Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Purmerend. in 1 woord geweldig Goede vakmensen en een zeer goede service. Voor ons absoluut 5 sterren waard
Familie Jonk
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 27 juli 2021
Wij hebben een keuken gekocht en deze is fantastisch gemonteerd door snelle monteurs, die overal vanaf wisten. Kastje niet passen, geen probleem, maken we gelijk passend. Geweldig, wat een service. Onze adviseur heeft geweldig werk gedaan, vooral geluisterd en datgene uitgevoerd. Dit werd zeer gewaardeerd. Bedankt.
Peter Brendel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 juli 2021
Super tevreden - voor ons nieuwbouwhuis hebben we een keuken gekocht! Wij werden bij binnenkomst direct hartelijk ontvangen. Grando Keukens & Bad Son geven zeer deskundig advies en denken echt met je mee om jouw te helpen aan je droom keuken. Ze nemen rustig de tijd voor je en lopen samen met jou door de winkel om de prachtigste keuken samen te stellen. Na het maken van een 3D schets kwam het geheel plaatje echt tot leven en hebben wij besloten de keuken aan te schaffen. Al met al een zeer prettige ervaring en vakkundig geholpen bij het maken van de keuzes. De keuken is geleverd zoals afgesproken, netjes op tijd, alle spullen zijn kwalitatief echt heel goed. Zoals gepland heeft een installateur de aansluitingen verplaatst en er meer toegevoegd zodat alles van de Quooker, Miele gaskookplaat tot de Liebherr vriezer die ijsblokjes produceert daarop kan worden aangesloten. De monteur heeft alles keurig gemonteerd en dezelfde dag alles netjes opgeruimd. De medewerkers van Grando Keukens & Bad Son hebben altijd contact met ons gehad om alle relevante stappen te coördineren. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de keuken is alles probleemloos verlopen. Wij zijn heel erg blij.
Carmen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 21 juli 2021
Vanaf het eerste bezoek aan Grando Lelystad tot en met het plaatsen van de keuken een zeer positieve ervaring. Er is goed geluisterd naar onze wensen, de communicatie is tijdens het gehele traject prima verlopen en ook het plaatsen zonder problemen. We zijn enorm blij met onze droomkeuken.
Familie Hartsuiker
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 juli 2021
Super geholpen, goede informatie vooraf, goede aflevering van keuken en badkamermeubel. Goede montage. Wij zijn zeer tevreden over de service en hartstikke blij met onze nieuwe spullen.
J.knapen
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 19 juli 2021
Badkameltegels, meubels, douche en toilet enz. geleverd. Goed geholpen bij het kiezen van alles wat nodig was voor een mooie en moderne badkamer.
Hilda Brak
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 juli 2021
super ervaring. goede service en hulp bij de aankoop. echt een totaal plaatje wat ze je bieden.
Aalbregtse
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 14 juli 2021
Midden in de coronatijd een keuken uitgezocht. Helaas dus wat gedoe met afspraken maken wat niet helemaal was goed gegaan. Gelukkig was er toch nog een verkoper/adviseur beschikbaar die mij uitstekend geholpen heeft! Denkt goed met mij mee en gaf nog wat extra tips waar ik zelf niet aan zou denken zoals bijvoorbeeld een goede afzuigkap icm een wokbrander (komt veel olie/vet bij vrij). Ook erg flexibel met levering en montageafspraak. Oftewel: uitstekend geholpen! Aanrader!
Gerrit
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 13 juli 2021
Fijn geholpen, en een super mooie keuken gekregen.
L. Huiskens
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Ik heb recent een keuken aanschaft bij het Grando in Naaldwijk. Ik ben zo goed geïnformeerd en vriendelijk behandeld dat ik meteen mijn keuze kon maken. Het Grando team van Naaldwijk krijgt een dikke 10 van mij omdat ze het waard zijn voor hen super professionele handeling in alle klantgerichte aspecten.
Tooran Torkaman Nejad
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Met verkoper Mike een keuken samengesteld, goede adviezen en ideeën. De eerste keer dat wij een keuken kochten, dus geen flauw benul waar we op moesten letten. We gingen er blanco in. Maar het creatieve brein van Mike had al een schitterende 3d tekening opgeleverd, waarbij hij ook een spatwand had ingetekend waar ik gelijk verliefd op was (en nu ook heb besteld) Later de keuken nog doorgesproken met Evert, nog wat puntjes op de i gezet en in juni werd de keuken geplaatst. Geplaatst door een preciese en creatieve monteur, Robert, en nu staat er een fantastische keuken die een blikvanger is in mijn huis. Alles geleverd, alles compleet. Super blij met mijn keuken en uitermate tevreden met Grando Barendrecht.
Fam. Bos
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer en toilet. Er is goed met ons meegedacht over de meest effectieve indeling van de niet al te grote ruimte. Wij wilden iets andere tegels dan in de winkel voorradig waren en hebben bij een van de leveranciers van Grando de uiteindelijke keuze kunnen maken. We werden goed op hoogte gehouden van de planning die helemaal klopte. Dat de aannemer via Grando is ingeschakeld ervaren wij als grote plus. Ook deze hield zich aan de afspraken en informeerde ons goed. Ruimde iedere keer tussendoor alles netjes op zodat we toch beetje prettig konden wonen tijdens de verbouwing. Hij heeft snel en net werk afgeleverd! Van te voren zagen we er tegenop, maar nu 3 weken later (inclusief 2 dagen ons huis schoonmaken ;) ) genieten we volop van onze nieuwe badkamer.
Carla uit Utrecht
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Goed geholpen, goed meegedacht en deskundig advies. Aanvulling ontvangen 13 juli 2021: Betreft een complete keuken. De aankoop is geleverd en gemonteerd.
Hoekstra
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Rob van den Vlekkert heeft ons vanaf dag 1 heel goed geholpen. Hij luisterde naar ons en kwam zelf met goede tips. Gedurende het proces heeft Rob ons steeds goed op de hoogte gehouden. Hij kwam altijd zijn woord na. Tijdens het plaatsen van de keuken was er ook regelmatig contact. Een aantal puntjes moeten aangepakt worden en Rob is heel reëel. Hij staat echt voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn meer dan tevreden over het proces en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
Lieneke Bakker
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Wij zijn blij met een keuken van Grando Zwolle. Adviseur Elise heeft ons prettig begeleid. Ze nam de tijd voor ons, dacht mee en gaf goede adviezen. De keuken werd op tijd geleverd. De monteur heeft de keuken deskundig gemonteerd en alles werd steeds netjes opgeruimd. Steeds was er terugkoppeling met Grando. De keuken voldoet aan onze wensen!
Kees en Ans van der Beek
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 9 juli 2021
Super goed geholpen en er werd goed meegedacht. Ook toen we voor de puntjes op de i te zetten de hele badkameropstelling veranderde was dat geen probleem. De monteur was ook iemand die z'n vak goed verstond en ook met ideeën en voorstellen kwam tijdens de bouw. Een echte kunstenaar die een plaatje van een badkamer heeft gerealiseerd.
Stefan
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 8 juli 2021
Vooral: flexibel in het maken van een afspraak, dank Dave en Herman! En snel schakelen en meedenken vind ik ook erg fijn.
Frank van der Wal
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 6 juli 2021
Vanaf het bestellen tot aan het monteren goede communicatie. Snelle reactie bij vragen. Bij het bestellen werd er goed geluisterd naar wat wij wilden. Er werden ook ideeën aan gedragen door de adviseur.
Eric Grondstra
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 5 juli 2021