Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Zeer goede ervaring met Grando Assen. De adviseur begreep ons direct en kwam zelf met goede input. Uiteindelijk is de keuken zelfs een week te vroeg geleverd. Dit kwam goed uit. Wij zijn uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 21/02/2017
Bron: Qasa.nl
DJ de VriesAssen
10 uit 10
Prima ervaring net Grando Keukens & Bad.....alleen jammer dat bij levering niet alles geleverd wordt en dat je de tegels zelf naar binnen moet slepen en dat dit niet bij aankoop vermeld wordt. Verkoopadviseur is kundig en adequaat.
Geschreven op: 19/02/2017
Bron: Qasa.nl
Willem Bleuland van OordtAmersfoort
8 uit 10
Vestiging heeft een dorps karakter en sfeer. Alle vrijheid om rond te kijken zonder lastig gevallen te worden. Heel goed geholpen zonder het gevoel iets te moeten. Ook na de handtekening volop service en nazorg. Een verademing t.o.v keukenzaken in de 'grote' stad. Ook over de via deze vestiging verkregen nette en kundige monteur zijn we erg tevreden! Wij raden dit bedrijf en zijn servicemonteur zeker aan!
Geschreven op: 19/02/2017
Bron: Qasa.nl
De VisserBergambacht
10 uit 10
je wordt er vriendelijk ontvangen, mooie showroom met vele ideeën . Door goed te luisteren naar onze wenzen zijn er verrassende ideeën uit gekomen waar we zelf nooit zouden zijn op gekomen . Top service , alles is super naar wens . We zijn super blij met onze nieuwe wc en badkamer .
Geschreven op: 18/02/2017
Bron: Qasa.nl
ElsZevenbergen
10 uit 10
Ontwerp, materialen en apparatuur, inbouw en montage prima, zeer tevreden. Planning onder de maat door fout bij bestellen van meubels en apparaten bij leveranciers. Hierdoor is het project een maand uitgelopen.
Geschreven op: 17/02/2017
Bron: Qasa.nl
Jan JongedijkUden
6 uit 10
Grando adviseerde op een kantvriendelijke manier zowel de keuken die we eerder aangeschaft hadden als badkamer en toilet. De leveringen gingen perfect en de realisatie werd uitstekend verzorgd door montage partner van Jaarsveld. Keuzemogelijkheden en andere beslissingen tijdens de installatie werden prima overlegd en er was alle ruimte voor de klant. Het werk werd heel netjes gedaan. Vriendelijk, zorgvuldig, kwaliteit, samenwerking: top. Beslist een aanrader.
Geschreven op: 17/02/2017
Bron: Qasa.nl
van RijbroekLelystad
10 uit 10
een heel goed advies met dito prijs. gewoon Brabantse gezelligheid! afspraak is ook afspraak. wij zouden zo weer terug gaan al is het voor de koffie! Paul en zijn team zijn echte vakmensen met passie voor het vak. De keuken is geleverd.
Geschreven op: 17/02/2017
Bron: Qasa.nl
koen en annette lakwijkSon
10 uit 10
Omdat we spijt hadden van onze keus van keukenleverancier de communicatie enorm slecht verliep en de irritaties over weer hoog opliepen ben ik naar Grando Mijdrecht gegaan voor het geval we er niet uit zouden komen. Verteld wat het geval was en gevraagd om raad en een evt. backup plan . Hier werd positief op gereageerd wat meteen rust bracht. Bart heeft ondanks het onzekere van de situatie direct alle moeite gedaan om een vergelijkbare keuken samen te stellen en daarbij te letten op onze wensen én op de prijzen omdat ons bij afzegging ook nog een boete van 30 boven het hoofd hing bij de eerste leverancier. Hij heeft diezelfde dag nog een 3D tekening en een offerte gemaild. Maar het allerprettigste was dat hij ons geheel belangenloos geadviseerd heeft eerst te proberen er toch met de leverancier uit te komen en na veel gedoe is dat gelukt. Dus wat ons betreft een ongelofelijk dikke pluim voor deze man Hij heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en heeft ons belang voor het zijne laten gaan. Ik heb hem vandaag het slechte nieuws gebracht met een bos bloemen en hij vatte het zeer sportief op. Als we ooit weer een andere keuken willen weet ik waar ik moet zijn. Niets dan lof
Geschreven op: 16/02/2017
K. KuypersMijdrecht
10 uit 10
Het is eigenlijk de enige keuken leverancier die we bezocht hebben. Meteen onze stijl gevonden en als iets goed voelt dan moet je het doen. Kundig advies uiteindelijk goede levering en comform afspraak . Toen er enkele items vergeten waren kleine details vlotte nalevering zonder extra kosten
Geschreven op: 15/02/2017
BolsiusMijdrecht
10 uit 10
We zijn heel blij met de door Grando geleverde en gemonteerde keuken. Alles ziet er super uit en we genieten volop van de luxe keukensnufjes en het strak afgewerkte vakwerk. Grando bood volop tijd en ruimte om na te denken over alle beslissingen die bij het kiezen van een keuken komen kijken, in een rustige omgeving en inspirerende showroom. We konden regelmatig even bellen, mailen, langskomen om nog iets door te spreken of te wijzigen, of om een staal te lenen om het thuis nog eens te bezien. De andere verwachting die we van de prijs van het voorwerk hadden meegekregen (kostte meer dan verwacht), vergeten we weer snel. Voor zover we er verstand van hebben, is er een mooi staaltje vakwerk geleverd.
Geschreven op: 14/02/2017
Bron: Qasa.nl
MartensHeerenveen
8 uit 10

Pagina's