Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Mooie showroom met voldoende keuzes. Bij ons bezoek kregen we voldoende gelegenheid om eerst zelf te kijken of er iets voor ons bij zat. De medewerker heeft ons daarna goed geholpen, met ons meegedacht en ons de mogelijkheden laten zien aan de hand van voorbeelden. Naderhand zijn de afspraken voor levering en montage goed en op tijd nagekomen. Helaas bleek de oven beschadigd te zijn tijdens de levering, er is direct een schaderapport gemaakt en een nieuwe oven besteld. De afhandeling is goed opgepakt.
M. Kohlberg
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
Wij hebben een prachtige keuken gekocht en deze samengesteld met een verkoper die aan een half woord genoeg heeft. Zijn prima geholpen en de keuken komt helemaal tot zijn recht.
Mark en Claudia
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
Na aankoop van ons appartement besloten wij de keuken aan te passen aan onze wensen. Door een nieuw keukenblad en kook eiland en een zeer kundig advies is het gelukt om onze keuken een hele nieuwe uitstraling te geven.
Laszlo Horvath
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. Werden goed ontvangen en kregen goede informatie. De badkamer monteur en keukenmonteur waren beiden vriendelijk en technisch bekwaam in hun vak. Zij hebben de badkamer en keuken geheel naar onze wens geïnstalleerd en wij zijn er ook heel tevreden over. Wij kenden Grando keukens en bad niet. Maar is zeker een aanrader !!
F.W.Vink
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
Mooie keuken gekocht bij Grando keukens in Tilburg. Afspraken zijn geheel nagekomen en alles is perfect geïnstalleerd. We zijn super tevreden over het resultaat.
Michel van den Oord
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
Grando Tilburg (Dave) heeft ons super goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Daar is ook de tijd voor genomen met vervolg afspraken. Bijkomend voordeel dat we ook onze nieuwe PVC vloer bij Grando Tilburg konden uitzoeken en bestellen. Dat was heel fijn. Onze grote dank aan Grando en de mannen die alles geplaatst en mogelijk gemaakt hebben. Eerdere reactie ontvangen op 13 januari 2020: Complete badkamerinrichting aangeschaft bij Grando Tilburg. Zowel sanitair als vloer- en wandtegels. Perfect geholpen op een rustige niet opdringerige wijze. Alle tijd werd genomen om onze wensen aan te horen en direct verwerkt in een tekening. Niets dan lof over Grando Tilburg.
Erwin & Petra
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
Supertevreden met onze nieuwe keuken. We wisten redelijk goed wat we wilden obv het advies hebben we echt de puntjes op de i kunnen zetten. Na meerdere keukenplaatsingen in het verleden was het een verademing om te werken met Grando Lelystad. 1 contact persoon, betrokkenheid, goede opvolging en houden aan de afspraak.
Maarten
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 22 oktober 2021
Keuken met een kook eiland gekocht met alles erop en aan. Snelle levering (binnen zes weken) en een na levering 1 deurtje binnen een week. Alles klopte.
Henk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 oktober 2021
Behulpzame medewerkers die echt met je meedenken en goede alternatieven aanbieden. Dringen niet aan en houden je prima op de hoogte na bestelling. Er was wat vertraging door leveringsproblemen, maar dit is allemaal netjes gecommuniceerd. We genieten nu volop van onze nieuwe keuken en vloer!
Kevin van Overdijk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 oktober 2021
Wij hebben bij Iris Boering in de vestiging Utrecht onze keuken gekocht. De gesprekken bij aankoop waren heel prettig en deskundig. Hoewel we zelf al een goed keukenplan hadden, hebben we toch ook enkele van haar goede ideeen doorgevoerd. In de voorbereidende fase was ook de technische man, Maurice, een deskundige meedenker, die ons wees op dingen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Nu de installatie van de keuken gedaan is, zijn er weliswaar enkele dingen die niet goed waren, maar ook daar wordt de nodige zorg aan besteed en opgelost. Kortom: wij zijn zeer tevreden!
Helen van der Linden
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 21 oktober 2021
Wij hebben begin april een keuken gekocht bij Grando, wij zijn heel goed geholpen door een erg vriendelijke meedenkende medewerkster. De keuken is fantastisch en we staan met heel veel plezier dagelijks in de keuken!!
Laura
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 20 oktober 2021
We hebben een keuken gekocht in Utrecht. We liepen Anne tegen het lijf en met hem hebben we een super keuken uitgezocht. Hij kwam met goede tips en hadden zo'n goed gevoel dat we nergens anders meer zijn gaan kijken. De afspraken werden perfect na gekomen. Ook de plaatsing ging perfect.
Marco Notenboom
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 20 oktober 2021
Heel erg klantvriendelijk, kregen de volledige aandacht, elk telefoontje if bezoek weer het gevoel erg welkom te zijn. Installatie van de keuken snel, vakkundig en correct. Installatie door de tegelzetter en kitter heel goed. Wc mooi aangelegd, badkamer precies naar onze wens. M.a.w. heel blij dat we voor Grando Badkamer en keukens Epe hebben gekozen, Tom en Henk heel erg bedankt voor jullie aandacht, hulpvaardigheid en deskundigheid
Brigitta Hagedorn
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 20 oktober 2021
Ruud hoek leuke en aardige verkoper, waren wel wat dingetjes maar heeft dit prima opgepakt. We zijn erg blij met onze keuken.
Tom Lindhout
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 oktober 2021
Van begin tot het einde zijn wij zeer tevreden over Grando. Verkoper heeft ons uitstekend geadviseerd en het hele traject contact gehouden. Alles klopte volgens tekening en afspraak. Kan werkelijk niks negatiefs vertellen.
R. Weterings
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 18 oktober 2021
Badkamer laten verbouwen. Heel fijn geholpen door Edwin. Goed advies gegeven. Had wellicht in het realisatieproces nog wel even een contactmoment mogen hebben.
Evelien stegeman
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 18 oktober 2021
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij onze keuken uitgezocht bij Grando Tilburg. Dave luisterde goed naar onze wensen en had daar vaak leuke aanvullende ideeën op. Wanneer er ergens twijfel toesloeg was het nooit teveel gevraagd om nog een samen te komen of contact te hebben. Inmiddels koken we nu 2 maanden in de keuken en buiten het mooie uiterlijk zijn we ook erg blij met de indeling/werking ervan. Een echte aanrader dus!
Jeske Nieuwenhuisen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 oktober 2021
Zeer goed informatie en meedenken van de verkoper. Na aflevering was de communicatie matig.
M.M.Rooijackers/ Dorland
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 18 oktober 2021