Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht bij Grando keukens Naaldwijk. Vanaf het eerste bezoek zijn we zeer prettig geholpen door de heer J.Hofman. Hij nam alle tijd voor ons. Gaf goed advies en er werd niets opgedrongen. Ook het plaatsen liep perfect. Allemaal prima vakmensen. Er was een probleem en dat werd op dezelfde dag nog opgelost. De keuken is heel mooi geworden. Wij zijn vol lof over deze zaak.
Geschreven op: 16/07/2019
W.C.KortelandNaaldwijk
10 uit 10
Super keuken gekocht en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
Geschreven op: 13/07/2019
MarvelGroningen
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht bij Grando Mijdrecht op aanraden van een kennis. We zijn zeer tevreden over het advies, Rob Cohen luistert goed, denkt mee en komt zijn afspraken na. We genieten van onze prachtige keuken.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
M. de JongeMijdrecht
10 uit 10
Een prachtige vloer van Grando Keukens & Bad! Vanaf het moment van advies bij aankoop, tot de nazorg na oplevering, Grando Keukens & Bad in Amersfoort heeft ons uitstekend geholpen. Dinesh en team wisten zich uitstekend in te leven in waar we naar op zoek waren en ging niet klakkeloos mee in wat onze ideeën waren daagde ons ook wel een beetje uit, wat wij als erg prettig hebben ervaren. De tegelzetters waren erg vakkundig, werkten netjes, waren goed gehumeurd en dachten ook goed mee met wat de mooiste zichtlijnen zijn. Hierdoor hebben wij nu een prachtige stenen vloer die zowel binnen in de keuken als onder de veranda doorloopt waar we jaren van gaan genieten! Enorm bedankt mannen!
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
Edgar van DenzelAmersfoort
10 uit 10
We hebben er een keuken gekocht na bezoek aan de overzichtelijke Showroom. We zijn er prima geholpen en plaatsing is vakkundig gedaan. Resultaat, dik tevreden.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
P.H. SmittenaarHoofddorp
8 uit 10
We hebben een hoekkeuken gekocht met kookeiland en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
MarcelGroningen
10 uit 10
Ik.heb een keuken gekocht en kreeg uitstekend advies Er werd ook goed meegedacht door de adviseur. Helemaal top! Aanvulling ontvangen 16 juli 2019: De keuken is al (bijna) helemaal af en ik ben heel tevreden!
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
MoniqueSon
10 uit 10
Grando Heerhugowaard kan ik echt aanbevelen. Jeff, de eigenaar, heeft ons met de aankoop van de keuken perfect geholpen. We kregen na een week of 2 spijt van de kleur keuken die we uitgezocht hadden en konden zonder problemen overstappen op een heel ander soort en kleur. We hebben een aantal keer aanpassingen gedaan en iedere keer werden we met dezelfde vriendelijkheid en professionaliteit geholpen. We zijn van plan om in de toekomst een nieuwe badkamer aan te gaan schaffen en zullen zeker dan naar Grando Heerhugowaard gaan.
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
Anna MariaHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben bij Grando Amersfoort een badkamer gekocht en zijn door dhr.Can uitstekend geholpen. Hij heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en na 6 werkdagen was de badkamer klaar. Grando Amersfoort is een aanrader voor iedereen!
Geschreven op: 11/07/2019
Bron: Qasa.nl
J.VerwijAmersfoort
8 uit 10
Wij hebben voor de 2 maal binnen 2 jaar een keuken bij Grando gekocht. De eerste x hadden we een supper service. We zijn verhuisd en daar moest een nieuwe keuken in de keuze van winkel daar hoefde we niet lang over na te denken supper geholpen. Dank jullie wel we zijn blij met onze keuken.
Geschreven op: 11/07/2019
Bron: Qasa.nl
DannyHeerhugowaard
10 uit 10

Pagina's