Werken als verkoopadviseur

Ben je gepassioneerd door sales en op zoek naar een boeiende carrière in de keuken- en badkamerbranche? Bij Grando Keukens | Badkamers bieden wij een uitdagende functie als verkoopadviseur aan, waarin je jouw commerciële talenten kunt benutten en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Grando Keukens | Badkamers is een toonaangevend bedrijf met jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige keukens en badkamers aan tevreden klanten. Als verkoopadviseur bij Grando werk je in een inspirerende omgeving waarin je de mogelijkheid hebt om jouw klantgerichtheid, productkennis en verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Jij bent als adviseur het eerste aanspreekpunt voor klanten die op zoek zijn naar hun ideale keuken- of badkameroplossing. Je luistert naar hun wensen en behoeften, adviseert hen over de mogelijkheden en presenteert de meest geschikte producten uit ons uitgebreide assortiment. Door jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je klanten te inspireren en hen te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Persoonlijke groei

Bij Grando geloven we in persoonlijke groei en bieden we uitgebreide trainingen en opleidingsmogelijkheden aan. Je krijgt de kans om jouw kennis van keukens, badkamers en trends voortdurend bij te schaven, zodat je altijd up-to-date bent en klanten het beste advies kunt geven. Bovendien werk je in een team van ervaren professionals die jou ondersteunen en waar je van kunt leren.

Op zoek naar een uitdagende functie in sales?

Werken als verkoopadviseur bij Grando Keukens | Badkamers biedt jou de kans om een dynamische carrière op te bouwen binnen een succesvol bedrijf in de keuken- en badkamerbranche. Als je een passie hebt voor sales, klanttevredenheid en het leveren van hoogwaardige producten, dan is deze functie zeker iets voor jou.

Solliciteer vandaag nog op één van de openstaande vacatures en ontdek de mogelijkheden die Grando Keukens en Badkamers te bieden heeft!

 

Bekijk alle verkoop vacatures