Sponsoring

Grando is een bedrijf dat zich sterk maakt voor het goede doel. Het sponsort verschillende goede doelen zoals KWF. Maar ook op sportief gebied gaat Grando graag de uitdaging aan.

Peakz Padel Rekre Sport1

De Padel Eredivisie heeft zijn start gemaakt en Grando is enorm trots om de spelers van het Peakz Padel Rekre Sport Eredivisie team te sponsoren. De mannen zijn er helemaal klaar voor en kijken er erg naar uit om hun kunsten te vertonen. Kom je ook kijken naar de beste spelers van Nederland?

“Grando Keukens | Badkamers is deze wintercompetitie de nieuwe hoofdsponsor van Peakz Padel Rekre Sport 1. We zijn verheugd dat we deze samenwerking aan kunnen gaan. Grando gelooft in sporten en wil zich met name binden aan de Padel-sport. Deze snel groeiende sport past perfect bij de positionering van Grando Keukens | Badkamers. Daarnaast is padel ook nog eens een heerlijke sport om te doen! We kijken er naar uit om Peakz Padel Rekre Sport 1 te ondersteunen om de kampioenstitel te veroveren.” – GRANDO Keukens | Badkamers

Bekijk hier het wedstrijdschema en leer de spelers beter kennen! 

Lees meer  

Zakenvriend van KWF

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij

Grando deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Grando draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Als Zakenvriend helpt Grando kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijk dan op de website van KWF Kankerbestrijding:  www.kwf.nl/zakenvriend