Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Geweldig geholpen door Elize bij het uitzoeken van onze keuken. En Jeroen heeft alles perfect gemonteerd. Super blij mee!
Wim Aardappel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 29 september 2022
We hebben de keuken en badkamer gekocht bij Grando Zwolle super blij met het resultaat van de keuken paar puntjes die vervangen moesten worden correct en goed opgelost. Badkamer moet nog gebeuren kan niet wachten
Menzo Steinhorst
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 28 september 2022
Via Jeremy, heb ik goede adviezen gehad en zeer snelle communicatie/ reacties! De offertes werden snel en duidelijk verzonden, betalingsysteem is perfect! Levering keurig op afgesproken tijd! Al met al ... een prachtige zaak met zeer mooie producten en fijne (Jeremy!) topmedewerkers. Een aanrader.
M. Kuiper
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 28 september 2022
Wij zijn zeer tevreden over Grando en in het bijzonder over ondernemer Marcel. Marcel luisterde goed naar onze wensen en gaf ons de rust en ruimte om na te denken. Totaal niet opdringerig, zoals je soms in andere zaken ziet. Vwb de montage liep één en ander minder soepel, maar daar heeft Marcel ook een bemiddelende rol gepakt. Wij hebben nu onze droomkeuken. Bedankt!
Sharon
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 28 september 2022
Het hele proces is me alles meegevallen en dat komt door de goede service van Grando. Het was duurder dan andere keuken en badkamer winkels maar daarvoor kreeg ik wel een compleet pakket waar ik me eigenlijk vanaf de aankoop niet druk om heb hoeven maken. Heel fijn en het contact verliep altijd vlot en soepel. Alles is netjes opgelost en bij zo n verbouwing kom je altijd wel wat tegen wat tegenzit of niet gaat zoals gepland. Al met al top service en goede kwaliteit producten geleverd waar ik weer jaren mee vooruit kan.
Maaike van de Sande
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 26 september 2022
Enige tijd terug keuken gekocht bij Grando, geholpen door Dave. Heeft uitgebreid de tijd genomen en meegedacht. Vorige week is de keuken geleverd. Waren een paar dingen niet goed gegaan bij de levering, is inmiddels opgelost. Heel blij met de keuken en het hele traject bij Grando.
Jeff
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 23 september 2022
Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en toilet hele goede en vriendelijke vakmensen. We zullen het zeker ook andere aanbevelen.
Wattimena
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 22 september 2022
Van begin tot eind alles super en volgens de afspraken gegaan! Het was nog even spannend of alle apparaten geleverd konden worden ivm de welgekende leverproblemen maar dankzij Dave Tierie hebben we echt alles optijd binnen gekregen waardoor wij echt gelijk optimaal kunnen genieten van de keuken!
Elke Berkhof
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 22 september 2022
Heel blij met de super mooie badkamer. Prima samenwerking met Grando en JS Montage.
Dennis Mateijsen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 september 2022
Wij wilden onze oude keuken vervangen door een nieuwe waarbij we geen hoge kastjes meer wilden. In het gehele proces van kijken wat de mogelijkheden zijn tm het intekenen van de keuken en zelfs daarna zijn we uitstekend geholpen. De keuken staat er en voldoet volledig aan het beeld dat we hadden.
Peter van Dongen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 september 2022
Volgens afspraak hebben we de keuken geleverd en geplaatst gekregen. Onze ervaringen in de showroom is dat er alle tijd voor ons werd genomen. De verkoopster had veel kennis en was erg vriendelijk en behulpzaam. De vriendelijke monteur die de keuken heeft geplaatst was vakman en heeft ons de nodige uitleg gegeven.
Eijkelkamp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 20 september 2022
We zijn goed geholpen. De medewerker was creatief en had goede ideeën binnen ons budget en wensen. Afspraken worden nagekomen, ook na de oplevering. Monteurs zijn deskundig. Geven goede uitleg over de apparatuur, het onderhoud en gebruik. We zijn blij met onze nieuwe keuken.
H. Smit
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 18 september 2022
Vriendelijk ontvangst. Grando kwam met goede creatieve oplossingen en dacht goed mee in het ontwerpproces. Levering van de keuken was volgens afspraak en compleet en dat laatste is heel wat in deze tijd. Als laatste ook complimenten voor de monteur. Deze dacht in oplossingen en had daar naast ook nog goed advies voor onderhoud. Al met al een goede ervaring. Ik raad iedereen, die een nieuwe keuken zoekt, Grando Hazerswoude-dorp aan!
Fam. Pasma
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 september 2022
waren al bij verschillende keukenzaken geweest maar nergens goed geholpen Toen we bij Grando binnen kwamen en een praatje met Angie gemaakt hadden hadden we een goed gevoel De keuken plaatsen was best lastig want niks liep recht maar gelukkig hadden we Jim Vectec keukenmontage en die heeft alles heel netjes afgewerkt Deze verdient ook echt een pluim We zijn echt superblij hoe alles verlopen is en zou de volgende keer zeker weer een keuken kopen
Fam Kools
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 11 september 2022
Hoogvliet
Bout
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 11 september 2022
We zijn super tevreden prachtige keuken mooie prijs, en vriendelijke mensen met veel kennis en netjes geholpen, Top!
Moerdijk
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 9 september 2022
Wij hebben via Grando Doetinchem in ons nieuwe huis onze keuken en badkamer geheel vernieuwd. Hierbij hebben we goed contact gehad met Coen vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering. Als er iets is, is hij goed bereikbaar en wordt er gelijk gekeken naar een oplossing. Ook Ariël en zijn team hebben de verbouwing super laten verlopen en ook tijdens het werk meegedacht in alle details. We zijn heel blij met het resultaat!
Anouk
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 9 september 2022
We waren opzoek naar een keuken met een hoog laag blad voor mijn vrouw die rolstoel gebonden is. Na veel zoek werk bij grando in zaandam uit gekomen. Ik ben eerst alleen geweest voor de grove lijnen, en daar na met mijn vrouw voor het fijn tunen. We zijn vakkundig geholpen door Maikel. Keuken precies op tijd geleverd en gemonteerd door twee vaklieden Koos en Danny. Ook de rest punten zijn met veel zorg opgelost. Slot conclusie wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en hadden dit al jaren eerder moeten doen een verademing voor mijn vrouw.
Ingrid & Bertus Pannekoek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 september 2022