Voorjaarsvoordeel

Wij zijn weer open op afspraak en staan voor u klaar met een advies op maat. Bekijk de afspraakopties >

Ontvang 15% korting + QUooker of regendoucheset cadeau!*

Grando staat al sinds 1965 voor vakmanschap. Dit betekent dat u bij Grando altijd kunt rekenen op een deskundige en zelfstandige ondernemer met een team van professionele medewerkers, dat weet wat er nodig is om uw droomkeuken of -badkamer te realiseren. Van een gastvrije ontvangst, een persoonlijk ontwerp, bouwkundige aanpassingen tot de montage. Om uiteindelijk zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe keuken of badkamer.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en nieuwste collectie van Grando? In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en worden uw wensen vertaald naar een realistische 3D-tekening, met een advies op maat.

* Actie is t/m 11 april geldig.  Alleen geldig bij de aankoop van een complete keuken en/of badkamer. Vraag aan de adviseur naar alle voorwaarden.

Plan hier uw adviesgesprek

Wat voor afspraak wenst u? *
(Adviesgesprek in showroom)
Let op! Wij nemen altijd vooraf contact met u op om uw voorkeursdatum te bevestigen. 
Upload hier een foto of tekening van uw ruimte
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier een foto of tekening van uw ruimte
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.

Wilt u gebruik maken van deze actie en een persoonlijk advies ontvangen?

Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze showrooms. Hier doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Uw wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.