Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben sinds kort een prachtige keuken. Die hebben we met Angie samengesteld. Ze liet ons kiezen uit verschillende uitvoeringen en dat is nu een prachtig resultaat geworden. Johan kon ons ook met een goed advies voorzien. Het plaatsen ging niet zonder problemen maar we zijn er goed uitgekomen.
Geschreven op: 11/11/2018
Van der VoortNaaldwijk
10 uit 10
Goede service van A tot Z. Zeer blij met de nieuwe keuken!
Geschreven op: 11/11/2018
Bron: Qasa.nl
Bart CommandeurHoorn
10 uit 10
Wij kochten een keuken en een badkamer, er is steeds met ons meegedacht en vervolgens alles netjes aangelegd en geplaatst door de aannemer, in ons geval Fa.Kamsteeg uit Ridderkerk. En toen alles klaar was kregen we nog een heerlijk 3-gangen diner aangeboden in Bij de Bruin in Rotterdam. Een aanrader!
Geschreven op: 11/11/2018
Bron: Qasa.nl
Linda & Henrie BeenBarendrecht
10 uit 10
Ik zou het bedrijf zeker aanraden zijn heel goed vriendelijk en deskundig geholpen
Geschreven op: 10/11/2018
Bron: Qasa.nl
Ina PeppingHoorn
8 uit 10
Heel tevrede met de aankoop van de keuken en de plaatsing
Geschreven op: 10/11/2018
Bron: Qasa.nl
Ingrid BoldingHoofddorp
8 uit 10
Wij zijn zeer blij met het ontwerp en eindresultaat van onze badkamer. De adviseur nam de tijd voor ons en dacht mee met onze eigen ideeën en ontwerp. De montage van de badkamer hebben wij zelf gedaan dus die kunnen we voor Grando niet beoordelen. De levering was op de datum zoals afgesproken en vooraf werden wij hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Bij de levering zelf waren helaas enkele tegels gebroken dit is gelukkig voldoende ingecalculeerd bij het snijverlies. Tijdens het openmaken van de verpakkingen bleek het fonteintje beschadigd en de toiletpot had een fabricagefout beiden konden wij - na overleg en opsturen van foto s - moeiteloos ruilen voor een nieuw exemplaar. Bij twijfel hoe we sommige zaken moesten monteren instructieboekjes waren niet altijd even duidelijk bood de adviseur van Grando direct hulp. Wij hebben al met al een zeer goede ervaring met Grando vestiging Hoogvliet mevr. S. Mangelaars .
Geschreven op: 09/11/2018
R. PoortvlietHoogvliet
10 uit 10
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Geschreven op: 09/11/2018
Bron: Qasa.nl
Frank KAlmelo
10 uit 10
Keuken gekocht en laten plaatsen . Op de bovenplank na was alles aanwezig (plaat komt nog). Alles kwam verder vlgs afspraak. Door brand in filiaal grando emmen was het contact wat moeizamer. Verder zijn we tevreden.
Geschreven op: 09/11/2018
Bron: Qasa.nl
A SchenkEmmen
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Zijn super goed te woord gestaan en goed geholpen met het ontwerp. Plaatsing vakkundig gedaan en nu genieten van onze prachtige keuken!
Geschreven op: 09/11/2018
Bron: Qasa.nl
P van der EndtMiddelburg
10 uit 10
Een badkamer gekocht bij grando, prima service en nette levering
Geschreven op: 09/11/2018
Bron: Qasa.nl
ErikSon
8 uit 10

Pagina's