Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook de klantgerichtheid is meer dan goed!
Geschreven op: 18/07/2018
Bron: Qasa.nl
PaulUtrecht
10 uit 10
Gekocht is een keuken. We zijn meer dan goed geholpen. Er zijn veel pluspunten. Er was 1 minder sterk punt, nl. dat een schakelaar niet centraal in een passtuk kon worden geplaatst. I.p.v. uit te stellen, werd het (wel) in overleg (toch) geplaatst. Kort daarna was daar spijt van. Erg sterk was het systeem van afschouwen en dat de afschouwer aangaf dat het centraal plaatsen alsnog geregeld kon worden. Tot slot wil ik het idee aangeven dat het handig kan zijn dat vooraf ter plekke een aantal zaken wordt doorgenomen, zoals verlichting, soort achterwand. De matenman geeft de indruk dat hij alleen voor de controle van de maten komt.
Geschreven op: 18/07/2018
Bron: Qasa.nl
GerardDen Helder
8 uit 10
Stephanie heeft bij elke afspraak de tijd genomen en mij goed geadviseerd over de mogelijkheden. Ze dacht op een fijne kritische manier mee over het ontwerp. Elk detail hebben we samen uitgedacht soms een paar keer gewijzigd totdat ik er helemaal achter stond. Dit heeft geresulteerd in een keuken waar ik elke dag onwijs blij mee ben
Geschreven op: 17/07/2018
Cindy van KranenburgHoogvliet
9 uit 10
goede ervaring met badkamer plaatsen en monteren , keurig afgewerkt. Hadden reeds eerder een keuken bij Grando vandaan.
Geschreven op: 16/07/2018
Bron: Qasa.nl
H.KouwenhovenHoorn
8 uit 10
Van het allereerste bezoek t/m de oplevering prettig te woord gestaan en gemaakte afspraken zijn uitstekend nagekomen. Communicatie was super. Correct, duidelijk en altijd vriendelijk. Zodra de keuken aan een opknapbeurt toe is, weten we Grando Lelystad te vinden.
Geschreven op: 16/07/2018
Bron: Qasa.nl
Sandra StoelhorstLelystad
10 uit 10
Onze ervaring met Grando Barendrecht was heel goed. Wij zijn erg tevreden over hoe wij zijn geadviseerd over de keuken. Over de opstelling, materialen, kleuren en extra ideeën. Diverse keren terug geweest voor aanpassingen en tekeningen bespreken. Dit koste geen enkele moeite. De keukenmonteur heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Een goede ervaren monteur. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de keuken !!
Geschreven op: 16/07/2018
Bron: Qasa.nl
C. de BruijnBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Purmerend. Het volledige team van verkoper tot monteur is zeer vakbekwaam, servicegericht en vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject en ontzettend blij met onze droomkeuken!
Geschreven op: 15/07/2018
Bron: Qasa.nl
PeggyPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. De aankoop was zeer prettig, met goede ideeen en ook ruimte voor prijsonderhandeling. Informatievoorziening was goed geregeld en ook de planning werd strak aangehouden. Plaatsing is prima gegaan en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij hebben 2 opmerking bij oplevering, als deze net zo afgehandeld worden als de rest, dan zijn we over het geheel zeer tevreden.
Geschreven op: 15/07/2018
Bron: Qasa.nl
JanUtrecht
8 uit 10
Onze ervaring met Grando was heel positief. De kwaliteit van de keuken en de kleur is wat wij hebben uitgezocht. Wij zijn erg tevreden op de manier waarop wij zijn geadviseerd door het verkooppersoneel. Danny Peters, keukenmonteur heeft onze keuken vakkundig gemonteerd. Een ervaren monteur. Kortom, wij zijn erg tevreden, en hebben waar voor ons geld gekregen.
Geschreven op: 15/07/2018
Bron: Qasa.nl
De BoerZaandam
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. We kregen goed advies. Helaas bleek dat de afspraken tussen Grando en de monteur niet helemaal goed gemaakt waren.
Geschreven op: 14/07/2018
Bron: Qasa.nl
AnjaHazerswoude-Dorp
8 uit 10

Pagina's