Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Grando Hoogvliet was de eerste keukenzaak die de moeite nam thuis eerst te komen kijken of hetgeen ik wilde gezien de maatvoering mogelijk was. De persoonlijke benadering en het vervolgtraject is door de heer Schouten en zijn eigen medewerkers naar volle tevredenheid verricht. Afspraken werden nagekomen vragen gelijk beantwoord en dat waren er vele. Alleen de Hacker hoekkast met schuin deurtje hiervoor Bruynzeel schuine hoekkast van 60x60 was een flinke tegenvaller. Kon nog geen bord door het deurtje en met twee blinde hoeken achter een lijst van zo n 12 cm aan beide kanten maakte dat je niet kon zien wat erin stond. Maar dit kon Grando niet weten. Wordt bijna niet verkocht en is op tekening niet te zien. Ook dit werd keurig opgelost door een nieuwe hoekkast nu wel echt een hoek. De eigen medewerkers zijn vakmensen en heel accuraat. In een woord deze Grando Hoogvliet is een aanrader. En ik heb heel wat keukenzaken bezocht en ook een enorme strop gehad die mij 1835 euro kostte om van een keuken af te komen die niet eens paste. Die wilden alleen maar scoren. Dat doet deze Grando niet
L.Y. Stols
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 30 september 2020
Zeer mooi en functioneel eindresultaat. Adviseur had oog voor onze behoefte en bracht ook veel praktische adviezen in. Levering netjes en volgens afspraak. Persoonlijke aandacht gedurende het hele traject was zeer prettig.
Henk Koster
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 29 september 2020
Goede ontvangst. Verrassende indeling. Genoeg keuze in showroom. Goede montage.
Fam. Buijs
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 29 september 2020
Het contact verliep vanaf het eerste moment heel goed. Deskundige mensen die ook vooruit denken ik het ontwerpen. Levering was op de gewenste dag wat ontzettend beangrijk was i.v.m. de korte periode die ik voor mijn verbouwing had. Contacten voor en na de aflevering waren erg prettig en ondanks dat ik zelf een fout heb gemaakt tijdens de montage heeft Grando Purmerend dit keurig voor mij opgelost. Al met al een hele goede ervaring. Ga zo door
Barry Klappe
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 29 september 2020
Wij hebben een keuken gekocht is netje besproken, afgeleverd en netje in elkaar gezet ziet er heel mooi uit.
Kees
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 28 september 2020
Onze huidige keuken voorzien van een nieuw blad en extra kastruimte. Prima geholpen en met ons meegedacht. Snelle levering. Goede service.
M. E. Van de Werff
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 28 september 2020
Ik heb een keuken gekocht bij Grando Utrecht en van het begin tot het einde goed geholpen! Het eindresultaat is waanzinnig, in lijn met wat we besproken hebben! Aanvulling ontvangen 28 september 2020: Is gemonteerd en zeer goed bevallen, ze hebben netjes en goed werk geleverd
Wouter Arnoldy
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 28 september 2020
Nieuwe badkamer en wc. Goed geholpen door Mario. Komt afspraken na! Aanvulling ontvangen 30 september 2020: Badkamer/ wc is in middels gemonteerd en we zijn er erg tevreden over!
Fam.Dekker
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 27 september 2020
De klant is hier nog koning. De persoonlijke benadering en meedenken is uitstekend. Als je een vraag hebt wordt die gelijk beantwoord. Ze lossen alles op en de eigen medewerkers die de keuken plaatsen zijn ware vakmensen. Mijn ervaring met andere keukenleveranciers was heel anders, die willen alleen maar scoren. Verkopen zelfs een keuken die achteraf niet blijkt te passen. terwijl je al getekend hebt. Kostte me veel geld om eraf te komen. Zou hier niet gebeuren.
L.Y. Stols
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 25 september 2020
Fantastisch geholpen goede voorlichting en alle tijd om onze keukenrenovatie te bespreken. Nieuw vaatwasmachine-inductiekookplaat-gootsteen + kraan-aanrechtblad en nieuwe plinten. Zeker een aanrader. Aanvulling ontvangen 29 september 2020: De keuken is al geleverd en alles perfect verzorgd.
Fam.Paulen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 25 september 2020
Nieuwe badkamer gekocht en zeer tevreden of het meedenken , plaatsen en de afwerking van ons project . Professionele zaak met mensen die van aanpakken weten. Onze keuken is het volgende en die laten we zeker door Dinesh plaatsen.
Mariska
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 23 september 2020
We werden prima geholpen bij de keuze van onze keuken. Afspraken werden nagekomen, we werden keurig op de hoogte gehouden. Jammer dat het aanrechtblad 12 !!! centimeter te kort was. Maar: Alles werd keurig opgelost. Het resultaat: Een keuken die 100% aan onze verwachtingen voldeed.
Jan
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 22 september 2020
Onze keuken voldoet aan alle verwachtingen, kleurencombinatie zwarte fronten en blad kookeiland beige composiet gepolijst ziet er fantastisch uit. Afmetingen geven de keuken ook een ruimtelijk en open karakter. Het straalt warmte, klasse en gezelligheid uit.
Hans de Nooijer
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 22 september 2020
Prima geholpen en afspraken tijdens montage worden nagekomen. Is een mooie keuken geworden.
Jaap Boersma
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 22 september 2020
Wij zijn zeer tevreden! Wij hebben een T-vorm keuken met een ombouw (zodat het lijkt dat de keuken zweeft) gekocht bij Grando. Onze keuken is niet standaard en er moest behoorlijk wat maatwerk aan te pas komen. De gesprekken met Lean, Menno en Karin hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze hebben verstand van zaken en hebben goed met ons meegedacht. Ook de monteurs die vervolgens de keuken bij ons hebben geplaatst hebben een dikke pluim verdient. Wat een vakmensen! Ter plekke werden alle niet standaard dingen nog voorgelegd en konden we nog kleine wijzigingen aanbrengen. Hierbij bedanken wij Grando voor een schitterende keuken!
Auke en Janine
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 21 september 2020
Naar alle tevredenheid een showroomkeuken gekocht. Hierbij correct geholpen alsof de volledige prijs werd betaald.
Stef
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 september 2020
Volledige keuken met kookeiland gekocht. Jammer dat het inmeten niet geheel goed was gegaan. Een kast deurtje ging niet goed open, door een radiator die in de weg zat. Echter alles wordt naar verwachting goed opgelost.
Rob Korbag
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 21 september 2020
Hier dan het mooie resultaat�. Onze mooie keuken van Grando Hengelo!! Vanaf het 1e moment dat wij bij Grando Hengelo naar binnen stapten, voelden wij ons op ons gemak. We werden vriendelijk ontvangen, deden ons verhaal en dit verhaal werd op papier gezet. Alles werd op tijd en compleet geleverd. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Het goede advies en geduld van Marcel (Grando Hengelo) en de vakmanschap van Michel, die de keuken vakkundig  heeft geplaatst, heeft er toe geleid dat wij een geweldige keuken hebben gekregen.
Familie Kötter
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 19 september 2020