Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Het verkoopgesprek was uitermate prettig. We konden rustig over alle mogelijkheden nadenken. De voorafgemaakte 3d tekeningen gaven een heel goed beeld. Vervolgens kregen wij een schema waarin de loodgieter, de stukadoor, de elektricien, de schilder en de monteur werden ingepland. Alle afspraken werden helemaal nagekomen en de keuken is tiptop gemonteerd. Grando Naaldwijk heeft een prima team aan vakmensen om zich heen verzameld. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van!
Jacqueline
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 18 oktober 2023
Vorig jaar op zoek gegaan naar een keuken voor na een verbouwing. Ik ben zeer prettig geholpen en er werd alle tijd genomen voor een goed ontwerp. Ook daarna weer voor de laatste aanpassingen. De verbouwing liet lang op zich wachten, maar het contact bleef prettig en we hielden elkaar op de hoogte. Grando heeft zorgvuldig gewerkt en is altijd heel klantvriendelijk geweest, al was het lang onduidelijk wanneer er kon worden gestart met de bestelling. De plaatsing ging ook prima en de keuken is echt prachtig geworden. Al veel complimenten gehad! Ik ben heel blij met de hele gang van zaken en de geweldige service.
A. Veldhuis
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 oktober 2023
Over het geheel genomen zijn wij zeer tevreden met de advisering, de vele mogelijkheden en de montage van onze nieuwe keuken. Er bleek alleen een fout gemaakt te zijn bij het bepalen van de maten van de (bestaande) vaatwasser. Gelukkig is dit prima opgelost door het leveren van een showroommodel dat wel paste.
Anne
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 16 oktober 2023
Een goede balans tussen eigen ontwerp, het laten concretiseren door onze adviseur Corine en professioneel geplaatst door de monteurs: Marco en Martijn. Een prachtig samenspel tussen Grando en wij als klant. Complimenten voor een mooi team
Mary-Ann & Arnold van Westen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 16 oktober 2023
Schitterende badkamer geworden, mooie materialen keurig gemonteerd in een opstelling die ik zelf zo strak niet had kunnen bedenken.
Peter
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 16 oktober 2023
Een geweldige keuken geplaatst door Grando! In Zwolle zijn we super goed geholpen met het uitzoeken van een keuken. Een goede service, dit in de winkel maar ook bij het plaatsen van de keuken. Al met al, erg fijn geholpen. Het resultaat is prachtig!
van der Linde
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 15 oktober 2023
Zeer goede advies en ideeën. Ze luisteren goed naar de wensen. Denken met je mee. Zijn oprecht en eerlijk over dingen die niet zo handig zijn. Actieve houding tegelijkertijd geduldig en dwingen je tot niets. Ook de montage helemaal perfect. Echt een service met aandacht en goede zorg. Keuken is echt mijn droomkeuken geworden. Ben erg blij.
Charita
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 13 oktober 2023
Ook wij hebben onze keuken bij Grando keukens gekocht. We werden vriendelijk geholpen en ze namen de tijd voor ons. Wij wisten al redelijk goed wat we wilden. Maar toch kwamen ze ideeën. Waarvan we er enkele hebben overgenomen. En we zijn blij met het resultaat en kunnen nu genieten van de keuken.
Smolders
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 oktober 2023
Zeer deskundige adviseur die uitgebreid de tijd nam om de voors en tegens van een aantal voorkeuren of keuzes in kaart te brengen. We zijn de hele showroom door geweest om alle opties ook visueel te krijgen. Dit heeft voor ons geleid tot een prachtige keuken die door vakkundige monteurs is geïnstalleerd!
Gerjo Zomer
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 09 oktober 2023
Opnieuw bij deze vestiging de keuken gekocht. Prima op weg geholpen, uitstekende keus en creatieve oplossingen.
Cor 't Hart
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 09 oktober 2023
In de winkel zijn we heel goed geholpen. De levering ging wat moeizaam ze zouden flexibel zijn in de data van leveren van keuken, maar dit was niet zo, koste wel wat moeite. De monteur(Michel) die ze uiteindelijk geregeld hadden was echt heel netjes, flexibel kwam aantal keer nog terug, zonder moeite en dacht heel goed met ons mee, heel fijn!
Nathalie Nijland
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 09 oktober 2023
We hebben een complete keuken gekocht, die is geplaatst door een super kundige en vriendelijke monteur. Alle probleempjes werden moeiteloos opgelost! De keuken is prachtig en alles werkt supergoed! We zijn er zo blij mee!
J Dercksen
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 09 oktober 2023
Prima keuken geleverd, echt top. Je hoort vaak dat er alles mis is met keukens, bij Grando niet hoor. Een aanrader.
Janny
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 09 oktober 2023
We zijn tevreden over de keuken! Vooral het ontwerpproces samen met de adviseur was leuk om te doen. We zijn prettig geholpen en kregen goede adviezen. Al met al zijn we heel tevreden over het totale resultaat!
Arjan
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 08 oktober 2023
Wij hebben bij Grando Keukens een nieuwe keuken gekocht. Het gesprek over het ontwerp van de keuken met het personeel werd als zeer prettig ervaren. Er werden genoeg ideeën voorgesteld en er was kennis van het vak. De communicatie tussendoor was goed en voor vragen werden we vaak dezelfde werkdag nog benaderd. De levering en montage verliep goed waarbij tijdens de montage werd overlegd over er kleine aanpassingen gedaan mochten worden. Bij ons was dat de la die tegen het sifon aankwam en ons werd verteld wat zij daarvoor moesten doen en wat de mogelijkheden waren. Bij ons was de afdekplaat onjuist geleverd in maat, maar deze werd direct in overleg opnieuw besteld en op tijd naar ons gecommuniceerd wanneer deze weer geleverd werd.
Bob Coppens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 06 oktober 2023
Goed meegedacht in keuze tijdens het bezoek in de showroom en bij de uiteindelijke plaatsing!
Rob
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 06 oktober 2023
We werden vriendelijk geholpen nam alle tijd om ons een mooie keuken te verkopen en direct geregeld voor het plaatsen van de keuken.
Wouter
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 05 oktober 2023
We zijn goed geholpen bij Grando Zwolle. Vriendelijk personeel die meedenkt en met veel productkennis.
Chantal Zuidberg
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 05 oktober 2023