Zet uw keuken in het juiste licht met i-luminate. Nu bij Grando Hazerswoude-Dorp

Geen enkel moment in de keuken is hetzelfde. Het leeft er. In de ochtend, middag en avond. Van het bereiden van een heerlijk ontbijt in de ochtend tot het inschenken van een goed glas wijn in de avond en alles wat daartussenin zit. Terwijl het in de keuken de ene keer een moment van gezelligheid is, moet er de andere keer een maaltijd worden bereid. Ieder moment vraagt om een ander soort verlichting. Maak kennis met het betoverende verlichtingsconcept van i-luminate in onze Grando showroom in Hazerswoude-Dorp. Een premium keukenmerk dat uw keuken op ieder moment van de dag in het juiste licht zet.

De unieke verlichting van i-luminate is gemaakt van de beste materialen. Met de modernste technologie. Alles in een tijdloos design. De geïntegreerde handgreepverlichting plaatst op elk moment van de dag uw keuken in een geheel nieuw licht. In de ochtend zacht licht zodat u rustig wakker kunt worden met een vers kopje koffie. Tijdens het bereiden van uw maaltijd een intensieve verlichting om genoeg te kunnen zien. In de avond warm licht voor een romantische setting in uw keuken. Perfect voor een diner met uw geliefde(n). De verlichting van i-luminate kunt u in verschillende warmtekleuren instellen. Welke sfeer u ook wilt neerzetten, met i-luminate creëert u op elk moment van de dag een unieke lichtsituatie.

Maak een afspraak  

LIGHT UP YOUR KITCHEN

i-luminate kent naast een unieke verlichting, een verscheidenheid aan luxe fronten, kleuren, kastinrichtingen en materialen. Creëer de droomkeuken die naadloos past bij wie u bent. Laat je inspireren en ontdek het unieke verlichtingsconcept en hoogwaardige materialen van i-luminate in onze showroom in Hazerswoude-Dorp. Zie, voel en ervaar het zelf.

 

 

 

Bekijk het het hele verhaal op de i-Luminate website>

 

 

 

 

Regelbare greeplijstverlichting dat past bij welke sfeer die je wenst.

 

Keukenverlichting die je keuken in het zonnetje zet.

 

Materialen en kasten passend bij je persoonlijkheid en lifestyle

 

Praktische verlichting in elke keukenkast

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen, zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965

 

 

 

 

 

 

Rutger Groenendijk en zijn team staan graag voor u klaar!

Maak kennis met i-Luminate tijdens een showroombezoek

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Kies een moment wanneer het u het beste uit komt. Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt vervolgens gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak. 

Wij staan voor u klaar in Hazerswoude-Dorp!

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen, zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965
De koffie staat altijd klaar!

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.