Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goede indruk en erg fijn geholpen. Er werd goed meegedacht en alternatieven aangedragen.
Geschreven op: 25/05/2019
A. OomsHoogvliet
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Middelburg, wij zijn supergoed/vriendelijk geholpen door Michel. Hij luisterde goed naar onze wensen en hield rekening met ons budget. De keuken is geinstaleerd door zeer vriendelijke monteurs ook echt vakmannen. Paste ter plekke oplossingen toe om het nog mooier te maken. Wij zijn heel blij met onze keuken en hebben vertrouwen in grando dat ze het zijpaneel wat nog miste nog komen plaatsen omhet helemaal af te maken.
Geschreven op: 22/05/2019
Bron: Qasa.nl
Silvia en marcelMiddelburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, en we zijn uiterst correct en vriendelijk geholpen door Dhr. J Wooning, zijn expertise was uiterst belangrijk , en zijn inzicht ook. Kortom een zeer tevreden klant.
Geschreven op: 21/05/2019
Bron: Qasa.nl
Wim KroesbeekTilburg
10 uit 10
Super mooie keuken geworden!, welke perfect bij het huis en bij ons past!.. wist goed wat ik wilde als eindresultaat, en de adviseur ging hierin mee, en gaf nog goede tips om het nog beter te krijgen! Chapeau
Geschreven op: 21/05/2019
Bron: Qasa.nl
MarinaBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben bij de Grando in Mijdrecht een keuken gekocht. Na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak zijn wij in een opwelling bij de Grando naar binnen gelopen. Wat werden we daar fijn geholpen. We hadden geen afspraak gemaakt, maar hij nam alle tijd voor ons en heeft heel goed met ons meegedacht.
Geschreven op: 20/05/2019
Bron: Qasa.nl
Familie van SligtenhorstMijdrecht
8 uit 10
Wij hebben er onlangs een keuken gekocht. We hebben de aankoop, het gehele traject, bezorging, plaatsing en de after-sale als positief ervaren. We zullen Grando Hoorn zeker zo nodig aanbevelen.
Geschreven op: 20/05/2019
Bron: Qasa.nl
T. KoenisHoorn
8 uit 10
Wij kochten een badkamer. Er is een aannemer aangeraden en wij zijn erg tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 20/05/2019
Bron: Qasa.nl
Mark de WitBergambacht
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen en geadviseerd door verkoper Brahim. Mede door zijn kennis en enthousiasme hebben wij nu een keuken geheel naar onze wensen.
Geschreven op: 18/05/2019
Bron: Qasa.nl
Familie Van LoonBreda
8 uit 10
Perfect bedrijf met veel super goede adviezen Bedankt
Geschreven op: 17/05/2019
ans pelgrimHelmond
9 uit 10
Zeer warme omgeving en goede specifieke uitleg en voelde me zeer op mijn gemak ze deden alles en niets was te veel ook al wisten ze dat ik nog niet gelijk kon en wilde beslissen maar dat gaat zeker goedkomen.
Geschreven op: 17/05/2019
Patrick PoldermanHelmond
10 uit 10

Pagina's