Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Bij Grando Purmerend zijn wij goed ontvangen. Ontvangst met kopje koffie of thee en tijdens gesprek wensen kenbaar gemaakt. Hierbij zijn wij voorzien van een goed advies waarbij wij ook een professionele mening kregen bij het inrichten/samenstellen van de badkamer en toiletruimte. Na en tijdens de verbouwing werd er van 2 kanten contact opgenomem m.b.t voortgang en afronding. Al met al een succesvol project met een pracht van een badkamer en toiletruimte!
Johansson
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 25 november 2020
Toen ik een afspraak had met Evert (Rop) van Grando Barendrecht merkte ik op dat hij een heel andere insteek had dan een eerste keukenverkoper bij Kvik. Evert was enthousiast en dacht in mogelijkheden i.p.v. in moeilijkheden. Dat beviel mij erg goed. Uiteindelijk hebben mijn vriend en ik het ontwerp samen met Evert doorgenomen en hiervoor gekozen. Vervolgens kwam Willem (Verhoeks) de keuken monteren en heeft dat binnen 1 dag naar alle tevredenheid gedaan. Enkel de vaatwasser was verkeerd besteld, maar ook die werd de volgende dag al vervangen. Top service!
Jiska Bazuin
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 24 november 2020
Ben door Grando adviseur vriendelijk en behulpzaam geholpen. Badkamer is door een ervaren montage- installatiebureau naar tevredenheid geplaatst.
E.L. Hamar de la Brethoniere
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 november 2020
Bij Grando Mijdrecht heb ik een keuken gekocht. Er werd goed mee gedacht over het ontwerp. De keuken werd volgens afspraak geleverd. Een paar kleine dingen die niet helemaal optimaal waren na plaatsing werden zeer snel daarna verbeterd. Ik ben blij met mijn nieuwe keuken!
Emmy Doornbos
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 23 november 2020
Onlangs hebben we een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Hoogvliet. Deze is volgens afspraak geplaatst door een zeer nette en ervaren monteur. Een aantal onderdelen zijn beschadigd geraakt met transport, dit is direct opgepakt door de adviseurs. Top service.
Ardjan Vissers
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 23 november 2020
Ondanks het aanschaffen van maar een klein deel van een keuken zijn wij bijzonder goed geholpen door Kevin. Ook later toen het bestelde aangepast moest worden was Kevin een goede partner. Bestelling keurig op tijd geleverd met nog een spannend momentje omdat er gebruik gemaakt moest worden van een verhuislift maar alles verliep vlekkeloos. Voor de montage van keukenblad etc. moest het oude blad worden gedemonteerd. Daarna de montage van een nieuw blad met kookplaat en Quooker. Alles verliep prima met dank aan de monteur.
G. Blonk
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 19 november 2020
Schitterende badkamer geleverd montage door hele fijne groep aannemers maar helaas wel een aantal kleine foutjes in de advisering.
Nils
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 18 november 2020
Prachtige keuken gekocht, uitstekend geadviseerd door een goede verkoper. Ook de montage was uiterst vakkundig.
Mark van Oosterwijk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 november 2020
Erg tevreden over de service, vanaf binnenlopen in de showroom tot de laatste service beurt. Zeer vriendelijk personeel (incl de bezorgers), behulpzaam, vakkundig en er wordt meegedacht. Tijdens de montage waren een paar kleine punten waarvoor teruggekomen moest worden, ook dat werd heel goed opgepakt en snel ingepland. De communicatie verliep ook heel prettig en er werd snel gereageerd op mails. Met name dank aan Vincent Brizzi, hij heeft alles goed voor ons geregeld, een erg prettig contactpersoon. Grando is een echte aanrader als je zorgeloos een keuken wilt kopen.
Dorien Roeterink
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 november 2020
De persoonlijke aandacht vanuit Vera was super. Er werd meegedacht met de klant en niet alleen voor de belangen van Grando. Wat ik miste was het advies bij het inmeten dat het netter was geweest om het blad door te leggen in het kozijn, nu moet ik het achteraf laten doen en is het niet uit een stuk. Al met al door Vera super geholpen!
Jan den Otter
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 november 2020
Goed advies, adviseur heeft vooral goed meegedacht met onze wensen tav. een aangepaste inrichting van de badkamer voor een gehandicapte zoon. Er was voldoende tijd en rust om ideeën te ontwikkelen, te het overwegen en keuzes te maken in materialen. Showroom bood ook voldoende keus in materialen. De afgesproken (nauwkeurige) planning is gehaald. Helemaal tevreden!
Bert
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 16 november 2020
Direct bij binnenkomst een goed gevoel. Goede service in het gesprek en bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Uitgebreide aandacht voor alles. Vriendelijk en goede koffie. Communicatie over alles verliep goed. Mooie zwarte keuken laten plaatsen, die voldoet aan de verwachtingen.
Kees Kok
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 16 november 2020
Wij zijn zeer tevreden over de keuken en voldoet zeker aan onze verwachtingen. Deze is door de monteur perfect geplaatst en is mooi afgewerkt. Voordat de keuken geplaatst werd waren er wel wat problemen met de demontage maar dat is tot volle tevredenheid opgelost.
Marion van der Heijden
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 16 november 2020
Prettig bedrijf! Heel blij met onze nieuwe keuken! Fijn geholpen met het maken van lastige keuzes, daar goed in geadviseerd. Goede service tijdens het plaatsen.
Thomas en Karin
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 13 november 2020
Goed voorgelicht over de mogelijkheden en netjes geplaatst alleen reparatie van afzuiger duurt lang
Martien Rood
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 november 2020
Wij kochten een prachtige moderne keuken (mocht ook wel want onze oude keuken was uit 1988) en slaagde redelijk snel. De communicatie verliep niet altijd 100% maar uiteindelijk geheel volgens verwachting en planning staat er een prachtige keuken. Het meedenken naar een oplossing voor een bestaande trapkast was prima, nog meer bergruimte gecreëerd dan voorheen. De monteur was in 1 woord geweldig. De geleverde keuken ziet er robuust en degelijk uit, we zijn er erg blij mee.
Niels Smit
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 13 november 2020
Badkamer en toilet besteld bij vestiging Hoofddorp goed geholpen advies gegeven wat wel wat niet te doen. Montage perfect geregeld kleine klachten direct verholpen
Ronald Blom
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 11 november 2020
Wij hebben vanwege goede ervaringen in 2007 weer voor Grando gekozen voor onze nieuwe keuken. In samenspraak met adviseur Susan Shekho werden onze wensen met haar expertise omgezet in een schitterend functioneel ontwerp. De keuken is intussen geplaatst en we zijn enorm blij met het resultaat.
Bert Boer
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 november 2020