Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Service met een hoofdletter S Ruim 7 jaar geleden hebben wij bij Grando Mijdrecht Rob Cohen onze keuken gekocht. De oplevering en installatie gingen prima. Enig probleem wat er was lag aan de fabrikant van de Bauknecht koelkast. Ook daar was de bemiddeling van Rob uitstekend. Nu na ruim 7 jaar gebruik was een van de vuilnisemmers gesneuveld. Rechtstreeks bij de fabrikant in Duitsland bestellen bleek niet mogelijk. Rob gevraagd na te gaan of hij het zou kunnen regelen. Binnen 1 uur reactie dat hij de vraag had uitgezet en binnen 1 week reactie van Rob dat de vuilnisemmer binnenkort zal worden afgeleverd Kijk dat is nu Service met een hoofdletter S. Daar worden klanten blij van. Mochten wij weer een keuken nodig hebben dan weten wij wel waar we naar toe gaan.
Geschreven op: 12/12/2018
Boudewijn HeinemanMijdrecht
10 uit 10
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer
Geschreven op: 12/12/2018
Van der meerRotterdam
10 uit 10
Heel blij met onze mooie keuken! En zijn bij het maken van de keuze in de winkel goed geholpen!
Geschreven op: 10/12/2018
Bron: Qasa.nl
PetersUtrecht
10 uit 10
Een goed gesprek met creativiteit van de medewerker over zaken besloot ons om de keuken bij Grando te bestellen. Tevens besloten om het geheel van voorbereiding ook aan het bedrijf waat de plaatsing ging doen uit te besteden. Keuken van Grando prachtig gemaakt zoals wij het wilden hebben inclusief inzet van oude apparatuur die netjes is opgenomen in de keuken. Plaatsing door R D de Visser te Middelburg perfecte offerte duidelijke communicatie totale ontzorging in het geheel van voorbeiding keuken sloop oude aansturing diverse onderaannemers en plaatsing van een prachtige keuken. Die mannen staat om 07 uur op je stoep en doen het even voor je Echt een Top bedrijf en aanrader voor elke keukenplaatsing .
Geschreven op: 09/12/2018
Michiel NicaiseMiddelburg
9 uit 10
Zowel een keukenrenovatie als een nieuwe badkamer gekocht beide op hetzelfde moment uitgevoerd. Mooi design goede kwaliteit onderdelen en zeer vakbekwame monteurs. We zaten twee weken in het stof maar dan heb je ook wat
Geschreven op: 09/12/2018
Johan ElzengaHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Vloer voor de woonkamer, keuken, hal gekocht. Zeer goed geholpen en geadviseerd. Levering en het leggen van de vloer is allemaal volgens afspraak gegaan.
Geschreven op: 09/12/2018
Bron: Qasa.nl
M. dijkgraafAmersfoort
10 uit 10
Mooie showroom met veel inspiratie voorbeeldkeukens. Advies door verkoper in eerste gesprek prima aftersales vonden wij onvoldoende.
Geschreven op: 08/12/2018
Rocco EmmaneelHeerhugowaard
8 uit 10
Wij hebben een badkamer aangeschaft via Grando Middelburg. Niets dan lof over het advies de service het luisterend oor en de montage Ook was de badkamer in twee weken helemaal af.
Geschreven op: 07/12/2018
Geke Middelburg
10 uit 10
Wij zijn ontzettend tevreden over Grando Zaandam. Ten eerste al de aanpak van Dennis bij de aankoop van de keuken was heel prettig er werd echt de tijd voor je genomen. En de montage door Danny uitmuntend Iemand die goed meedenkt met de klant en heel praktische ideeën heeft. Grandoioso
Geschreven op: 07/12/2018
DinklaZaandam
9 uit 10
Grando heeft een uitgebreide showroom waar je zeker zult slagen in je keuze. De medewerker is klantvriendelijk en meedenkend. Er wordt niets opgedrongen. Belangrijk is ook dat er de tijd voor je genomen wordt.
Geschreven op: 07/12/2018
Wout van doormHoorn
10 uit 10

Pagina's