Profiteer van deze actie!

Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Wij heten u van harte welkom in onze showrooms, waar u altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van keukens vindt. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Ook het in nieuwe jaar staan we graag voor u klaar om u de nieuwste collecties te tonen. En natuurlijk geven wij u een advies op maat om uw droomkeuken te realiseren!

Profiteer nu van een aantrekkelijke actie! Koopt u namelijk een nieuwe keuken dan ontvangt u een luxe Bosch vaatwasser cadeau!*

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom. 

Plan hier uw adviesgesprek

Profiteer van deze actie!

In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Uw wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.