Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Tijdens ons eerste bezoek kregen we een goed gevoel bij Grando. Een keuken kost een hoop geld maar we werden serieus genomen en dat gaf voor ons de doorslag om voor Grando te gaan. André Filippetti heeft met zijn ervaring, goede adviezen en kennis samen met ons een prachtige keuken samengesteld. Ook als we later nog vragen hadden kregen we snel en naar tevredenheid antwoord. Tijdens de plaatsing heeft André ook contact gehouden omdat hij van begin tot eind alles in goede banen wilden laten leiden zodat wij minder stress hadden. Goede communicatie is nl. van groot belang. Eindconclusie: wij zijn zeer positief en enorm blij met onze aankoop.
Karin en Patrick
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 29 november 2022
Wij hebben een enthousiaste en deskundige adviseur ervaren die goede adviezen heeft gegeven. Veel aandacht tijdens de levering en plaatsen van keuken en badkamer. De monteur hebben wij als uiterst zorgvuldig en professioneel ervaren.
Carla Kats
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 29 november 2022
Vorig jaar bij Grando geweest voor onze keuken. We werden fijn geholpen door Erwin. Samen met onze wensen zijn we uitgekomen op onze droomkeuken. Wij hebben bij Grando het als zeer klantvriendelijk ervaren. Zo kwam Erwin na de plaatsing van onze keuken nog langs met een grote bos bloemen om zo zelf ook het eindresultaat te kunnen bewonderen. Tussendoor als we vragen hadden zijn we ook snel te woord gestaan en daar waar nodig is het opgelost. Kortom wij zijn erg tevreden!
Braad
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 november 2022
We zijn vanaf begin tot het einde geweldig geholpen. De eerste paar afspraken werden we geduldig geholpen zonder dat er gepushed werd. Dus we hebben erg ontspannen de keuze kunnen maken. Verder werd de keuken goed optijd geleverd door twee mannen die erg precies tewerk gingen en alles uitvoerig inspecteerde. De dag erna stond op de afgesproken tijd de monteur voor de deur en heb van begin tot het einde gefascineerd meegekeken hoe hij de keuken installeerde, alles is met uiterste precisie geïnstalleerd en de uitleg was goed. Dus mijn complimenten aan het hele team.
Vera Pluijmen
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 25 november 2022
Door André en Dave zijn wij super goed geholpen. Onze badkamer is geworden zoals wij hadden gehoopt. Wij raden dan ook Grando Tilburg zeker aan.
Dingemanse
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 november 2022
Fantastisch geholpen door Serkan, en ook de rest van het personeel! Super vriendelijk. er waren tegels niet leverbaar vanwege de Corona, maar dit keurig opgelost. We kregen een grotere duurdere tegel, tegen dezelfde prijs, wat uiteindelijk nog mooier is geworden! De keuken is werkelijk fantastisch! Er was wat apparatuur verlaat geleverd, maar uiteindelijk liep de verbouwing zo uit, dat alles er was bij de plaatsing. Ik kan niet anders dan Grando aanraden! Tuurlijk hadden we last van levering problemen.. maar wie niet? Dat was overmacht! En is uiteindelijk keurig opgelost. Chapeau toppers! Gekocht: december 2021. Geplaatst augustus 2022.
Fam Hop
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 25 november 2022
Toen wij de winkel in kwamen, werden wij al gauw vriendelijk ontvangen door Elise. Ze vroeg of we eerst rond wilde kijken en ging later met ons zitten. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons om naar onze wensen te luisteren en liet veel materialen zien en gaf daarbij een heldere uitleg. Ze ging met onze wensen aan de slag en bij de tweede afspraak had ze al een prachtige tekening gemaakt van onze keuken. Na een paar kleine aanpassingen was het wachten op onze droomkeuken. Hij werd na een aantal weken vakkundig geplaatst en sindsdien kunnen we volop genieten van onze prachtige keuken. We zijn zo fijn en vakkundig geholpen dat we Elise en Grando Keuken iedereen aanraden!
Sandra Wemekamp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 november 2022
Fijne showroom zeer vriendelijk geholpen. Veel nuttige informatie gekregen. Snelle levering.
Jh volkerts
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 22 november 2022
Alles goed verlopen. Heb keuken toilet en badkamer vernieuwd. Aardige werklui goed afgewerkt.
M. Cools
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 22 november 2022
Mooie keuken ontworpen voor ons nieuwbouw huis meegedacht over de mogelijkheden.
Lilyan Maas
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 21 november 2022
De adviseur in Mijdrecht had zeker verstand van zaken kwam met hele goede ideeen om de keuken praktische en fraaier te maken. De leveren van de keuken was ook goed en kwamen hun planning na. Maar ook de afspraken die we hadden gemaakt. Het monteren hebben we zelf gedaan. Aan alles was gedacht en voor vragen waren ze goed bereikbaar. Echt top die jongens uit Mijdrecht. Ik zal ze zeker in de toekomst aanraden aan vrienden, collega en familie!
Rene
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 21 november 2022
Erg tevreden met onze nieuwe keuken en het interieuradvies van Annette nadat de keuken is geplaatst! We voelden ons zeer welkom in de winkel en er werd alle tijd genomen om samen met ons onze wensen op papier te zetten. Meerdere keren hebben we in de maanden nadat we de offerte hadden ondertekend gebeld/gemaild voor kleine aanpassingen en dit was elke keer geen enkel probleem. Het werd direct aangepast aan onze wensen. Klaasjan en Annette zijn klantvriendelijk, hebben veel geduld en hun professionele kijk en liefde voor het vak heeft er voor gezorgd dat wij elke dag met heel veel plezier en trots in onze woonkeuken zijn!
Mireille Bon
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 21 november 2022
Rick verplaatste zich goed in onze wensen m.b.t. samenstelling materialen en kleurgebruik en hij gaf goed advies. De keuken was in één keer compleet en werd door een zorgvuldige monteur perfect geplaatst. Ook nadat de keuken was geplaatst is Rick langsgekomen om te zien of alles naar wens was. Super service een aanrader.
Strijker
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 18 november 2022
We zijn door Dave zeer goed geadviseerd. Hij dacht mee in onze wensen en maakte het eindresultaat nog mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. De service is super maar wat heel belangrijk is je bent geen nummertje. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en staan voor je klaar. Erg gelukkig met de geweldig mooie keuken.
verhoekx
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 november 2022
Informatief en ongedwongen verkoopgesprek, met een creatief ontwerp als resultaat. Er werd echt met ons meegedacht en naar oplossingen gezocht om binnen budget en planning te blijven. Positief afwijkend is de heldere prijsstelling, waarbij er er niet geschermd wordt met acties, waarvoor de klant direct met beslissen. Kers op de taart is de ondernemer die na oplevering zelf nog langs komt om te kijken of alles naar wens is gemaakt.
Jan-Hein Mols
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 17 november 2022
Aanschaf nieuwe keuken, in de winkel goed geholpen door Anne Reijn. Montage volgens planning verlopen en door vakmensen (Peter en Rogier) geplaatst. Achterwand moet nog geplaatst worden. Tot op heden zeer tevreden.
G. van der Linden
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 november 2022
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we goed geslaagd bij Grando keukens Tilburg. Dave heeft (in tegenstelling tot anderen) met ons meedacht wat wel kon. Aan de hand van eerlijk, vriendelijk en scherp advies over de inrichting en de prijs hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Nu de keuken is geplaatst is het nog mooier dan we hadden verwacht! Kasten en apparatuur van mooie kwaliteit binnen een afgesproken budget! Alles op tijd geleverd en de keuken is zeer netjes geplaatst. Bedankt voor de prettige samenwerking Dave!
Familie Rama
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 16 november 2022
We gingen wat sceptisch na binnen om een keuken te zoeken. We hadden al wat show rooms bezocht maar niks na onze zin gevonden. We waren aan het rond kijken toen wij rustig werden benaderd door Linet. Ze hoorde onze wensen aan en liet ons met veel enthousiasme en passie verschillende opties zien. Gek genoeg werden we super enthousiast en onze droom keuken werd steeds meer werkelijkheid. Vanaf juli 2022 staat onze keuken te prijken in ons huis. We zijn super fijn en netjes geholpen. Zonder Linet hadden wij geen keuken gekocht. Dus wij raden Grando keukens in Doetinchem van harte aan. Ook Wim onze keuken zetter was een prettige ervaring professioneel werd de keuken geplaatst. En netjes gewerkt kortom wij zijn Super tevreden. Dus mensen twijfel niet en ga na Grando keuken in Doetinchem.
Anja Basten
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 15 november 2022