Grando Hoorn

Grando Keukens & Bad Hoorn

Grando Keukens & Bad is sinds 1991 in Hoorn gevestigd. Aangesloten bij de landelijke Grando formule, maar met twee eigen ondernemers in de zaak! Dat garandeert kwaliteit in het ontwerp én de uitvoering, een persoonlijke begeleiding en dat tegen een scherpe prijs.

Grando Hoorn heeft een enorme showroom van 1650 m2 met maar liefst 50 keuken- en 15 badkameropstellingen, voor al uw inspiratie. Ramon Rinkel en Gerard Eijken, ondernemers Grando Hoorn, heten u van harte welkom namens het gehele team van Grando Keukens & Bad Hoorn. Zij adviseren u graag voor het beste ontwerp, dat volledig bij u past.

Grando montage en garantie.
Service en vakmanschap bij het maken van keukens en badkamers zijn bij ons uiterst belangrijk. Met ons eigen ontwerp- en montageteam hebben wij al vele duizenden klanten een keuken of badkamer van hun dromen gerealiseerd.

regendouche

Regendouche cadeau!

Nu extra veel voordeel bij uw nieuwe badkamer. Maak een afspraak en ontvang een regendouche cadeau bij aankoop van uw badkamer!
maak direct een afspraak

Montage cadeau

Gratis montage van uw keuken!

Maak een afspraak in één van onze showrooms en ontvang bij aankoop van uw nieuwe keuken GRATIS montage, profiteer snel.
maak direct een afspraak

vloerverwarming cadeau!

Deze badkamer al vanaf € 49,- p/mnd!

Uw droomkeuken en/of badkamer kan bij Grando ook in termijnen betaald worden. Wij zijn specialist in alle prijsklassen. Laat u inspireren in onze showroom.
Afspraak maken