Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Mooie showroom en goed advies gekregen
Nancy
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 28 maart 2023
Onze ervaring met Grando is super
Stefan
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 25 maart 2023
Prima geholpen,alle voor en tegens besproken. Ook fijn dat je nog dingen kunt veranderen met laatste doorloop. Wij toch voor een stenen blad gegaan. En de monteur was prima is zelfs nog terug gekomen om de plinten er weer op te zetten.
Carla Van Houten
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 24 maart 2023
Nadat we hadden besloten om de keuken en badkamer aan te gaan pakken, zijn we gaan kijken bij diverse aanbieders. Bij sommigen kwamen we amper verder dan de drempel, zo niet bij Grando Tilburg. Daar werden we opgevangen door Dave die ons mee heeft genomen door de showroom. Met hem hebben we de plannen besproken en alles bekeken. Dave dacht heel goed mee in alles. Omdat ook al het werk van slopen tot zetten moest worden gedaan, hebben we dit ook in handen van Grando gelegd. Zij hebben Spijkers Montage ingeschakeld en ook zij hebben super goed werk geleverd. Al het betrokken personeel was vriendelijk en kundig. Heel blij met onze prachtige nieuwe keuken en vol spanning afwachten tot de badkamer ook is gedaan!
Yvette
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 maart 2023
Na lang wachten en geduld. De keuken eindelijk klaar. Er waren wat probleempjes geweest bij de installatie, maar zoals vanaf het begin aan beloofd door Grando Zaandam alles piek fijn in orde gemaakt.
Harald
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 maart 2023
Zeer goed geholpen, meegegaan naar schip toen het mogelijk was om op te meten en te tekenen, daarna op het schip geleverd. Perfect.
Vof Ocean
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 23 maart 2023
Keuken gekocht, verkoper dacht goed nee, gaf tips. Ook mbt besparen kosten. Plaatsing keurig gegaan. Vriendelijke en kundige monteurs. Ook zij dachten mee. Enkele kleine details zijn direct aangeven (zelf opgemerkt door monteurs) en besteld. Was tijdens de verkoop miscommunicatie mbt een plint. Dit is netjes opgelost. Al met al erg tevreden.
Colinda Meester-Kaarsemaker
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 23 maart 2023
Ik ben voor mijn nieuwe keuken naar Grando Barendrecht gegaan ivm de positieve reviews. En dat is zeker waar gemaakt! Vanaf het begin ben ik goed geholpen en geadviseerd. De planning liep op schema en de monteurs waren heel vriendelijk, snel en nauwkeurig. Er was altijd een snelle reactie op vragen en ook de nazorg was prima. Kortom, een aanrader!
P van den Herik
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 maart 2023
Wij hebben bij Grando in Bergambacht een keuken, badkamer en toilet gekocht. Over de advisering, levering en montage zijn wij zeer tevreden. Bij zich voordoende probleempjes zorgde de heer Kreukniet steeds voor een snelle en adequate oplossing. Wij hebben zelden iemand meegemaakt waarbij service zo hoog in het vaandel stond. Zeker aanbevelenswaardig.
F.P.Terpstra
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 21 maart 2023
Wij hebben zowel een keuken als badkamer via Grando gekocht. Deze hebben wij ook via Grando laten plaatsen. Met de adviseur van Grando hebben wij prima ervaringen. De voor Grando werkende aannemer was een positieve verrassing. Alles werd netjes en op tijd geplaatst en bij de oplevering werden alle aangegeven punten prima opgepakt.
Rob van Duin
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 20 maart 2023
Vanaf het eerste moment tot na het plaatsen van de keuken is alles super gegaan. Het contact is super geweest en als we een aanpassing wilde werd er eerlijk antwoord gegeven wat de voor en nadelen waren. Het voelde zeer vertrouwd met Hans. Ook doordat ik Hans al jaren ken hebben we toch voor het vertrouwde gekozen en de keuken bij Grando gekocht. Iedereen zei dat Grando erg duur is maar prijs/kwaliteit is naar mijn mening erg goed. Vooral de kwaliteit en hoe het proces is verlopen is super! Monteur heeft het ook super gedaan!
Fam van der Kruit
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 20 maart 2023
Hebben een keuken gekocht bij Grando Bergambacht. Door Fred Kreukniet werd goed meegedacht en werden wij behoed voor foute keuzes. Uiteindelijk is de keuken in november 2022 geplaatst. Ook dit verliep soepeltjes, Een kastje wat verkeerd was geleverd, werd heel snel vervangen. Dus niets anders dan lof voor deze vestiging.
Henri en Erica van Ingen
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 19 maart 2023
Complete keuken gekocht bij Grando Tilburg. Dave, was zeer betrokken en had een mooi ontwerp gemaakt. Na alle tijd voor ons genomen te hebben hebben we samen een keuze gemaakt van de materialen tegen de kosten. Levering volgens afspraak. Plaatsing volgens afspraak. Nu nog enkele kleine dingetjes afwerken (waar Grando geen debet aan heeft) en dan genieten vd keuken. Fijn bedrijf om mee samen te werken, ze plaatsen de klant op de eerste plaats.
Ruud Janssens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 17 maart 2023
Linet heeft goed met ons meegedacht over de inrichting van de bijkeuken, gaf goede tips en duidelijke uitleg. Willem heeft de situatie goed bekeken en de bijkeuken netjes geplaatst. Er miste 1 deurknop, doordat we soortgelijke in de keuken hebben en er daar nog 1 van over hadden hebben we die gebruikt. We zijn blij met het resultaat en genieten ervan. We missen allen nog het beloofde bosje bloemen.
Anniek Hermans
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 16 maart 2023
Je wordt goed geholpen en ze geven goede adviezen. Verder een keurige zaak.
L.Veen
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 14 maart 2023
Er werd ruim de tijd genomen, ook bij vragen tussendoor, na de bestelling.
Piet de Vos
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 maart 2023
Prima personeel die in ons geval meedacht. Keurige levering alles op tijd.
John
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 13 maart 2023
Vanaf het moment van bestellen t/m de montage kan ik alleen maar zeggen dat dit is geslaagd. De planning binnen 2 weken is uit gekomen en alle elementen waren dus op tijd aanwezig, geen naleveringen. Ook de montage door RS Montage is zonder problemen verlopen, terwijl Fred Kreukniet de vinger aan de pols hield, zowel tijdens montage als erna. Ik ben dik tevreden!
Paul Boer
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 10 maart 2023