Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Ik heb een complete keuken gekocht: en ik ben er onwijs blij mee. Deze keuken heb ik samen met de adviseur samengesteld. Ik werd daarbij heel prettig en fijn geholpen. Het viel mij op hoe goed er werd meegedacht en niets werd "opgedrongen". De 3D foto's maakten de voorpret compleet. Ook de levering en het plaatsen verliepen voorspoedig (super fijne, nette en goede monteur!).
M van Vliet
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 26 november 2021
Vorige week een nieuwe keuken laten plaatsen die we bij Herman Wooning in het filiaal Tilburg hebben gekocht. Enorm goede service, denken mee, zijn altijd bereikbaar en zij streven naar tevredenheid van de klant! Super is zacht uit gedrukt, het is fantastisch!
Renate en Kevin
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 november 2021
Grando hoogvliet heeft onze droom waargemaakt doormiddel van advies slim meedenken een zeer mooie en bovenal een zeer gebruiks vriendelijke keuken gekregen
Brokling
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 25 november 2021
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe badkamer. Bij het uitzoeken ervan ben ik goed geholpen door Melissa. Toen tijdens de montage bleek dat de wastafel niet op de kast paste, kon ik snel terecht om een nieuwe, passende uit te zoeken. De montage is super goed gedaan door Wilco Milort.
H.C.Godvliet
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 25 november 2021
Goede informatie en wat zeer belangrijk is je kan alles kopen maar het moet ook passen en een goede service dat ze eerst komen controleren en nameten of alles wel past.
Alfred Boersma
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 23 november 2021
Goede communicatie en duidelijke afspraken. Nieuwe keuken is van goede kwaliteit en werd snel en vakkundig geplaatst.
Tomasz Feliks
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 23 november 2021
Na goed overleg en een hele reeks aan beslissingen hebben we een hele mooie keuken gekregen. Het contact met Grando was goed en bij vragen kregen we direct antwoord.
Maurice Waijboer
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 22 november 2021
Vriendelijk ontvangst in filiaal Barendrecht. Adviseurs zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Monteur werkt netjes. Wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken.
Ron en Bianca
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 november 2021
Complimenten aan Ivo en zijn team! Ook de keukenmonteurs waren geweldige vakmensen!
CdB
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 22 november 2021
We hebben een mooie keuken gekocht bij Grando, we hebben goed advies ontvangen en gekregen, goede service, afspraken werden nagekomen.
Frank
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 22 november 2021
We zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer. Door het kundig advies van de verkoper en de vakkundigheid van de installateur hebben we iets kunnen realiseren waarvan wij dachten dat het niet mogelijk was. Er is enorm goed met ons mee gedacht en keurig netjes gewerkt. Heel erg bedankt voor jullie meedenken, nette afwerking en plaatsen van de badkamer.
Rachèl Kolmeijer
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 22 november 2021
Na een zoektocht langs meerdere keukenzaken in de regio hebben wij gekozen om de keuken bij Grando Purmerend te kopen. Jeremy nam alle tijd voor ons en wij voelden ons gastvrij behandeld en serieus genomen. Ook nadat wij de handtekening al hadden gezet en er niks meer aan ons te verkopen viel maar wij weer belden of langs wilden komen omdat wij weer ergens over twijfelde. De monteur (Guido) die de keuken kwam installeren was helemaal een topper ! Hij dekte de kit zelfs af zodat daar geen gruis in zou vallen tijdens het uitharden als de elektricien de stopcontacten zou monteren. Onze keuken werd opgeleverd zonder vaatwasser omdat degene die wij hadden uitgezocht voorlopig niet leverbaar was. Ook hierbij deed Grando (Dennis) erg hun best om samen een goed alternatief te zoeken welke snel werd geleverd en gemonteerd. Wij zijn super blij met onze prachtige keuken! Ik had beloofd om een review te plaatsen. Bij deze dus want, jullie hebben hem ook echt verdiend. Arjen en Nienke.
Arjen en Nienke
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 20 november 2021
Supertrots op onze nieuwe keuken, helemaal naar onze zin. Heel goed geholpen met het ontwerp, veel moeite gedaan om alle apparatuur op tijd te leveren. Goeie en nette monteurs en de verpakkingen worden de volgende dag opgehaald! Zeker een aanrader.
Familie Bergsma
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 20 november 2021
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Ook het plaatsen (inclusief verbouwing) ging vlekkeloos. Ik kan iedereen aanraden hier heen te gaan.
Ronald Sluijs
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 november 2021
Hele prettige samenwerking gehad met Iris. Ze heeft het voor elkaar gekregen dat wij na 12 jaar eindelijk de keuken vonden die we ook daadwerkelijk tot uitvoer wilden brengen. Ook de service van Peter en Rogier was uitstekend. Allemaal kundige vaklui waarna we een fantastisch mooie keuken hebben gekregen. Ik kan Grando in Utrecht alleen maar van harte aanbevelen!
Evelien
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 19 november 2021
Wij zijn anderhalf jaar geleden bij Dave geweest voor het uitzoeken van een mooie keuken. Dankzij Dave hebben wij in ons huis echt een droomkeuken kunnen plaatsen: een kookeiland en keukenkast ingebouwd in een koof met nisjes. Wij hadden niet verwacht dat zoiets haalbaar zou zijn binnen ons budget na vorige bezoeken aan andere keukenboeren. Fijn om in een winkel te komen waar je niet voelt dat je direct genaaid gaat worden of op je hoede moet zijn. Ook bij de montage zijn wij enorm geholpen. Wij liepen namelijk tegen wat gedoe aan met stucadoors bij het stucen van de koof. De mannen van de montage stonden nog geen uur later bij ons op de stoep om dit met de stucadoors te fixen. Het plaatsen van de keuken zelf ging ook enorm soepel. Al met al zijn wij echt ontzettend tevreden over Grando, Dave en de mannen van de montage.
Maikel
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 november 2021
Goed geholpen, duidelijke uitleg, navraag of we de goede wasemkap hadden gekozen, alles was prima geregeld! Een op en top vestiging, zeker het aanraden waard. Hartelijk dank aan allen die ons geholpen hebben en een compliment voor de monteurs!
M. Wesseling
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 18 november 2021
Super professioneel geholpen. Er werd goed meegedacht in de mogelijkheden al onze wensen zijn meegenomen. Het uiteindelijke resultaat is mooier dan we vooraf hadden kunnen verwachten!
C
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 15 november 2021