Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Afspraak gemaakt waarbij echt de tijd word genomen en waarbij er meegedacht word met je. Alles word ook visueel zichtbaar gemaakt dmv 3D tekening. Na het uitzoeken van de keuken kan je op elk moment nog contact opnemen om wijzigingen door te geven of om advies te vragen. De keuken is netjes gemonteerd door een monteur van Grando. al met al een hele goede ervaring vanaf de afspraak tot en met de montage van de keuken.
Geschreven op: 13/12/2019
TMNaaldwijk
10 uit 10
Top Super goede ervaring zowel bij het ontwerp als de montage
Geschreven op: 06/12/2019
ZonneveldHoogvliet
10 uit 10
Keuken gekocht bij Grando,super geholpen door Kevin ,nemen ruim de tijd en de plaatsing en afwerking werd vakkundig gedaan door Peter. Grando Utrecht is een aanrader .
Geschreven op: 06/12/2019
Bron: Qasa.nl
Fam van DijkUtrecht
10 uit 10
De keuken die we gekocht hebben bij Grando Zwolle, is keurig zoals afgesproken op de afgesproken datum geleverd en vakkundig gemonteerd. Het resultaat is, zoals de rekening liet zien. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken
Geschreven op: 06/12/2019
Bron: Qasa.nl
EvertZwolle
10 uit 10
Ik heb nieuwe bovenkastjes besteld voor bij een bestaande keuken in mijn nieuwe woning. Hoewel de levering niet helemaal volgens planning verliep ben ik zeer tevreden over het contact, de klantvriendelijkheid, het product en de verleende service
Geschreven op: 05/12/2019
Bron: Qasa.nl
IngeTilburg
8 uit 10
Blij met de uiteindelijke keuken. Deskundige hulp en meedenken in onze wensen. Naar volle tevredenheid is dit traject verlopen.
Geschreven op: 03/12/2019
Bron: Qasa.nl
LarsBreda
10 uit 10
Geweldige service. Na 5 jaar zijn er wat gebreken naar voren gekomen in mijnkeuken en Grando heeft deze fantastisch opgelost. Super blij ben ik met de reparatie.kortom een betrouwbaar bedrijf.
Geschreven op: 02/12/2019
Danielle van SeventerHoogvliet
10 uit 10
Grando heeft onze nieuwe keuken geleverd. In samenwerking met Iris Boering is er een mooie keuken ontworpen. De installatie verliep voortreffelijk en het eindresultaat is een keuken die (bijna) helemaal naar onze zin is. We zijn er blij mee. Een minpuntje is de afzuigkap die toch wel veel lawaai maakt. Helaas kon de geluidsarme kap om technische redenen niet geplaatst worden.
Geschreven op: 02/12/2019
Bron: Qasa.nl
IngridUtrecht
8 uit 10
Wij hebben onze keuken bij Grando Hilversum gekocht. Zijn diverse keren in de zaak geweest: eerste verkenning, onze eigen wensen, meedenken, ontwerpen van diverse opties, bestellen. Prima geholpen. Via Grando zijn ook wat bouwkundige aanpassingen gepleegd, er werd, ook de uitvoeringsfase professioneel meegedacht en vakkundig uitgevoerd; vriendelijk personeel. Er gaat altijd wel wat verkeer: een kast was tijdens transport naar ons toe omgevallen in de vrachtwagen, wat weken de kapotte kast gebruikt, maar alles is in orde nu.
Geschreven op: 02/12/2019
Bron: Qasa.nl
HenkHilversum
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze aankoop bij Grando Keukens! Het is een zeer vakgericht klantvriendelijk bedrijf met de complimenten voor Risza die ons bij onze aankoop heeft geholpen! De keuken werd keurig bezorgd op besproken data en dit was allemaal goed gecommuniceerd en zeer duidelijk. Er was 1 deurtje met een onjuiste greep maar dit was binnen een week opgelost! We genieten elke dag van onze keuken en zijn meer dan tevreden!
Geschreven op: 02/12/2019
Bron: Qasa.nl
Elco Ilona KulikUtrecht
10 uit 10

Pagina's