Werken als marketeer

Ben je op zoek naar een boeiende carrière als marketing medewerker in de bruisende wereld van keukens en badkamers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Grando zijn we constant op zoek naar getalenteerde professionals die willen bijdragen aan ons succesverhaal.

Als marketing medewerker bij Grando krijg je de kans om je passie voor marketing en creativiteit te combineren met onze unieke producten. Je zult werken in een dynamische omgeving op het hoofdkantoor in Waalwijk waar geen dag hetzelfde is en waar je voortdurend wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Eén van de belangrijkste aspecten van jouw rol als marketing medewerker bij Grando is het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën. Je zult werken aan het optimaliseren van onze website en het vergroten van de online zichtbaarheid van Grando. Door middel van zoekwoordanalyse, het creëren van hoogwaardige content en het implementeren van technische SEO-verbeteringen, zal je ervoor zorgen dat Grando hoog scoort in zoekmachines en de potentiële klant bereikt.

Met het complete team ben je betrokken bij het bedenken en uitvoeren van online en offline marketingcampagnes. Je zult samenwerken met ons team van marketingspecialisten om aantrekkelijke en impactvolle content te creëren, zoals blogs, nieuwsbrieven, social media posts en advertenties. Door jouw creatieve input en analytische vaardigheden kun je de juiste doelgroep bereiken en de naamsbekendheid van Grando vergroten.

Persoonlijke groei

Bij Grando geloven we in persoonlijke groei en ontwikkeling. Als marketing medewerker krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis op het gebied van marketing verder te ontwikkelen. Je zult deel uitmaken van een hecht team waarin samenwerking en kennisdeling centraal staan. Bovendien bieden we interne trainingen en externe opleidingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Voeg je bij het marketingteam!

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan het succes van Grando Keukens | Badkamers? Solliciteer dan vandaag nog! We kijken ernaar uit om jouw talent en passie voor marketing te verwelkomen en samen te werken aan het versterken van ons merk.

 

Bekijk alle marketing vacatures