Badkamer 3D-ontwerptool

Grando neemt graag alle zorg uit handen. Ga je een nieuwe badkamer aanschaffen? Dan staan wij van ontwerp tot montage voor je klaar. Ter inspiratie tonen we voorbeelden van alle mogelijkheden op badkamergebied en onze adviseurs helpen je graag bij het ontwerp van jouw droombadkamer.

Zelf je badkamer ontwerpen in 3D!

Wil je liever eerst zelf op je gemak ideeën opdoen en nadenken over de perfecte indeling, het materiaalgebruik en de sfeer van uw badkamerruimte? Dan heeft Grando speciaal voor jou een handig programma. Maak kennis met de Grando ontwerptool: zelf je badkamer ontwerpen was nog nooit zo leuk.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden kan het handig zijn om je ideeën te visualiseren. Denk hierbij aan de beschikbare badkamerruimte, de perfecte indeling van de elementen en de combinatie van materiaalgebruik en accessoires. Ook wanneer je nog geen idee heeft van hoe jouw nieuwe badkamer ingedeeld moet worden inspireert Grando je graag. Met de ontwerptool speel je met de ruimte, elementen, opstellingen en materialen. En om het effect nog echter te laten lijken bekijk je de tekening vanuit verschillende invalshoeken. Zelf je badkamer tekenen in 3D was nog nooit zo makkelijk.

Start met ontwerpen

Stap 1: Maak een indeling

Wanneer je start met ontwerpen begin je bij de indeling van de beschikbare badkamerruimte: zo bepaal je niet alleen de afmetingen, je plaatst ook de aanwezige deuren en ramen.

 

Stap 2: Voeg details toe

Vervolgens kan je direct aan de slag met het plaatsen van elementen zoals kasten, douches, baden en closets. Je kiest zelf welke spiegels je het mooiste vindt, je plaatst kranen, douchesets en radiatoren en je bepaalt de kleur en het materiaal van de gewenste vloer- en wandtegels.

 

Stap 3: Kies je accessoires

Om het plaatje compleet te maken bepaal je de gewenste sfeer door diverse accessoires toe te voegen: van weegschalen tot badslippers en van fotolijsten tot badeendjes.

 

Stap 4: Klaar? Bewaar je ontwerp

Maak een vrijblijvend Grando account aan: Zo wordt je tekening bewaard en kan je deze te allen tijde raadplegen en aanpassen wanneer er een nieuw idee te binnen schiet!

Plan hier je adviesgesprek

Hulp nodig bij het ontwerpen van je badkamer?

Laat je het ontwerp liever over aan één van onze adviseurs? Dat is uiteraard ook mogelijk. Er is altijd wel een Grando vestiging in de buurt. Jouw persoonlijke adviseur helpt je bij het gehele traject: je bespreekt uw wensen - voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk - en ontvangt een gedetailleerde 3D tekening. Wij verzorgen de complete montage wanneer het jou uitkomt en nemen de complete zorg uit handen wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn zoals stucwerk of het verleggen van leidingen.

Het werk van onze adviseurs is pas klaar wanneer jij tevreden bent. Vul het formulier in om je vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.