Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Op zich een goeie ervaring. Alleen jammer dat ik door miscommunicatie tussen de aanemers nu met kleurverschil zit op mijn muur. Ook had ik graag een spatscherm willen hebben achter mijn gasstel maar hier geen advies over gehad.
B. Noorland
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 27 oktober 2020
Bij aankoop van de keuken werden we uitstekend geadviseerd, maar wij wisten vooraf al grotendeels onze wensen. Meteen kregen wij de montagedatum van de keuken door waardoor alle voorafgaande werkzaamheden ook snel ingepland konden worden. Deze werden uitgevoerd door een extern bedrijf waarmee het ook prettig werken was. Helaas heeft de door hen ingehuurde tegelzetter wat steken laten vallen maar ik heb begrepen dat ze hiermee niet verder gaan. Jammer is ook dat de geleverde oven een mankement vertoont en wij dit zelf moeten melden bij de fabrikant en niet bij Grando. Wij zijn echter uitermate tevreden met onze nieuwe fraaie keuken en met de prettige behandeling met en via Grando.
Hans de Kruif
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 oktober 2020
Jeff voelt precies aan wat de wensen zijn en komt zelf met ontzettend goede ideeën. Hij denkt mee zonder iets op te dringen, werkt heel pecies en bovenal neemt hij écht de tijd om een fantastisch eindresultaat te bereiken en hij legt ook duidelijk uit waarom hij iets wél of niet doet. Open en eerlijke adviezen. Grando Heerhugowaard is een échte aanrader.
Ard Dijkman
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 24 oktober 2020
Op een zeer plezierige wijze en eerlijke manier hebben wij naar volle tevredenheid onze nieuwe badkamer bij Grando Bergambacht aangeschaft. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, werd door Grando (Fred) regelmatig de vinger aan de pols gehouden. Dat gaf een goed en vertrouwd gevoel. Wij hebben een fantastische nieuwe badkamer. Grando (Fred) bedankt!
Henk en Astrid Graafland
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 23 oktober 2020
Na bij 3 badkamer zaken vooronderzoek te hebben gedaan werden wij bij Grando enorm goed en geduldig geholpen door Anne Reijm. Hij kwam met goed advies over materialen op basis van onze wensen en situatie, duidelijk met kennis van het vak. Daarna werd over een scherpe prijs onderhandeld. Nadat alles besteld was bleef het contact met Grando optimaal. Op alles kregen wij snel reactie en er werd tijdig gecommuniceerd. De levering ging erg goed al werden er wel per ongeluk verkeerde tegels geleverd. Nadat dit werd doorgegeven kregen wij per direct nieuwe tegels. Geen enkel probleem voor het verloop van de verbouwing, die door de aannemer in recordtijd zonder enige vorm van consessies werd voltooid. Echt perfect!
Familie Kortman/Huussen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 23 oktober 2020
Bij Grando Son een keuken gekocht bestaande uit 3 hoge kasten en een schiereiland met granietenblad. Goede service gekregen in de winkel. De medewerker denkt goed met je mee. Alle spullen zijn op tijd en compleet geleverd. De plaatsing van de keuken ging ook voorspoedig. We zijn er super blij mee.
M. Wittgen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 21 oktober 2020
Omdat de oorspronkelijke leverancier van onze keuken niet erg geïnteresseerd was om de keuken te renoveren kwamen we bij Grando terecht. Daar werden de zaken goed voorbereid. Knelpunten goed opgelost en plaatsing geheel volgens afspraak. We zijn zeer tevreden.
F.M. de Ridder
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 21 oktober 2020
Goede service, afspraken worden nagekomen, montage perfect gedaan, SUPER. Aanvulling ontvangen 22 oktober 2020: We hebben de bestaande keuken, uitgebreid/verlengd.
Ad
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 oktober 2020
Dankzij een deskundig advies en een perfecte montage hebben wij nu een droom van een badkamer. Monteur Virgil had het niet makkelijk maar hij bleef rustig en alles ging in overleg. We hoefden nergens voor te zorgen van vuilcontainer tot eindschoonmaak was allemaal dik voor elkaar. Dikke pluim!
Corry Pronk
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 20 oktober 2020
Goede service, goed advies voor keuken op basis van onze wensen. Duidelijk omtrent levering en perfect is onze nieuwe keuken gesteld. Erg tevreden met het hele proces en het eindresultaat
Yvonne
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 19 oktober 2020
Grando is alle afspraken 100% nagekomen. Personeel van offerte over aanlevering tot afwerking zeer kompetent. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Bert Kantelberg
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 19 oktober 2020
Ik was op zoek naar een keuken met een strakke, rustige uitstraling. Die vond ik meteen bij Grando, daar stond mijn droomkeuken in de showroom opgesteld. Maar deze keuken moest natuurlijk ook prima passen in de huidige ruimte. Ik heb daarvoor alle ruimte gekregen om met mijn eigen wensen te komen. En er werd ook kundig en creatief met mij meegedacht! Fantastisch, voor mij was het de eerste keer dat ik een nieuwe keuken kocht. Bovendien kwam men bij mij thuis de situatie bekijken en kreeg ik goede tips om mijn plannen te verwezenlijken! Aanvulling ontvangen 20 oktober 2020: Het antwoord op uw vraag luidt: ja, mijn keuken is al geleverd en gemonteerd. Het is mij prima bevallen. Mijn keuken werd zeer vakkundig en nauwkeurig en snel in elkaar gezet.
Rike Stellingwerf
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 19 oktober 2020
Algemene indruk is prima. Goed geholpen door ervaren adviseurs die ook duidelijk uitleggen waarom ze wel of juist niet voor een bepaalde keuze zouden gaan.
Remco
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 19 oktober 2020
Bij Kevin van Grando keuken en badkamer gekocht. Zeer goed advies gekregen en denkt mee over de beste oplossingen. Volgens afspraak oude keuken en badkamer gesloopt en nieuwe geïnstalleerd. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Super netjes wordt er gewerkt, snel en oplossingsgericht. Dus raden we Grando aan voor 100 procent.
Toinny Zaat
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 oktober 2020
Wij hebben een keuken gekocht met kookeiland met daaraan haaks een bar. Dat idee hadden we in ons hoofd en Dave heeft ons heel goed geholpen. Hij dacht goed mee en gaf ook aan als dingen bijvoorbeeld wat minder handig of praktisch waren. Keuken was in anderhalve dag geplaatst en ziet er nog steeds helemaal top uit!
Yannic Koppers
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 15 oktober 2020
Goede service van de adviseur (Gert), luistert goed naar de wensen van de klant en geeft daarop zijn advies. Ook de monteur die wij hadden (Nick) doet alles in overleg met de klant. Mijn complimenten voor deze 2 mensen.
Jeroen Klop
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 oktober 2020
Zeer professioneel geholpen door Corine. Zakelijk was zij zeer deskundig en de persoonlijke afspraken waren verhelderend om te weten wat wel en niet kon. De plaatsing van de keuken was zeer professioneel en met name de after sales meer dan professioneel. Advies is wel om ook elders te kijken om goed vergelijk te hebben/krijgen.
Rene van der Linde
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 14 oktober 2020
We zijn prima geholpen. Hebben met elkaar een mooie keuken "in elkaar" gezet. Ga niet voor een 10, dan valt er niets meer te leren! Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Het is nog niet klaar, er moet nog een vaatwasser nageleverd worden en enkele restpuntjes moeten nog gedaan worden.
JC
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 oktober 2020