Franchisenemer worden?

Ga voor succes bij de grootste retailer in wonen!

Grando Keukens & Bad is een landelijk opererende franchiseformule met 36 vestigingen, waarbij de ondernemers centraal staan. Onze franchisenemers kunnen profiteren van een professionele retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op de klant. Bij Grando is elk filiaal een eigen zaak. Onze franchisenemers zijn echte ondernemers met hart voor de zaak en hebben een luisterend oor. 

Afbeeldingsresultaat voor franchise gids

Vakmanschap

De focus ligt op de verkoop van keukens én badkamers in het midden- en hoogsegment. Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om een droomkeuken en/of een badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij overzien graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dit vakmanschap verzorgen wij met veel plezier, al 50 jaar lang.

 

Grando vestigingen

De showrooms van Grando variëren in grootte en locatie. Hierin wordt de gevarieerde collectie keukens en badkamers gepresenteerd. De showroom is een bron van inspiratie voor de klant. De showroom wordt volgens een compleet concept ingericht.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM >


ALS GRANDO FRANCHISENEMER KUNT U REKENEN OP:

Een sterk merk waarin de ondernemer centraal staat! U profiteert mee van de landelijke marketingactiviteiten die voor Grando Keukens & Bad uit worden gezet en ontvangt extra inkoopvoordeel. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, zoals: logistiek, administratie, montage, showroominrichting en verkoopondersteuning.

 

"Het inkoopvoordeel rekenen wij door aan de klant, zo blijven wij concurrerend met de beste service!"

- Henk & Dirkje van Schoonhoven, ondernemers Grando Keukens & Bad Epe -


Het profiel

Grando is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers die, op basis van een franchiseformule, een zaak willen openen of hun bestaande (keuken)zaak willen ombouwen. Wij vragen geen extreem hoge investeringen, maar bieden een transparant en duidelijk concept gebaseerd op een duurzaam en correct partnership.

Ben of ken jij iemand die als franchisenemer bij Grando aan de slag wilt? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jean-Paul Hagen, bereikbaar via telefoonnummer (0416) 22 46 00.