Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goede voorlichting er wordt met je meegedacht. Keurig werk geleved alleen vonden we het wat lang duren. 3 weken zonder keuken was wat lang.
Geschreven op: 06/11/2017
H. Van den BergUtrecht
10 uit 10
We hebben zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Zaandam. De mensen van Grando hebben het geweldig gedaan. Top. Dit bedrijf is supergoed en willen we iedereen aanraden. We genieten er iedere dag van.
Geschreven op: 06/11/2017
Bron: Qasa.nl
Marion en MarijkeZaandam
10 uit 10
Wij hebben zeer goed contact gehad met Lijnart van Grando Hoogvliet. Een ondernemer die zijn vak verstaat en pas tevreden is als de klant dat ook is! Nam ruimschoots de tijd en luisterde naar de wensen. Samen kwamen we tot een mooi ontwerp. Nog iedere dag zijn wij tevreden met onze keuken dankzij Grando Hoogvliet!
Geschreven op: 06/11/2017
Bron: Qasa.nl
Marius en MirellaHoogvliet
10 uit 10
Zeer goed geholpen door de adviseur. Daarna door ervaren monteurs geplaatst. Prachtige keuken geworden.
Geschreven op: 04/11/2017
Bron: Qasa.nl
Kees BruinZaandam
10 uit 10
Goede adviseur, goede monteurs, goede nazorg, dus in een woord prima.
Geschreven op: 03/11/2017
Bron: Qasa.nl
Bernard JacobsZevenbergen
10 uit 10
Vanaf het begin een vertrouwenwekkende aanpak. Na zwakke alternatieve aanbieders, is de werkwijze van het Grando personeel Hoogvliet werkelijk een verademing. Een uitmuntende zakelijke ervaring.
Geschreven op: 03/11/2017
Bron: Qasa.nl
Ruud ZeegersHoogvliet
8 uit 10
Op een vriendelijke en prettige geholpen, blijft altijd moeilijk om badkamer/toiletmaterialen uit te zoeken omdat je als leek niet echt weet wat de mogelijkheden zijn. Deze zijn door Léon op een rustige manier uiteengezet, waarbij tijd geen rol speelde. Het prettige hieraan is dat je dan geen druk voelt. Over de prijs valt altijd te twisten, je hebt wel een idee wat het ongeveer moet kosten, maar toch, het blijft moeilijk. Ook hierin hebben we niet het gevoel dat we de hoofdprijs hebben betaald. Tevens was het ook ontzettend prettig dat( i.v.m. planning werkzaamheden) alle materialen in een keer bezorgd werden op het afgesproken data/tijdstip. Een dingetje had niet de juiste aansluiting (sifonaansluiting badkamermeubel) klein detail, is goed opgelost door direct uit voorraad een alternatief te bieden. Concreet: had rekenschap gehouden met nalevering(en) en omruilen van materialen, dit gestoeld op ervaringen uit het verleden (keuken/Bruynzeel)) maar boven verwachting zijn wij zeer tevreden
Geschreven op: 03/11/2017
Bron: Qasa.nl
Willem HavikAssen
8 uit 10
Wij kwamen na vele toonzalen bij Grando Hengelo terecht. Na wat rondkijken en een open gesprek is een ontwerp gemaakt. Na het intensief meedenken en de vele tips vanuit de Grando groep hebben we een offerte gekregen. Waren zeer content met de het gebodene. Wij danken dan ook Marcel en zijn team voor de mooie keuken. Het is een heel mooi geheel geworden. Wij genieten. Eerdere ervaring van 13 augustus 2016: Wij zijn geweldig geholpen, niet alleen door de goede service maar ook voor het meedenken. Wat ons vooral is meegevallen is dat men ons zo goed heeft begeleid in alle aspecten die bij het uitzoeken en kopen horen. Marcel heeft ons heel veel geholpen, veel informatie gegeven en veel tijd genomen. Hij mag de warme douche.
Geschreven op: 31/10/2017
Bron: Qasa.nl
Hans en Hanny ter BraakHengelo
10 uit 10
keurig geholpen, er werd ruim tijd genomen om het ontwerp samen te stellen en we konden onze wensen goed kwijt ook werd meegedacht in het budget. Er werd voldaan aan de verwachte levertijd, en montage foutje werd kosteloos hersteld.
Geschreven op: 28/10/2017
Bron: Qasa.nl
M. LeppensBreda
10 uit 10
Wij hebben al eerder, in een vorig huis, een keuken gekocht bij Grando. Vanwege de goede ervaring destijds zijn we weer bij Grando beland. Is wederom vanaf begin tot het eind goed en prettig verlopen.
Geschreven op: 28/10/2017
Bron: Qasa.nl
W.H. WismanHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's