Werken bij Grando Utrecht

Grando Keukens | Badkamers Utrecht is onderdeel van de landelijke Grando franchise formule. In Utrecht vind je onze mooie showroom. Ondanks ons formaat hebben we een korte organisatiestructuur. Natuurlijk met ons typische, knusse en kleinschalige karakter. Persoonlijk advies op maat voor elke keuken of badkamer wens. Sluit jij je ook bij ons aan?

Ontwerper Keukens en Badkamers

Wat ga je doen:

  • Ontwerpen van op maat gemaakte keukens en badkamers voor onze klanten.
  • Adviseren van klanten over de mogelijkheden en materialen.
  • Maken van 2D- en 3D-ontwerpen en technische tekeningen.
  • Begeleiden van klanten van het eerste ontwerp tot de oplevering van hun droomkeuken of -badkamer.
  • Samenwerken met leveranciers en onderaannemers om de ontwerpen te realiseren.
  • Up-to-date blijven met de nieuwste trends en technologieën in de interieurdesign industrie.

Meer weten of direct solliciteren? Klik hier om naar de vacature te gaan! 

Gedreven Assistent Vestigingsmanager

Wat zoeken wij

Het betreft een fulltime functie. U bent in het bezit van een rijbewijs (B) en u heeft bij voorkeur een eigen auto. Je hebt minimaal een MBO of HBO diploma richting commercie of retail.

Als assistent vestigingsmanager adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van een keuken of badkamer. Je verrast klanten met jouw kennis en creativiteit en zet hun wensen om in een passend ontwerp. Vanzelfsprekend heb je een passie voor keukens, sanitair en interieur en kun je deze passie op een enthousiaste manier overbrengen op de klant. Je hebt ervaring in de keuken of sanitair branche. De juiste drive, commerciële ervaring en motivatie zijn belangrijk. Door op een inspirerende wijze leiding te geven aan jouw team samen met de vestigingsmanager ben je in staat om samen goede vestigingsresultaten te behalen.

Het bestellen en verwerken van de orders is onderdeel van de functie. Je bent creatief en oplossingsgericht. Teamwork en collegialiteit zijn van groot belang. Werken op zaterdag, zondagen, koopavonden en feestdagen vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dagen zijn waarop jij kan scoren.

Meer weten of direct solliciteren? Klik hier om naar de vacature te gaan! 

Solliciteren? 

Heb je al zin om bij ons aan de slag te gaan? Leuk! 
We ontvangen graag jouw cv en motivatie. 
Stuur deze naar Kai op [email protected]