Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Hele prettige samenwerking, de medewerkers denken zowel bij het uitkiezen van de keuken mee met de samenstelling als ook bij het technische gesprek over elektra en leidingwerk. Dit leidde bij ons tot een aantal goed aanpassingen. Ook de plaatsing werk vakkundig uitgevoerd, het plaatsen blijft toch millimeterwerk en daar wist men inventief, netjes en oplossingsgericht mee om te gaan.
karin michiels
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 14 mei 2024
Fijne overzichtelijk showroom! De adviseur nam de tijd voor ons. Goede uitleg, luisterde naar onze wensen en vulde dit aan met passend advies. Keuken ziet er prachtig uit en is van goede kwaliteit
Steffie van de Wiel
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 13 mei 2024
Zijn door de Grando vestiging in Zevenbergen goed bediend. De ons toegewezen monteur bleek een uitstekende vakman. De badkamer voldoet aan onze verwachtingen.
Jan Borst
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 13 mei 2024
Na een gastvrije ontvangst bij Grando, goede adviezen gekregen van Dave. Afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Onze nieuwe keuken lijkt uit de Showroom te zijn weggelopen; mede dankzij de voortreffelijke verbouwing en montage door de firma Spijkers.
Jos en Marjet
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 11 mei 2024
Geweldige ervaring bij Grando Utrecht! Had niet beter kunnen gaan! We hebben het meeste contact gehad met Kevin en de badkamer is geïnstalleerd door Dik. Kevin is een heel fijn persoon die meedenkt in de wensen, goed advies geeft en erg prettig is in de omgang. Met humor en expertise begeleidt hij je naar je droombadkamer. Dik is een echte vakman die gaat voor perfectie en oog heeft voor detail. Onze badkamer klopt echt tot in de puntjes, terwijl het wel een uitdagend ontwerp was! Dik is ook erg fijn in de omgang en hield ook goed rekening met onze katten die aardig in de weg kunnen lopen. Na oplevering was er 1 punt die anders was dan verwacht, dit is meteen zonder problemen of discussie opgepakt en naar tevredenheid aangepast. Echt klasse! Dankzij Grando, Kevin en Dik hebben wij een stressvrije badkamerverbouwing gehad met een fenomenaal resultaat! Alleen maar lof!
Djorhia Nijssen-Treskes
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 10 mei 2024
Mijn ervaring met Grando Keukens is al jaren goed. Ik heb nu mijn tweede keuken gekocht en ben daar erg content mee. Mijn advies is: ga zo door!
Joselien Heezen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 08 mei 2024
Wij hadden op voorhand al een idee wat we wilden, in de showroom samen met de adviseur onze 'droomkeuken' samengesteld. Duidelijke offerte. De keuken werd keurig op de afgesproken tijd geleverd, de volgende dag waren de monteurs op de afgesproken tijd aanwezig. De monteurs hebben de keuken keurig geplaatst, helaas waren er paar zaken die nageleverd en geïnstalleerd moesten worden, dit is allemaal keurig opgelost.
Conny
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 07 mei 2024
Na een slechte ervaring met een andere keuken zaak, is Grando Hoogvliet echt een aanrader. Zeer bekwaam ,eerlijk en geweldige service, ook zelfs als er iets per ongeluk is fout gegaan . Klasse, echt een aanrader.
Romijn
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 06 mei 2024
Heel prettig geholpen worden. En altijd met je mee denken. Staat altijd een kopje koffie klaar.
Jannie Uljee
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 06 mei 2024
Gewoon perfect, zowel Klaas Jan die ons de keuken heeft verkocht, en Robert die de keuken heeft geplaatst. Ze gaan net zolang door totdat het 100 procent naar je zin is. Gewoon een aanrader We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
Jans
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 06 mei 2024
In korte tijd (3 jaar) geslaagd voor een tweede keuken bij Grando Den Helder. Omdat we al ervaring hadden was de keuze erg makkelijk deze keer. Er is goed naar onze wensen geluisterd. 1 nadeel, de vriezer en servies kast gaan samen open waardoor er veel ijsvorming ontstaat in de vriezer. Dit wordt nog opgelost. Verder prima geholpen, aardige monteurs en adviseurs. Verder ook een showroom badkamer gereserveerd, over het verloop en status worden we goed op de hoogte gehouden. Eerdere ervaring van 8 februari 2021: Goede service van vriendelijk personeel. Na wat wikken en wegen uiteindelijk tot een mooi product gekomen. Levering en plaatsing waren erg goed. Helaas doet de kraan niet het benodigde wat hij dient te doen. De informatie verstrekking over de oplossing is erg summier. Al met al erg tevreden met nog een klein vervelend restpunt.
Meijer
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 06 mei 2024
We hebben een badkamer uitgezocht en zijn erg vriendelijk geholpen. Er werd goed meegedacht met de tegel keuze en er werd niet moeilijk gedaan als het wat langer duurde. Eigenlijk was het niet snel te veel. Mooi 3D ontwerp waar je thuis nog naar kunt kijken. Wij zijn tevreden. Ook met het uiteindelijke resultaat.
Esther
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 04 mei 2024
Wij kunnen Grando iedereen aanbevelen. We hebben een prachtige keuken gekocht en we zijn heel blij met het eindresultaat. Communicatie en afhandeling van evt. problemen is heel goed. BV door inschattingsfout van ons paste de onderplint niet perfect. Ook vonden we de achterwand toch niet mooi. Dit is heel goed opgelost en door een paar vriendelijke vakmensen herstelt.
Fam de Vries
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 02 mei 2024
Ik heb de complete inrichting voor mijn nieuwe badkamer gekocht. Bij Grando namen ze uitgebreid de tijd om een mooi ontwerp voor mij te maken. Alles werd tijdig geleverd en de badkamer voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
C. Huiskamp
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 30 april 2024
Wat ik wil vermelden is onze bijzondere dank uit te spreken voor Romy, die ons uitstekend heeft geholpen en zeer professioneel heeft meegewerkt aan een fantastisch onderwerp. Daarnaast heeft zij al het mogelijke gedaan om het hele proces in goede banen te leiden en dan doel ik ook op de planning. Vakwerk en uitstekend meedenken. Daarnaast moet ook Peter genoemd worden die onze oude keuken heeft afgebroken, nieuwe leidingen etc heeft aangelegd en ook de nieuwe keuken heeft geïnstalleerd. Wat een vakman is dit en wat werkt hij secuur. Deze Peter verdient een 10 met een griffel en verdient alle lof die je maar kan geven. Vriendelijk, zorgvuldig, harde werker, vakman, van alle markten thuis, denkt mee. Top. Ook de bereikbaarheid van Grando Utrecht is uitstekend en er wordt zeer snel op vragen gereageerd. Kortom voor ons Top bedrijf.
Ed Politiek
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 29 april 2024
Ik heb hier mijn badkamer en keuken gekocht. Erg fijn geholpen en een prachtig resultaat! Mooie showroom en dachten goed met mij mee.
Peter van Staalduijnen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 29 april 2024
Na twee prettige gesprekken te hebben gehad met Brahim hebben wij de keuze gemaakt een nieuwe badkamer te laten plaatsen door Grando Breda. Brahim is een open en prettig persoon om mee te praten en denkt mee in jouw wensen. Na het bevestigen van de opdracht nam ook de aannemer snel contact met ons op, voor het inplannen van een eerste afspraak. Het leveren van de producten ging eveneens netjes en op tijd. En niet geheel onbelangrijk werden alle spullen onbeschadigd geleverd. Tijdens het plaatsen van de badkamer is ons opgevallen dat de aannemer, Meer dan Afbouw, ontzettend professioneel te werk gaat en weet waar zij mee bezig zijn. Het resultaat, in een kleine 9 werkdagen onze droom badkamer gerealiseerd! Wij zijn dan ook ontzettend tevreden over de samenstelling van de badkamer, de wijze van plaatsing en de communicatie tussen Grando Breda en aannemer Meer dan Afbouw.
Laura Siegersma
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 28 april 2024
We zijn fijn geholpen door Romy in de vestiging in Utrecht. Ze dacht goed met ons mee over het duurzaam oplossen van onze wensen. Zo bleven onze kastjes staan, maar kon daar een mooi werkblad op gelegd worden. De montage door Serge is vakkundig uitgevoerd. Hij dacht supergoed mee in het hele proces, ook toen we tegen wat uitdagingen aanliepen. Al met al heel blij met het uiteindelijke resultaat en ook de weg ernaartoe!
Roy & Ellen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 25 april 2024