Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Onze "oude" keuken hebben wij 16 jaar geleden ook bij Grando gekocht nu weer gekozen voor Grando. Fijn geholpen, alle tijd voor je. Je kunt altijd bellen etc met vragen. Kortom fantastische service. Bedankt Ingrid Timmermans
Geschreven op: 26/06/2017
Bron: Qasa.nl
Wendy van den AkkerSon
8 uit 10
Wij hadden een zeer goede ervaring en mede door de benadering van het personeel.
Geschreven op: 25/06/2017
Bron: Qasa.nl
Ria LandskroonHeerenveen
10 uit 10
Onze ervaring van GRANDO Hoogvliet is super .. Top servers en super goed advies... Montage echt goed gedaan door de monteur van grando ..
Geschreven op: 23/06/2017
A noorlanderHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Mooi en goed samengesteld met en door de adviseur. Tevens mooie showroom, erg klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader!
Geschreven op: 23/06/2017
Bron: Qasa.nl
MeulemansHoofddorp
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuw aangeschafte badkamer. Vanaf het eerste moment van advies door Hans van staten. Ook de beide monteurs Ed en Peter waren echt kanjers niets was te veel en alles bespreekbaar. Het was een pittige klus maar het eindresultaat in 1 woord GRANDIOOS. Ook het bezoek met een kleine attentie na afwerking badkamer is zeer gewaardeerd. Kortom bedankt voor goede zorgen.
Geschreven op: 22/06/2017
Peter lafeberHoogvliet
10 uit 10
Alles keurig volgens afspraak, ook bij vragen kon je altijd terecht.
Geschreven op: 22/06/2017
Bron: Qasa.nl
M uit de BultenEpe
8 uit 10
Heel goed advies en helemaal aangepast op onze wensen.
Geschreven op: 19/06/2017
Bron: Qasa.nl
Arie den OtterHoogvliet
10 uit 10
Kundig advies en prima werk, we zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Tijdens de verbouwing hebben we een verbouwingsdouche gehuurd, goede tip van de Grando leverancier
Geschreven op: 19/06/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. BruinHeerhugowaard
10 uit 10
Zeer professioneel, uitermate vriendelijk, meedenken, een dijk aan expertise en afspraken nakomen! Bij plaatsing klopte alles en monteurs gingen niet eerder weg voordat alles op z'n plek stond, zelfs op vrijdagmiddag/avond ;-)
Geschreven op: 19/06/2017
Bron: Qasa.nl
Gea van GaalenNaaldwijk
10 uit 10
Van moment van bestellen en plaatsen van de badkamer duurde ongeveer een half jaar. Echter was dat niet aan Grando te wijten. Dat waren de leveranciers in het buitenland die niet aan de vraag konden voldoen. Er is steeds goed gecommuniceerd en naar oplossingen gezocht vanuit Grando .Uiteindelijk zijn we erg blij met de nieuwe badkamer.
Geschreven op: 17/06/2017
Bron: Qasa.nl
VerbeekAmersfoort
8 uit 10

Pagina's