Ontzorgen van A tot Z bij Grando Hoorn

Gefeliciteerd! U bent toe aan een nieuwe keuken of badkamer. En daar komt meer bij kijken dan alleen de montage. Wij begrijpen best dat u daar wellicht tegenop kijkt. Demonteren, leidingwerk verzorgen, elektrawerk aanpassen, stucwerk, schilderen, tegelwerk, vloeren leggen, verlaagd plafond, verlichting. Gaat het u al duizelen voor de ogen? Niet nodig! In Hoorn, staat Ramon Rinkel als ondernemer, samen met zijn team voor u klaar om al uw zorgen weg te nemen. Wij kunnen dit namelijk allemaal voor u verzorgen! Voor ieder probleem hebben wij de passende oplossing.

GRANDO TOTAALSERVICE VOOR U

Bij Grando Keukens & Bad Hoorn ontzorgen wij u van A tot Z; inspiratie, passend advies op maat, leveren en plaatsen van uw keuken en/of badkamer, maar ook het demonteren, afvoeren van uw oude keuken en/of badkamer, stucen, tegelen en technisch bouwkundige aanpassingen.  Alles in één hand, dat geeft rust! Met ons eigen planning- en montage team verzorgen wij de levering en afwerking. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 5 jaar garantie op uw nieuwe keuken en/of badkamer.

Wij demonteren uw oude keuken en/of badkamer en voeren het materiaal ook voor u af. Wel zo handig!

Stucen, tegelen, een wandje plaatsen of leidingen verplaatsen? Wij ontzorgen u van a tot z.

Moet er leidingwerk of elektrawerk worden aangepast? Geen probleem. Dit doen wij graag voor u

Elke keuken of badkamer is maatwerk, dit begrijpen wij heel goed. Wij vormen graag samen met u één team en bieden een passend advies op maat. 

Is de vloer en het plafond toch echt aan vervanging toe? Onze monteurs zorgen ervoor!

Heeft de verlichting in de badkamer een upgrade nodig en past de kleur van uw wanden niet meer bij de nieuwe keuken? Voordat u het weet, hebben wij uw keuken,- / badkamerdroom gerealiseerd.

Het hele traject wordt begeleid door één en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Een prettig idee. 

Altijd 5 jaar garantie op uw nieuwe keuken en/of badkamer!

VAKMANSCHAP SINDS 1965
ELK FILIAAL EEN EIGEN ZAAK
INSPIRERENDE SHOWROOM
ONTZORGEN VAN A TOT Z

'De adviseur was vriendelijk en nam alle tijd voor ons.'

'Eigenlijk wist hij met zijn eerste ontwerp ons al te verbazen. Dat dit ook nog geheel tot uiting kwam na oplevering was helemaal een feest. De monteur was vriendelijk en heeft onze badkamer tot in de puntjes afgeleverd naar onze wensen. Ook naderhand toen de douchedeur zijn werk niet helemaal naar behoren te doen, kwam hij dit direct herstellen. Zeer tevreden met Grando!'

DAAN VISSER, Bron: Qasa - 29 juni 2022

'In een woord geweldig!'

'Vakkundig personeel goede communicatie en foutloze levering en plaatsing. alles keurig volgens afspraak. Er lijkt altijd wel iets mis te gaan met een nieuwe keuken, maar alles is perfect volgens afspraak verlopen. Prachtig. Heel blij mee. een absolute aanrader!'

MICHEL SNIP, Bron: Qasa - 7 maart 2022

Laat u ontzorgen. De koffie staat klaar!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Kies een moment wanneer het u het beste uit komt. Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt vervolgens gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak. 

Wij staan voor u klaar in Hoorn!

VAKMANSCHAP SINDS 1965
ELK FILIAAL EEN EIGEN ZAAK
INSPIRERENDE SHOWROOM
ONTZORGEN VAN A TOT Z
DE KOFFIE STAAT KLAAR!

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.