Grando Keukens van der Wijst; wij verwezenlijken van jouw keukendroom!

Grando Van der Wijst Uden is de onbetwiste keukenspeciaalzaak in de regio Uden. Bij ons draait alles om het verwezenlijken van jouw keukendromen, en we zijn er trots op om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Ontdek onze showroom

In onze prachtige showroom kun je met eigen ogen aanschouwen wat de wereld van keukens te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar moderne, klassieke, of trendy ontwerpen, bij Grando Uden hebben we talloze inspirerende opstellingen die passen bij elk budget. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je de beste ideeën aan te reiken en je te voorzien van advies op maat. We nemen graag de tijd om je wensen te begrijpen en om samen met jou een realistisch beeld te schetsen. Zelfs als je ervoor kiest om je bestaande keuken te renoveren, kunnen wij je bijstaan met innovatieve oplossingen.

 

Al 60 jaar staan wij voor je klaar!

Erg blij met de nieuwe keuken! Er werd erg goed geluisterd naar onze wensen. Perfect afgeleverd en de service was uitstekend. Tip: maak op zaterdag je afspraak zodat je kunt proeven van de gerechtjes die dan live gemaakt worden!

- Rogier

 

Poggenpohl Keukens: Exclusief bij Grando Uden

Bij Grando Van der Wijst Uden kan je exclusief Poggenpohl keukens ontdekken, een naam synoniem aan hoogwaardige en exclusieve keukenontwerpen. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends en staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droomkeuken. Op onze speciale Poggenpohl-pagina kun je alles lezen over deze unieke en hoogwaardige keukens, die niet alleen functioneel zijn maar ook een statement maken in jouw huis.

i-Luminate: Betoverend Keukenlicht

Ontdek het betoverende verlichtingsconcept van i-luminate bij Grando Uden. Dit premium keukenmerk zorgt ervoor dat je keuken op elk moment van de dag in het perfecte licht baadt. We vertellen je graag meer over de ontelbare mogelijkheden om jouw keuken tot leven te brengen met de juiste verlichting.

Investering in Professionaliteit

Bij Grando begrijpen we dat onze medewerkers een cruciale rol spelen in het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Daarom hebben we ons gecommitteerd aan het investeren in de professionaliteit en duurzame inzetbaarheid van ons team. Dankzij ondersteuning van het Europees Sociaal Fonds hebben we de mogelijkheid om externe experts in te schakelen om onze medewerkers te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit stelt hen in staat om zich aan te passen aan een voortdurend veranderende arbeidsmarkt, zodat ze productief, gemotiveerd en gezond kunnen blijven werken, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Bij Grando Van der Wijst Uden streven we naar niets minder dan perfectie in alles wat we doen. We nodigen je uit om onze showroom te bezoeken en te ontdekken hoe we jouw keuken- en badkamerdromen werkelijkheid kunnen maken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te verwelkomen en te begeleiden op deze opwindende reis naar de keuken en badkamer van jouw dromen.

Kom gezellig langs of maak een afspraak!

Plan een afspraak met één van onze adviseurs

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.