Keukens van Grando

Genieten vanaf het begin: dat is waar Grando keukens voor staat. Al vanaf 1965 ontzorgen wij u van A tot Z bij het verwezenlijken van uw keukendromen. Van ontwerp tot montage wordt u ondersteund door één van onze adviseurs: van het bepalen van de stijl die bij u past, tot de juiste indeling en installatie. De keukens die wij tentoonstellen dienen ter inspiratie en zijn slechts een greep uit ons brede assortiment. Houdt u van Industriële keukenslandelijk, modern of gaat u voor luxe design? Kiest u voor een L-opstelling of gaat u voor een kookeiland? Wij combineren net zo lang tot u tevreden bent. Kortom, bij Grando is alles mogelijk. Laat u daarom verwonderen door het aanbod keukens! 

alle
Landelijk modern
Nieuwe collectie
Design
Praktisch

De keukenstijl die bij u past

Laat u meevoeren door onze uitgebreide collectie!

Altijd verzekerd zijn van een uniek resultaat. Dat is wat u van ons mag verwachten. Gaat u een nieuwe keuken kopen? Laat u dan eerst inspireren door de mogelijkheden op het gebied van stijlen, kleuren en materialen. Uiteindelijk kiest u natuurlijk zelf de stijl die het beste bij ú en uw woonruimte past.

Landelijke keukens

Maak van uw keukenruimte het nostalgische centrum van het huis! Kenmerkend aan de landelijke keuken zijn houten kaderkasten en planken met potten, pannen, flesjes en kookboeken. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en graniet gecombineerd met warme kleuren zoals grijs en bruin geven u het ultieme gevoel van een landhuiskeuken. Altijd een warm welkom!

Moderne keukens

Een Zwitsers zakmes, met verborgen functies en opbergruimtes: de moderne keuken is zowel functioneel als een lust voor het oog. Strakke belijningen en hypermoderne keukenapparatuur. Glanzende frontjes gecombineerd met houttinten, wit of een zandkleur. Kortom, een serene en overzichtelijke ruimte die uitnodigt om uren in door te brengen. Meer inspiratie? Bekijk het complete aanbod moderne keukens.

Luxe design keukens

Pure luxe. Door het gebruik van speciale materialen zoals glas of RVS en de toevoeging van technische snufjes straalt de design keuken klasse uit. Hoogwaardig strak verwerkte inbouwapparatuur maakt koken nóg leuker. Bescheiden kleuren zoals zwart, wit en grijstinten geven de ruimte een exclusieve uitstraling, passend bij uw design woonkamer.

Greeploze keukens

Houdt u van rust, ruimtelijkheid en een strakke uitstraling? Dankzij de nieuwste keukentechnieken zijn knoppen voorgoed verleden tijd. Greeploze lades of kasten die soft en geruisloos sluiten. De soft-motion en tip-on techniek maken het mogelijk. En wat materialen betreft is in de greeploze keuken vrijwel alles mogelijk. Kortom: pure luxe én een lust voor het oog.

Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad

Houdt u van landelijk, modern, luxe design of een combinatie van verschillende stijlen? U bepaalt natuurlijk zelf welke kleuren, materialen en keukenopstelling u het mooiste vindt. Eén ding is zeker: het opdoen van inspiratie brengt u tot de beste inzichten. Om u te helpen bij het samenstellen van uw gepersonaliseerde droomkeuken introduceren wij het Grando Inspiratie Magazine. Dit magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar uw favoriete keuken. Zo vindt u informatie over welke (ergonomische) indeling het beste bij u past, wat voor u de ideale werkhoogte is, hoeveel kastruimte u nodig heeft en, niet te vergeten, wat er mogelijk is op het gebied van keukenverlichting. U leest over de laatste trends, de nieuwste technische keukenapparatuur én u neemt een kijkje in de keuken van tevreden klanten die u voorgingen….

Aan de slag? Neem contact op met uw adviseur

Bij Grando gaan vakmanschap, kwaliteit en betaalbare keukendesigns altijd hand in hand. Groot of klein budget? Kleine of grote keukenruimte? Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die binnen uw (keukendroom)plaatje passen. Om te beginnen bespreekt u uw woonwensen met de Grando ondernemer bij u in de buurt en ontvangt u een gedetailleerde 3D tekening. Indien u dat wenst komt uw Grando adviseur persoonlijk bij u langs. Wanneer uw keukenwensen in kaart zijn gebracht en uw keuze is gemaakt wordt de keuken gemonteerd wanneer het u uitkomt. Behoeven uw wensen aanpassingen zoals het verleggen van leidingen of stucwerk? Grando verzorgt de complete installatie én neemt de zorg voor eventuele extra werkzaamheden op zich. Kortom, wij ontzorgen u gedurende het gehele traject: van kopje koffie tijdens het kennismakingsgesprek tot de koffie na de installatie van uw droomkeuken!

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met een Grando eigenaar bij u in de buurt of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms. Graag tot ziens!