Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We zijn heel prettig en netjes geholpen, met uitzoeken van badkamer en keuken, maar ook na de plaatsing.
Geschreven op: 11/09/2017
Bron: Qasa.nl
rian. smitsBreda
10 uit 10
Aardig geholpen...niet opdringerig goed geplaatst!mooi werk afveleverd.
Geschreven op: 11/09/2017
Bron: Qasa.nl
J vd pollNaaldwijk
8 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando. Service is ver bovengemiddeld. Het personeel is vakbekwaam, meedenkend en klantgericht. Het was erg prettig zaken doen: Complimenten
Geschreven op: 10/09/2017
Bron: Qasa.nl
Steve SchoutenUtrecht
10 uit 10
Uitstekende service, het vakmanschap en de kennis van Jef Wiggers is buitengewoon. Hij kan feilloos je wensten vertalen in een prachtig ontwerp. De keuken is een pronkstuk van de woning geworden en overtreft onze verwachtingen.
Geschreven op: 09/09/2017
Bron: Qasa.nl
Henk DoornebosHeerhugowaard
10 uit 10
Er werd ontzettend goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken en de service was echt fantastisch.
Geschreven op: 08/09/2017
Bron: Qasa.nl
H.MontijnHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben bij Grando Naaldwijk een keuken gekocht. Samen met Gaby jong enthousiast professioneel hebben we heel wat tijd besteed aan het samenstellen. Ze gaf goede adviezen en kwam soms met oplossingen waar wij nog niet aan gedacht hadden. Het was een grote verbouwing en we hebben het voorbereidende werk zelf gedaan. Daarbij konden we steeds overleggen met Johan of Gaby de communicatie was prettig. Het plaatsen was binnen 2 dagen gebeurd vlot en netjes. Wij zijn heel tevreden met Grando en de keuken is geweldig
Geschreven op: 05/09/2017
VollebregtNaaldwijk
9 uit 10
Er wordt geluisterd naar je wensen en meegedacht met de klant. Grando heeft een mooi ontwerp gemaakt en geleverd dat wat er is afgesproken. Ze werken met professionele en vakkundige 'aannemers; waarmee het prettig samenwerken is. Ik ben blij dat ik de renovatie door Grando heb laten doen en kan dit bedrijf aan eenieder van harte aanraden.
Geschreven op: 04/09/2017
Bron: Qasa.nl
AnitaHoofddorp
10 uit 10
Als upgrade van mijn keuken bij Grando een nieuw aanrechtblad met inductieplaat en eenzelfde blad als 'eetbar' erbij besteld. Bij het thuis inmeten goed geadviseerd over de beste hoogte van het aanrechtblad dat alsnog moest worden aangepast, bij nader inzien. Monteurs hebben prima vakwerk geleverd en alles keurig opgeruimd. De elektricien heeft ook nog een defect lampje gerepareerd. Aardige professionele mensen, met ook een extra compliment voor doortastende medewerkster die de spullen kwam afleveren, om het blad alsnog via een lift door het raam van de buren in mijn appartement te krijgen! Ben erg tevreden met mijn mooie nieuwe keuken!
Geschreven op: 31/08/2017
Bron: Qasa.nl
Manon StrouxAmersfoort
10 uit 10
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Goed voorgelicht door Emmanuel vervolgens liep het slopen stucen levering en plaatsen van de nieuwe keuken precies volgens planning. Aardige correcte en vakkundige werklieden kortom Alles was top
Geschreven op: 29/08/2017
Nel van ZwolUtrecht
10 uit 10
In april van dit jaar met Hans van Staaten om de tafel gezeten voor een keuken. Onze wensen uitgesproken en daar werd meteen deskundig mee omgegaan. Meerdere malen door de showroom gelopen om een beeld te schetsen en na meerdere keren switchen van apparatuur zijn we samen met Hans uitgekomen op een top ontwerp. Op advies van Hans hier en daar een aanpassing welke wij nu in het gebruik van de keuken als zeer geslaagd ervaren. De onderhandelingen verliepen fijn communicatie is altijd goed geweest leidingschema is perfect uitgewerkt en een super montage door Jorg Vrij in 2 dagen een van de monteurs van Grando geen haastwerl. Alles is juist geleverd en de op maat gemaakte vensterbank is nog na geleverd die overigens sneller dan verwacht binnen was. Tijdens de montage nog een belletje of alles naar wens verliep en nadat de keuken geplaatst was nog een bezichtiging door Hans gedaan. Al met al dik tevreden Bedankt Grando Hoogvliet
Geschreven op: 28/08/2017
A. van EssenHoogvliet
9 uit 10

Pagina's