Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We zijn erg tevreden over hoe alles verlopen is van aankoop tot plaatsing. In de showroom van Grando in Naaldwijk hebben we samen met onze adviseur Gaby Pesch een keuken uitgezocht die volledig naar onze wens is.
Geschreven op: 16/05/2017
van StaalduinenNaaldwijk
9 uit 10
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Doormiddel van twee intensieve gesprekken met de ondernemer zijn we gekomen tot een prachtig resultaat. Al gauw was het vertrouwen daar.Uit zijn ervaring kon hij ons veel praktische ideeen geven. Er was ook veel aandacht voor details. Prettig om via het beeldscherm ook de sfeer vd keuken in te schatten en alsnog veranderingen aan te kunnen brengen. Ook na de aankoop is er via de mail nog meerdere keren duidelijkheid gegeven en overleg geweest.
Geschreven op: 16/05/2017
Bron: Qasa.nl
Overdevest LelijveldNaaldwijk
10 uit 10
Wij zijn erg goed geholpen. Dhr. van der Laan was ons contactpersoon en heeft goed geluisterd naar onze wensen en speelde hier erg goed op in. Tevens kwam hij met goede ideeën, waar wij zelf op voorhand niet aan hadden gedacht. Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden aan anderen.
Geschreven op: 15/05/2017
Bron: Qasa.nl
Steven van NordenUtrecht
10 uit 10
Grando Hoogvliet heeft een mooie showroom. Er was ruim tijd voor ons, we kregen uitstekende adviezen en duidelijke tekeningen en offertes, waar zonder problemen nog wat aanpassingen in werden doorgevoerd voor we akkoord gaven. Levering was keurig en stipt op tijd, precies op op de dag waarop we het graag wilde hebben.
Geschreven op: 15/05/2017
Bron: Qasa.nl
J. van HoornHoogvliet
10 uit 10
Keurig werk geleverd en alle afspraken nagekomen. Het afvoeren van de oude keuken is zeer goed verlopen. De onderaannemers, zoals stucadoor, electricien en schilder hebben keurig werk verricht. Niets op het gehele werk aan te merken.
Geschreven op: 14/05/2017
Bron: Qasa.nl
D. van 't EndeHoorn
8 uit 10
Bij Grando Uden kregen wij een goed advies, er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden aan het denken gezet over functionaliteit en uiterlijk. Met een prachtige en functionele keuken als resultaat.
Geschreven op: 12/05/2017
Bron: Qasa.nl
Edith VissersUden
8 uit 10
De werknemers die de badkamer gerealiseerd hebben waren stuk voor stuk harde deskundige werkers en hebben aan alle eisen voldaan. Natuurlijk deden zich allerlei moeilijkheden voor met het omleggen van allerlei leidingen, maar die zijn naar tevredenheid opgelost. Ook een houten vloer als ondergrond is met kunststof platen dusdanig stabiel gemaakt dat er een prachtige stenen vloer overheen kon worden gelegd. Wij laten met de nodige trots onze nieuwe badkamer zien aan vrienden en bekenden.
Geschreven op: 11/05/2017
Bron: Qasa.nl
J,J, van der PoelAmersfoort
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Richard Robben, die tevens de keuken heeft ingemeten. De keuken is keurig afgemonteerd door Raymend. Zeker de moeite waard om bij dit bedrijf een kijkje te nemen.
Geschreven op: 11/05/2017
Bron: Qasa.nl
H BosEmmen
8 uit 10
Luisteren goed naar de wensen. Komen met opties. Later nog een aanpassing gedaan en dat werd meteen geregeld. Keuken plaatsen weg goed gedaan. Service nadien omdat we nog wat aanpassingen wilden was zeer goed. Na afloop nog door de winkel gebeld of we tevreden waren. Zouden grando zeker aanraden bij anderen.
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
Simone kroesUden
10 uit 10
Wij hebben onlangs wederom bij Grando een keuken gekocht en zijn daarbij goed geadviseerd door o.a. Ivo. Tuurlijk werd er bij het monteren van de keuken een plankje niet goed in verstek gezaagd maar er werd keurig een nieuwe afspraak gemaakt en alles is super correct naar onze tevredenheid uitgevoerd. een aanrader
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
kampschoerUden
8 uit 10

Pagina's