Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Deze Grando vestiging in Hoogvliet is een zeer klantgericht bedrijf. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en een no nonsense mentaliteit. We zijn heel erg blij met onze keuken waarbij we veel goede tips en aanbevelingen kregen van de zeer kundige medewerkers. Een aanbeveling waard. Bij de meeste keukenwinkels heb je het idee dat je altijd te veel hebt betaald maar hier een tevreden gevoel...............
Geschreven op: 16/04/2017
J. van WingerdenHoogvliet
8 uit 10
We zijn op een prettige professionele wijze geholpen door Angie. Zij had goede creatieve ideeen. We zijn erg tevreden over het resultaat
Geschreven op: 14/04/2017
Van den bergNaaldwijk
8 uit 10
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. We kopen dan ook graag bij bedrijven die uit de regio komen. Dit heeft voor ons dan ook de doorslag gegeven om bij Grando in Hilversum de keuken aan te schaffen.
Geschreven op: 10/04/2017
Bron: Qasa.nl
RobertHilversum
8 uit 10
Goede ervaring
Geschreven op: 08/04/2017
P.T SmitHoogvliet
10 uit 10
De verkoper heeft ons zeer goed geadviseerd en denkt mee. Tijdens de verbouwing contact gehouden en de aftersales zijn we ook over te spreken. Vraag antwoord actie zeer goed.
Geschreven op: 08/04/2017
R.J. GunnweghHoogvliet
8 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando. Goed geholpen door vriendelijk personeel. Zij heeft een mooi ontwerp voor de badkamer gemaakt met veel ideeën waar wij zelf niet opgekomen zouden zijn.
Geschreven op: 06/04/2017
S.Rotterdam
10 uit 10
Een keuken gekocht. Super goed geholpen. Ik zou Grando zeker aanraden. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Verkoopster heeft ons goed geholpen met goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. Dit alles is nu verwerkt in onze nieuwe keuken waar we superblij mee zijn.
Geschreven op: 05/04/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. VeenRotterdam
10 uit 10
Uitstekende ervaring met het advies ontwerp aanpassingen werden moeiteloos meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. De bezorging van de keuken verliep vlekkeloos er werd snel en zorgvuldig gewerkt ook bij het installeren van de keuken die werd gedaan door de Fa. Ashot Bouw geen problemen. Al met al is de keuken nog mooier geworden dan het ontwerp.
Geschreven op: 03/04/2017
Marja van PeltRotterdam
10 uit 10
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Geschreven op: 02/04/2017
Bron: Qasa.nl
SchreurAlmelo
10 uit 10
Ik had maar een klein budget en werd erg goed geholpen. Zij hebben hun uiterste best gedaan om voor mij de perfecte keuken samen te stellen die echt helemaal naar mijn zin was Levertijd was zeer kort en de montage werd keurig netjes uitgevoerd door een hele kundige en gezellige monteur. Van mij krijgen ze een 10 Bedankt voor de goede service
Geschreven op: 31/03/2017
Gwenny HoebeHoogvliet
10 uit 10

Pagina's