Keukens van Grando

Genieten vanaf het begin: dat is waar Grando keukens voor staat. Al vanaf 1965 ontzorgen wij jou van A tot Z bij het verwezenlijken van je keukendromen. Van ontwerp tot montage wordt u ondersteund door één van onze adviseurs: van het bepalen van de stijl die bij je past, tot de juiste indeling en installatie. De keukens die wij tentoonstellen dienen ter inspiratie en zijn slechts een greep uit ons brede assortiment. Hou je van een industriële keukens, landelijk, modern of ga je voor greeploos? Kies je voor een L-opstelling of een kookeiland? Wij combineren net zo lang tot jij tevreden bent. Kortom, bij Grando is alles mogelijk. Laat je daarom verwonderen door het aanbod keukens!

Laat je inspireren door Grando Keukens | Badkamers

Houd je van landelijk, modern, greeploos of een combinatie van verschillende stijlen? Jij bepaalt natuurlijk zelf welke kleuren, materialen en keukenopstellingen jij het mooiste vindt. Eén ding is zeker: het opdoen van inspiratie brengt je tot de beste inzichten. Om je te helpen bij het samenstellen van jouw gepersonaliseerde droomkeuken introduceren wij het Grando Inspiratie Magazine.


Dit magazine staat boordevol praktische tips die je ondersteunen bij de zoektocht naar jouw favoriete keuken. Zo vind je er informatie over welke (ergonomische) indeling het beste bij jou past, wat de ideale werkhoogte is, hoeveel kastruimte je nodig hebt en, niet te vergeten, wat er mogelijk is op het gebied van keukenverlichting. Je leest over de laatste trends, de nieuwste technische keukenapparatuur én je neemt een kijkje in de keuken van tevreden klanten die je voorgingen. Vraag het magazine nu aan!