Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Geschreven op: 12/10/2017
Bron: Qasa.nl
Feedback QasaDen Helder
10 uit 10
Prima advies van Dhr Jeff Wiggers. klein minpuntje, wastafel badkamer bleek te groot. was niet goed opgemeten, De kleinere wordt binnenkort geleverd. installatie door Virgil, goed gedaan. Super blij met de badkamer.
Geschreven op: 09/06/2017
Bron: Qasa.nl
Fam JG ZwartHeerhugowaard
8 uit 10
Na een vervelende ervaring bij een andere badkamerspecialist was het gesprek bij Grando in Assen een verademing. De adviseur luisterde goed naar onze wensen, deed een passend voorstel en was in staat het ontwerp gaandeweg goed aanpassen aan onze voorkeuren. Goede, vakkundige begeleiding tijdens het proces en geen opdringerige verkoper. Helaas bleek bij levering een onderdeel beschadigd, dat direct opnieuw werd besteld door de leverancier. Daarnaast was er wel iets mis gegaan in het bestelproces, maar ook dit is goed opgepakt. De fout werd erkend en hersteld. Het blijft vervelend als dingen niet in een keer goed gaan, maar de manier waarop dit opgepakt werd door de adviseur in Grando is erg prettig.
Geschreven op: 28/05/2017
Bron: Qasa.nl
N. de BoerAssen
8 uit 10
Wij zijn geweldig geholpen, niet alleen door de goede service maar ook voor het meedenken. Wat ons vooral is meegevallen is dat men ons zo goed heeft begeleid in alle aspecten die bij het uitzoeken en kopen horen. Marcel heeft ons heel veel geholpen, veel informatie gegeven en veel tijd genomen. Hij mag de warme douche.
Geschreven op: 13/08/2016
Bron: Qasa.nl
Hans ter BraakHengelo
10 uit 10
Goede adviseur. Mooi materiaal en apparatuur.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
BarryAmersfoort
8 uit 10
keuken gekocht en ben goed geholpen en geadviseerd. Aanvulling ontvangen 12 januari 2018: De keuken is al geleverd en hij bevalt zeer goed op wat kleine puntjes die opgelost gaan worden.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Arjo RuttenHoofddorp
8 uit 10
Ik wil hierbij aangeven dat ik de service ook na de verkoop van Eveline filiaal Purmerend excellent is
Geschreven op: 22/08/1970
Wendy RavensbergenZaandam
10 uit 10
Wij hebben onze gehele badkamer uitgezocht, en we zijn tevreden, alleen we hadden alleen wel een beschadiging aan het bad bij levering, daar hebben we een nieuwe voor gekregen, goeie service dus!
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
ChrisjeMiddelburg
8 uit 10
Grando heeft goed advies gegeven en in grote lijnen is de keuken opgeleverd zoals we die verwacht hadden. We zitten na 4 weken nog wel steeds te wachten op een afwerking van de afzuiging (latje met verkeerder afmetingen geleverd) en 2 bestekbakken die niet meegeleverd waren. Het aanrechtblad dat met scheur geleverd is, is wel na een goede week nieuw geleverd. Jammer dat de afwerking zo lang op zich laat wachten. Ook de op maat gemaakt schouw voor de afzuiging was onvoldoende afgewerkt maar dat is na aankaarten wel gedeeltelijk gecorrigeerd. Jammer dat die laatste details zo lang duren en dat daar geen prioriteit aan wordt gegeven. Geeft toch een rare bijsmaak omdat er wel verwacht wordt het gehele aanschafbedrag van tevoren te betalen.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
BMMiddelburg
8 uit 10
Prima winkel, Denken met je mee, ook over meerwerk aanpassingen.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
MulderEpe
8 uit 10

Pagina's