Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht. Het zijn vriendelijke mensen en luisteren goed naar wat we wilden. Er is uiteindelijk een mooi ontwerp uit gekomen waar we zeer te spreken over zijn. De levering is niet helemaal goed gegaan verkeerde onderdelen of ontbrekende onderdelen. Maar dat is hier geen probleem en ze blijven ons net zo behandelen als toen we nog bezig waren met de koop van de keuken. Ik zou mensen die op zoek zijn naar een keuken zeker aanraden om bij Grando een kijkje te nemen. En ik wil zeker Richard bedanken voor de goede service en we komen zeker weer terug.
Geschreven op: 24/05/2018
Bron: Qasa.nl
Reinhold en GeaEmmen
8 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Deze is geleverd en geplaats in mei. Door monteur Nico, geweldig wat een harde werker is deze man. Alles was bijna compleet. Alleen 2 plankhoudertjes waren niet aanwezig. Deze zijn vanmorgen 23-5-2018 , alsnog door Nico afgeleverd. wij waren in de tussenliggende tijd er even tussenuit.
Geschreven op: 23/05/2018
Bron: Qasa.nl
Elsa everaardtHoofddorp
10 uit 10
Ik heb een keuken bij Grando Barendrecht aangeschaft. Bij Grando Barendrecht werden wij goed ontvangen. Daar denken ze in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. De verkoper en de eigenaar hebben alles op alles gezet om mijn droomkeuken te realiseren. De eigenaar heeft vanaf het begin tot de plaatsing van de keuken het proces in de gaten gehouden. De eigenaar is altijd bereikbaar en helpt je bij vragen.
Geschreven op: 23/05/2018
Bron: Qasa.nl
AgaroujBarendrecht
10 uit 10
Grando-verkoop neemt de tijd als je dat nodig hebt en geeft goede idee n indien je zoekende bent. Goede verzorging tijdens de bezoeken koffie gebakje o.d. . Veel keus en kennis op aanwezige materialen. Alle vertrouwen gehad op een goede afloop en tot op heden niet beschaamd.
Geschreven op: 22/05/2018
HeleneHoogvliet
9 uit 10
Ik heb een keuken gekocht ik kreeg hele goede adviezen service was erg goed. Alleen erg jammer dat het afval van de keuken niet werd afgevoerd. Want we betaalden voor 1 dag montage toch best veel geld. Verder prima service.
Geschreven op: 22/05/2018
Bron: Qasa.nl
KarinaUtrecht
8 uit 10
keuken gekocht, afspraken geheel nagekomen in 1keer juist geplaatst
Geschreven op: 20/05/2018
Bron: Qasa.nl
p.van der burgtUden
10 uit 10
Wij hebben de inrichting van de keuken en twee badkamers bij Grando besteld en geleverd gekregen na uitstekend advies en begeleiding door Sander Veenendaal. Zijn geworden wat wij ervan verwachtten. Goede monteurs en aftersales ervaring nadat de monteur was onregelmatigheden zelf had geconstateerd.
Geschreven op: 18/05/2018
Bron: Qasa.nl
JosBreda
8 uit 10
ik heb een keuken gekocht.zeer goed geregeld. de monteur van grando uden verdiend echt een pluim. zeer ervaren en correct. zou zo weer mijn keuken daar kopen. helaas 1 plankje stuk in verpakking, maar wordt goed opgelost
Geschreven op: 18/05/2018
Bron: Qasa.nl
marjaUden
10 uit 10
Goede begeleiding en geduld bij het maken van keuzes. Alles in gezamenlijk overleg en op tijd alles geregeld.
Geschreven op: 18/05/2018
Bron: Qasa.nl
fam de BruijnHoogvliet
10 uit 10
Badkamer gekocht en toilet boven laten aanleggen, toilet beneden gelijk verbouwd in dezelfde stijl als de badkamer. Prima advies, montage en service, ook achteraf.
Geschreven op: 16/05/2018
Bron: Qasa.nl
C. TulpBarendrecht
10 uit 10

Pagina's