Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We hebben het de medewerkers van Grando Tilburg niet makkelijk gemaakt bij de samenstelling van onze droomkeuken. Er is aan alle kanten met ons meegedacht om het ook binnen de mogelijkheden van ons budget te houden. En het eindresultaat mag er zijn. Door de 3D ontwerpen die zijn gemaakt kregen we vooraf een goed beeld hoe de keuken eruit zou kunnen komen te zien. De keuken is in het echt nog mooier geworden. We zijn er heel blij mee en we hebben mensen uit ons netwerk al verteld over onze ervaringen met Grando Tilburg en dat ze met name moeten vragen naar meneer Filippetti, A., waar wij hele prettige ontmoetingen en ervaringen mee hebben gehad.
W.K. Heerkens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 14 augustus 2022
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg We werden super goed geholpen door Dave Er werd serieus met ons meegedacht bij de aankoop van de keuken Nu staat nu in ons nieuwe huis een super mooie keuken Ook de montage van de keuken ging volgens planning Het waren super aardige monteurs die de keuken hebben gezet Als men nu aan ons gaat vragen waar we de keuken hebben gekocht zullen wij met trots de naam Grando vernoemen
Ton en Riekie Vromans
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 augustus 2022
Hele fijne ervaring met Angie van Grando Naaldwijk. Zij heeft ons heel goed geholpen met het uitzoeken van de nieuwe keuken. Helaas was het blad wat we in de eerste instantie hadden gekozen niet meer leverbaar maar daarna toch goed geholpen om een mooi alternatief te kiezen. Ook het meerwerk hebben zij voor ons geregeld. Alle werkzaamheden liepen zo goed in elkaar over dat we binnen twee weken van oude keuken naar de nieuwe keuken gingen. Sneller dan dat kon niet eens. Super fijn geregeld
Laura Hageman
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 11 augustus 2022
In de showroom door Iris Boering zeer goed advies gehad en uitleg en samen tot een mooi ontwerp gekomen. De montage van de badkamer en een tweetal toiletten zijn keurig uitgevoerd door Carl en Maurits beide heren werken netjes en geven goede adviezen.
Tilly Roverts
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 9 augustus 2022
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Alles is naar wens verlopen. Goede service van Maurice Grando Hoogvliet . En speciaal voor Johan die de badkamer heeft gemaakt.
Prins Bosschaart
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 1 augustus 2022
Van begin tot eind keurig geregeld. Aardige mensen van verkoper tot monteur!
Noordzij
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 juli 2022
Alles Super gegaan
D. Hoek
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 25 juli 2022
3 mooie PVC vloeren gekocht bij Grando in Tilburg. We hebben er zelf voor gekozen om het zelf neer te leggen, zelfs nog een emmer extra lijm nodig gehad die ze snel kwamen levering (doordat we hem iets te dik hadden gesmeerd haha) op locatie. Goede adviezen gekregen en snelle levering. Paar jaar gelden ook de keuken bij hun gekocht. Warm welkom in de zaak, hapje en een drankje staan klaar en alle wensen konden gekozen worden. Mooi resultaat super blij mee. Bedankt
Jessica
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 juli 2022
We hebben een prachtige bijkeuken gekocht. We hebben alleen een fout gemaakt, de bijkeuken is mooier dan onze huidige keuken... lijkt er dus op dat we nog een keer naar Grando moeten. Super service, persoonlijk en snel. Mensen met hun poten in de klei. Hou ik van.
Joost Ooms
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 21 juli 2022
Goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Wensen van ons goed gehoord en vervuld. Goede vakmensen voor montage verbouwen installatie alles nodig voor de keuken. Keurig en kundig werk verricht.
Maria
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 18 juli 2022
Prima contact en advies gehad alleen jammer dat er bij de aflevering een paar stomme fouten zijn gemaakt dit had op zeker niet gehoeven echter word dit redelijk snel naar behoren opgelost.
B.Tempelman
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 18 juli 2022
Heel tevreden met onze aankoop. Fijne advies gesprekken gehad en uitleg gekregen in de showroom over de mogelijkheden. Afspraken voor levering en montage zijn goed nagekomen.
David
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 18 juli 2022
Ter vervanging van een oude en kleine koelkast en vriezer heb ik een mooi keukenmeubel met een grotere koelkast, vriezer en inbouwoven en flink wat kastruimte gekocht. Mijn keuken ziet er nu mooi strak uit en oogt lekker opgeruimd. Nadat ik de spullen uitgezocht had in de winkel konden ze al binnen 10 weken geleverd en geplaatst worden! De monteurs hebben alles netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Het verpakkingsmateriaal is de dag er na door een bedrijf opgehaald. Ben blij met het resultaat.
Angelique
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 15 juli 2022
Bij binnen komen van de winkel werden wij vriendelijk geholpen en namen ze de tijd voor ons en werd er mee gekeken naar onze wensen. Tussen door werden wij goed geïnformeerd over de planning en wanneer het geleverd werd. bij het plaatsen van de keuken werd er netjes en zorgvuldig gewerkt. Top service.
fam.van der sluis
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 14 juli 2022
Super mooie keuken gekocht bij Grando. Erg prettige gesprekken gehad en er is goed mee gedacht met de wensen. We hebben de keuken die wij erg graag wilden. Montage was wat minder, een schot vergeten een verkeerde schacht bij voor afzuiging. Vervolgens teruggekomen en verkeerde kleur strip bij voor afwerking. Ben nog aan het wachten op een combi maar blijken levering problemen te zijn bij Siemens zelf. Maar dat mag de pret niet drukken. De keuken is al met al adembenemend mooi!
Salma Raja
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 11 juli 2022
De beleving bij Grando Keukens Middelburg is bijzonder goed. Geen snelle verkoop en standaard keukentjes. In de showroom staan echt dikke keukens waar je veel inspiratie op kunt doen. In vergelijking met andere keukenzaken is de showroom en het advies echt van een hoger niveau. Michel heeft fantastisch geholpen en de monteur was zeer vakkundig. Er wordt tijd genomen om de keuken op detail niveau af te werken en op te leveren. Dit alles zorgt ervoor dat wij een fantastische keuken hebben!
A. Provoost
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 11 juli 2022
Wij hebben de keuken in ons appartement niet zelf gekocht. De vorige eigenaar heeft de keuken gekocht maar heeft nooit in het appartement gewoond. Toen wij de keuken aantroffen hebben wij in overleg met Grando apparatuur verwisseld met andere apparatuur. Zij waren hierin zeer meegaand in onze wensen, waarvoor onze dank. Enkele puntjes die nog verbeterd moesten worden zijn snel en goed aangepakt.
Frans Schilder
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 11 juli 2022
Zeer tevreden met sloop en aankoop badkamer. Aankoop gedaan na een aangenaam duidelijk gesprek en nieuwe badkamer voldoet zekers aan onze verwachtingen. Er is door vaklui topkwaliteit gerealiseerd !
Fam. Evers
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 11 juli 2022