Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken met apparatuur gekocht. Goed advies gekregen in de winkel en goede afspraken kunnen maken met de aannemer over het meerwerk dat ik wilde laten doen. Alles netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Ben er zeker tevreden mee.
Geschreven op: 22/01/2020
Bron: Qasa.nl
SchouwenburgWormerveer
8 uit 10
Super geholpen bij Grando in Barendrecht
Geschreven op: 20/01/2020
Grando BarendrechtBarendrecht
10 uit 10
Uitstekend geholpen door Evert van Grando Barendrecht. Vol goede ideeën het resultaat mag er zeker zijn. Schitterende keuken en badkamer.. Top.
Geschreven op: 20/01/2020
LeoBarendrecht
10 uit 10
Aanrechtblad graniet. Voorlichting prijsafspraak was niet optimaal. De definitieve inmeting liet zien dat het om een verbreed aanrecht blad ging. Dit betekende een aanpassing van de aankoopprijs naar boven. Altijd een tegenvaller natuurlijk. Plaatsing van het blad is goed verlopen, zelfs een extra man van jullie kwam helpen tillen. Mooi geregeld. Bij oplevering hadden we het stopcontact niet getest (omdat we beter de eerste uren niks op het blad konden zetten i.v.m. het zetten van de spoelbak.) De volgende dag deed het stopcontact het niet. Bleek dat Peter vergeten was de stekker achter het ladenblok was vergeten weer in het stopcontact te steken. Dus was snel opgelost. Peter had oor voor mijn vragen om een keuken die al enkele jaren oud is nog verder even "af te stellen". Wij hebben nu weer een mooie e prima functionerende keuken. Blij mee.
Geschreven op: 19/01/2020
Bron: Qasa.nl
R. HerfstUtrecht
8 uit 10
Zeer prettig geholpen bij Grando Hoogvliet door Cindy vakkundig advies Alles volgens afspraak verlopen Ook de plaatsing van de keuken is zeer vakkundig verlopen Top
Geschreven op: 18/01/2020
Fam. J.Elbers Hoogvliet
9 uit 10
Wij hebben een complete keuken gekocht bij dave tierry van grando keukens.We zijn heel goed geholpen. Met het samenstellen ervan. En ook is hij komen kijken bij ons thuis. Het staat er nog maar 2 dagen maar zoals ik het nu ervaar werkt alles prima. En zoals dave zei kunnen we altijd bellen als er iets niet goed is.
Geschreven op: 17/01/2020
Bron: Qasa.nl
fam voortmanTilburg
8 uit 10
Met het uitkiezen van de keuken zijn we prima geholpen door Remco en er werd goed geluisterd naar onze wensen. De keuken werd op tijd geleverd en de montage is prima gegaan. De monteurs Marco Marco deden keurig hun werk en alles werd goed nagelopen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 16/01/2020
T.KnolHoorn
9 uit 10
Fred Somsen is goed geholpen met de aanbieding door Hr. Biegnole van Grando Hazerswoude Dorp. Het montage bedrijf P.B heeft prima werk geleverd
Geschreven op: 15/01/2020
Fred Somsen Hazerswoude-Dorp
7 uit 10
In oktober 2019 kocht ik een nieuwe keuken en toiletruimte bij Grando in Eindhoven Ekkersrijt. Alle lof voor beide medewerkers Ingrid keuken en Remco toilet. Zij luisterden goed naar mijn wensen en kwamen met creatieve oplossingen. Ik ben superblij met mijn nieuwe keuken en toilet.
Geschreven op: 13/01/2020
Jeanne van VeggelEnschede
9 uit 10
Wij hebben onze keuken bij Grando Hengelo gekocht. De verkoper was bekwaam. Kwam met goede ideeën. Dik tevreden. Top
Geschreven op: 13/01/2020
NobbenhuisHengelo
10 uit 10

Pagina's