Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Zeer prettig verkoopgesprek waarbij er goed naar mijn wensen werd geluisterd. Keuken kon in de door mij gewenste periode geplaatst worden. Contact met diverse Grando medewerkers verliep prima. De keuken werd keurig geleverd en snel en vakkundig geplaatst. De keuken is nog mooier dan ik verwacht had en ik krijg er van meerdere mensen complimenten voor. Zelf helemaal blij mee. Nu sparen voor een nieuwe badkamer/toilet. Liefst ook bij Grando vandaan.
Cilia Wagemakers
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 18 september 2023
In Juli is onze droomkeuken geplaatst door Grando Hoorn. Vanaf het moment dat we de showroom inliepen zijn we goed geholpen door Joey, hij heeft ons voorzien van kundig advies en de tijd genomen, die we ook nodig hadden, om onze wensen op papier te zetten. Na meerdere bezoeken en het verfijnen van het ontwerp was het in juli eindelijk zover. Het was het wachten meer dan waard want het is echt een plaatje, precies zoals we hem voorgesteld hadden. De afwerking is zeer mooi en alles werkt perfect. De installatie is goed verlopen en naderhand ook nog even een belletje gehad van Joey of alles naar wens was. Ik zou Grando Hoorn dan ook zeker aanraden. Joey nogmaals dank voor alle hulp en service!
Jeroen Pennekamp
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 17 september 2023
Wij hebben een mooie mat zwarte keuken besteld bij Grando. Tijdens de adviesgesprekken werd goed meegedacht door de verkoper. Ook de keuken laten monteren door Grando. Helaas hadden wij een antraciet rvs spoelbak besteld en een gewone gekregen. Hier gaat nog naar gekeken worden. En na montage zaten er wat vet vlekken op de keuken van het plaatsen, maar er was niet even een doekje over de keuken gehaald na de montage. Voor de rest is alles goed gegaan en zijn we erg blij met onze keuken.
Pieter
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 21 augustus 2023
Planning en installatie waren uitstekend. Vriendelijke en netjes werkende monteurs. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken.
Wilna Marcus-Sonderen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 16 augustus 2023
Goede binnenkomst bij balie en diverse opstellingen van keukens, die goed beeld geven in keuzeproces. Deskundige advisering bij ontwerp keuken en geen tijdsdruk in het adviestraject. Keuken wordt goed ingepakt afgeleverd en deskundig geplaatst.
Anne Douwe
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 14 augustus 2023
Nieuwe keuken compleet met inbouw, douchecabine en wastafelmeubel. En we werden professioneel geholpen door Remco
Van der Werf
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 31 juli 2023
Deskundig advies. Denkt goed mee en komt met oplossingen. Genoeg voorbeelden om onze keuze te kunnen maken. Het ingezette bouwteam is een aanrader!
Wilfred Dekker
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 24 juli 2023
Wij zijn zeer tevreden oven Grando Hoorn. Mooie keuken gekocht, zeer goed geïnformeerd en een goede service.
A Wessels
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 10 juli 2023
Onze ervaring bij Grando Hoorn, is perfect. Dit was onze derde keuken, bij Grando. Super.
W. N. Baas
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 1 juli 2023
We hebben een badkamer gekocht inclusief montage. Goed geholpen en badkamer is precies wat we wilde hebben. Zeer goede monteur.
Martin
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 juni 2023
Uitstekende showroom, modern en goed ingericht. Advies is top, kennis van keukens en inrichten.
Johan en Anneke
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 5 juni 2023
Zelf was ik erg onzeker over alle keuzes die gemaakt moesten worden m.b.t. Kleur, materiaal en opstelling. Er is goed geluisterd en geholpen om de keuzes te maken en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Het is een mooie keuken geworden. Prettige en vakkundige installateurs die de keuken geplaatst hebben.
Tine
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 mei 2023
Prachtige nieuwe keuken volledig verzorgd geleverd en geplaatst door Grando. Top!
Fam. Stigter
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 mei 2023
Ik heb een demo keuken gekocht met diverse aanpassingen wat voortreffelijk is geplaatst
Gerard Grippeling
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 24 april 2023
Onze ervaring met Grando Hoorn is zeer goed. Showroom biedt veel inspiratie en wij zijn vakkundig en plezierig geadviseerd, waarbij wij niet het gevoel hadden dat wij overhaast moesten besluiten. De aflevering en montage van de keuken verliep professioneel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Wij hebben inmiddels ook de badkamer bij Grando besteld.
H. Cornet
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 21 april 2023
Prachtige showroom met veel elementen die getoond worden om een goede keuze te kunnen maken. Vriendelijke en deskundige medewerkers zowel verkoop als monteur.
Matt Wever
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 10 april 2023
Van begin tot eind zeer prettig mogen ervaren. Keukenadviseur Remco zelfs nog thuis langs geweest om e.e.a. door te nemen. Nam altijd uitgebreid de tijd voor ons. De chauffeurs waren vriendelijk. René van de service-afdeling altijd erg behulpzaam en zorgde voor een perfecte planning. De keukenmonteurs topgasten. Onderaannemers, ingeschakeld en dus in naam van Grando, erg behulpzaam en fijne mensen om over de vloer te hebben. Complimenten!
Robert van der Zwaan
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 29 maart 2023
Keuken gekocht, verkoper dacht goed nee, gaf tips. Ook mbt besparen kosten. Plaatsing keurig gegaan. Vriendelijke en kundige monteurs. Ook zij dachten mee. Enkele kleine details zijn direct aangeven (zelf opgemerkt door monteurs) en besteld. Was tijdens de verkoop miscommunicatie mbt een plint. Dit is netjes opgelost. Al met al erg tevreden.
Colinda Meester-Kaarsemaker
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 23 maart 2023