Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn ontzettend goed geholpen door nick.. Vriendelijk eerlijk betrouwbaar en gezellig. Nam uitgebreid de tijd voor ons. Na de montage hadden we nog wat kleine puntjes deze heeft Nick top opgelost. Bedankt voor alles. Wij komen zeker terug in de toekomst
Geschreven op: 19/01/2017
Sandra De stigterUtrecht
10 uit 10
Alles prima gegaan. In de winkel geholpen door iemand die precies begreep wat wij wilde. Ook de levertijd was zoals afgesproken. 2 deurtjes waren niet helemaal goed maar daarvoor werden meteen nieuwe besteld.
Geschreven op: 17/01/2017
Bron: Qasa.nl
SommersUden
10 uit 10
Fijne ervaring met Grando Hoogvliet en Hans van Staten voor onze nieuwe keuken. Keuken is geworden zoals wij voor ogen hadden.
Geschreven op: 15/01/2017
Danielle de GrootHoogvliet
10 uit 10
Zeer netjes geholpen door een creatieve verkoper die echt zijn best deed om aan mijn wensen te voldoen. De keuken kon extra snel worden geplaatst. Netjes gemonteerd en afgeleverd. Een dikke pluim voor dit bedrij!
Geschreven op: 14/01/2017
Bron: Qasa.nl
VictorPurmerend
10 uit 10
We zijn goed ontvangen en geholpen in de winkel (Grando Naaldwijk). Vriendelijk personeel. De adviseur is met goede ideeën gekomen om van de kleine ruimte die beschikbaar is een mooi ontwerp te maken voor de keuken! Op advies zijn we later nog terug gekomen om de punten op de i te zetten zoals de kleuren, weekblad en frontjes.
Geschreven op: 13/01/2017
Bron: Qasa.nl
MichaelNaaldwijk
10 uit 10
Wij uitgebreid en goed geholpen in het voortraject. Ook toen de keuken eenmaal was ge nstalleerd konden wij bij Grando terecht met onze vragen. Al met al hebben wij nu een prachtige keuken tegen een alleszins redelijke prijs.
Geschreven op: 08/01/2017
Bob MeijerWormerveer
8 uit 10
Zeer Vriendelijk personeel staan voor je klaar en denken met je mee. Genoeg keuze met zeer veel mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. Levertijd is snel. Monteurs zijn zeer netjes en ook meedenkende.
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
AnjaDelft
8 uit 10
Alle afspraken zijn goed nagekomen en de verkoopadviseur heeft leuke ideeën aangedragen mbt de opstelling van de nieuwe keuken! Zeer tevreden dus! Grando heeft het voor elkaar gekregen de keuken snel te leveren. Geen klachten, hopelijk hebben we lang plezier van de prachtige keuken.
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
Familie GabrielWormerveer
10 uit 10
Prima service van Grando Heerhugowaard door meneer en mevrouw Tesselaar!! Bij mijn eerste bezoek kreeg ik goed advies voor mijn nieuwe keuken. Later zijn ze langsgekomen voor mijn badkamer. Mijn keuken en badkamer zijn volledig naar wens geleverd en geinstalleerd. Alles is netjes afgewerkt en keurig op tijd.
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
Mvr. VoogelHeerhugowaard
10 uit 10
Zeer fijn geholpen in de winkel met het kopen van een keuken en perfect geplaatst door een zeer precieze monteur. Tijdens het ontwerpen van de keuken zijn wij zeer goed geholpen met het bepalen van de materialen en kleur en hebben wij gelijk inspiratie opgedaan voor de inrichting van de keuken. Wederom helemaal tevreden, net als 16 jaar geleden.
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
Edwin van RijnDelft
10 uit 10

Pagina's