.

Wij zijn op zoek naar commerciële talenten. Als junior verkoper adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van een keuken of badkamer. Je verrast klanten met jouw kennis en creativiteit en zet hun wensen om in een passend ontwerp. Vanzelfsprekend heb je een passie voor keukens, sanitair en interieur en kun je deze passie op een enthousiaste manier overbrengen op de klant. 

Als junior verkoper krijg je een gedegen opleiding door middel van een leertraject. In dit leertraject krijg je trainingen op zowel commercieel en operationeel vlak. In de vestiging krijg je ondersteuning van je collega’s en van de manager. Op deze wijze doe je veel kennis op. Je leert mooie ontwerpen te maken waarbij we een 3D automatiseringsprogramma gebruiken. Alle nieuwe vaardigheden kun je direct toepassen op je werk.

De juiste drive, commerciële ervaring en motivatie zijn belangrijk. Je bent creatief en oplossingsgericht. Teamwork en collegialiteit zijn van groot belang. Werken op zaterdag, zondagen, koopavonden en feestdagen vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dagen zijn waarop jij kan scoren.

Wat bieden wij

In een hecht team weet je een sfeer te creëren waardoor het voor de klant een feest wordt een keuken of badkamer te kopen. Al je commerciële vaardigheden kun je bij ons kwijt, net als je passie. Je krijgt van ons alle middelen, zoals een mooie innovatieve collectie, goed opgeleide collega’s en een prachtige winkel om dit te realiseren.

GASTVROUW/GASTHEER

Wat zoeken wij

Je bent beschikbaar op de  zaterdagen en zondagen. Als gastvrouw/heer ben je het visitekaartje van de showroom en heb je een commercieel ondersteunende rol richting verkopers. Je ontvangt de klanten gastvrij, informeert naar de wensen van de klant en leidt hen rond in de showroom. Je zorgt ervoor dat de klant zich thuis voelt in onze showroom. De juiste drive en motivatie zijn belangrijk. Je bent representatief en oplossingsgericht. Teamwork en collegialiteit zijn van groot belang.

Wat bieden wij

In een hecht team weet je een sfeer te creëren waardoor het voor de klant een feest wordt een keuken of badkamer te kopen. Je krijgt van ons alle middelen, zoals een mooie innovatieve collectie, goed opgeleide collega’s en een prachtige winkel om dit te realiseren.

KEUKENMONTEUR M/V

Wat zoeken wij?
Als ervaren keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor de complete installatie van een keuken bij onze klanten. Je hebt ervaring met het plaatsen van keukens en vind het contact met de klant ook leuk. Daarnaast zul je van tijd tot tijd ook terugkomen bij klanten voor service. 

Wij zijn op zoek naar een keukenmonteur met de volgende eigenschappen:

  • Je streeft samen met ons en de klant naar een optimaal resultaat
  • Je kunt keukens plaatsen
  • Je hebt oog voor detail
  • Je kunt zelfstandig werken en binnen een team
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je denkt oplossingsgericht

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een gezellig team van collega's in dienst van Grando Zaandam. 

Wie zijn wij

Grando Keukens & Bad groeit! Met ruim 36 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. In de showroom zijn de allerlaatste trends te zien. Of de klant nu op zoek is luxe, landelijk, modern, klassiek of betaalbaar design, Grando Zaandam kan het bieden. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering begeleiden wij onze klanten in het hele traject. Dit verwachten wij ook van de monteur tijdens de installatie. Met jouw oog voor detail zorg je dat de keuken in perfecte staat opgeleverd word. 

Onze arbeidsvoorwaarden

  • Aantrekkelijk salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 

Geïnteresseerd?
Ben jij de representatieve monteur welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? En lijkt het je leuk om je bij ons team te voegen? Stuur dan je CV en motivatie naar onderstaand emailadres:

Grando Keukens & Bad 
Contactpersoon: Kai Goosen
Email: kai@grandoretail.nl
Telefoon: 06-23068882

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld