Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn zeer tevreden over Grando Purmerend. We zijn best vaak langs gekomen voor we uiteindelijk de knoop doorhakten maar kregen nooit het gevoel dat er gewacht werd op de handtekening zoals bij andere keukenhandels. Gijs Jan gaf ons altijd een welkom gevoel en dacht goed met ons mee. Ook tijdens de montage die wij zelf hebben gedaan hield hij vinger aan de pols en bood hulp aan. Erg fijne ervaring dus wij zullen Grando Purmerend zeker aanraden
Geschreven op: 24/03/2019
Erwin en Leontine Purmerend
10 uit 10
In een zeer ongedwongen sfeer werden wij welkom geheten om na een paar vriendelijke woorden lekker door de showroom een eigen beeld van de mogelijkheden voor een nieuwe keuken te kunnen vormen. Eenmaal in gesprek over de mogelijkheden over onze plannen zijn wij bij de tweede afspraak geslaagd voor een nieuwe keuken.
Geschreven op: 22/03/2019
H. PruijnPurmerend
10 uit 10
Iris heeft ons geholpen met het plan maken voor onze keukenrenovatie. Dit was op een supervriendelijke manier en samen zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen. Vorige week heeft monteur Serge de keuken helemaal gerenoveerd. Dit was een enorme klus maar hij heeft keihard gewerkt en het is echt prachtig geworden als nieuw Over diverse dingen overlegde hij met ons om voor alles de mooiste optie toe te passen. Op de laatste dag toen de keuken klaar was werden we verrast met een telefoontje van Iris. Ze vroeg hoe alles was gegaan en of het naar tevredenheid was hoe leuk is dat Van begin tot eind zijn wij zeer enthousiast over Grando keukens. Bent u van plan om een keukenrenovatie te gaan doen ga naar Grando keukens
Geschreven op: 21/03/2019
Wendy van BeekUtrecht
10 uit 10
Goede service correcte levering en prettige monteurs en verkopers Kleine probleempjes werden zeer snel opgelost. Goede advisering bij aankoop van de keuken
Geschreven op: 21/03/2019
D.A. MulderPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg en alles is naar volle tevredenheid verlopen. Herman heeft ons erg goed geadviseerd en het hele proces van ontwerp tot plaatsing verliep bijzonder prettig. Jan en Herman: bedankt daarvoor! Voor mensen die nog een keuken zoeken: wij kunnen Grando Tilburg van harte aanbevelen!
Geschreven op: 20/03/2019
Bron: Qasa.nl
Familie van de VenTilburg
10 uit 10
Keuken, badkamer, toilet,vloeren in gehele woning, alles bij Grando Son gekocht. Sander van Herwijnen heeft ons geweldig geholpen met ideeën, 3d tekeningen, advies, een geweldige inzet van hem zowel voor als na de koop,echt super!!! Dan ook nog de mensen van het tegelwerk, de vloeren, de speciale behandeling van de muren in de badkamer, dit alles onder de bezielende leiding van Thijs Verhagen, ook daar keurig personeel en alles netjes afgewerkt. In zijn totaal, prima communicatie en nu een prachtig huis. Mensen bedankt.
Geschreven op: 20/03/2019
Bron: Qasa.nl
G.SteehouwerSon
10 uit 10
Eind 2018 bij Grando een keuken aangekocht en ben erg tevreden over het advies en het gehele proces bij Grando Amersfoort. Het hele team van Grando denkt mee om de juiste opstelling, inrichting en samenstelling van de keuken te maken. Aanvulling ontvangen 21 maart 2019: De keuken is inmiddels naar tevredenheid geïnstalleerd en wij zijn erg blij met het eindresultaat.
Geschreven op: 19/03/2019
Bron: Qasa.nl
Hans Oude BreuilAmersfoort
8 uit 10
Van advies en ontwerp tot montage en uitvoering alles uitstekend en vlekkeloos gelopen. We hebben een heerlijke badkamer waar we nog lang van zullen genieten. Alles keurig geregeld.
Geschreven op: 17/03/2019
Chris van der VoortUden
9 uit 10
Er is bij ons zojuist een nieuwe badkamer geplaatst, vanuit eerdere ervaring met de aanschaf van de keuken ( 20 jaar geleden) opnieuw voor Grando gekozen. De aannemer Jonathan Vega en zijn team hebben een klein wondertje verricht, binnen 2 weken de sloop en totale nieuwbouw. Ook tijdens de werkzaamheden kwamen er nog adviezen en verbeter puntjes aan de orde, mannen bedankt klasse! Ook Robin Bouwland een compliment tijdens ons bezoek aan de showroom, prettige en deskundige verkoper.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
Inge en Niek van der MeerPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando Purmerend. Zeer vakkundig geholpen, hebben best een kleine badkamer, maar met veel creatieve oplossingen zit alles wat je kan wensen in deze kleine ruimte en zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
van VelsePurmerend
8 uit 10

Pagina's