Grando-actie

Ook zonder afspraak bent u weer welkom in onze showroom. Wilt u een uitgebreid, persoonlijk advies? Dan adviseren wij u – gezien de verwachte drukte – wel een afspraak in te plannen. Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst! Bekijk de afspraakopties >

Ontvang 15% korting + pannenset of badkameraccesoires cadeau!*

Het kopen van een keuken of badkamer bij Grando biedt nu extra voordelen. U kunt op dit moment namelijk profiteren van een aantrekkelijke korting en interessante extra’s, zoals een pannenset en badkameraccessoires. Maak dan ook snel een afspraak in onze showrooms en vraag naar de voorwaarden. *De actie geldt alleen bij de aankoop van een complete keuken en/of badkamer en is geldig tot en met 30 mei 2021.

Grando staat al sinds 1965 voor vakmanschap. Dit betekent dat u bij Grando altijd kunt rekenen op een deskundige en zelfstandige ondernemer met een team van professionele medewerkers, dat weet wat er nodig is om uw droomkeuken of -badkamer te realiseren. Van een gastvrije ontvangst, een persoonlijk ontwerp, bouwkundige aanpassingen tot de montage. Om uiteindelijk zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe keuken of badkamer.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en nieuwste collectie van Grando? In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en worden uw wensen vertaald naar een realistische 3D-tekening, met een advies op maat.

Plan hier uw adviesgesprek

Wat voor afspraak wenst u? *
Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is.
U wordt gebeld
voor het vastleggen van een definitieve afspraak.
Upload hier een foto of tekening van uw ruimte
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier een foto of tekening van uw ruimte
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.

Wilt u gebruik maken van deze actie en een persoonlijk advies ontvangen?

Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze showrooms. Hier doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Uw wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.