Poggenpohl keukens, exclusief bij Grando Uden

Bij iedere Poggenpohl keuken staan de wensen van de klant centraal. De woning, inrichting en smaak zijn het beginpunt bij het creëren van de keuken. In de showroom van Grando Uden worden uw keukenwensen vertaald naar een eerste versie op papier. De ruimte waar de keuken wordt geplaatst staat centraal en wordt optimaal benut. Als de ontwerpen helemaal naar uw wens zijn uitgewerkt gaan de vakmensen in de fabriek aan het werk. Ieder element van de keuken wordt in de fabriek tot in detail verwerkt, zodat u de Poggenpohl keuken in huis heeft die u voor ogen had. Poggenpohl keukens zijn bij Grando, exclusief en alleen verkrijgbaar in Uden.

Van showroom naar uw woning.

Poggenpohl heeft meerdere series met ieder zijn eigen uitstraling en onderscheidende elementen. De serie is de basis van de keuken en uw wensen worden hierin verwerkt. Materialen, kleuren en afwerking kunt u zelf bepalen met de hulp van de adviseurs in onze showroom. De Poggenpohl keukens bij Grando Uden zijn stuk voor stuk maatwerk en dat maakt hem uniek

 

 

Installatie van uw Poggenpohl-keuken

Kwaliteit van uw Pogenpohl keuken staat bij Grando Uden centraal. U kiest voor een keuken met de beste kwaliteit en een lange levensduur. De ontwerpen worden door de vakmensen in de fabriek verwerkt en gemonteerd. De strenge kwaliteitscontroles zorgen dat de keuken voldoet aan de hoge eisen die u verwacht van Poggenpohl en Grando Uden. De installatie wordt door vakkundige installateurs uitgevoerd. Na de plaatsing zorgt de service kaart voor een uitstekende levenslange ondersteuning. Met de kaart zijn alle specificaties van de keuken in de toekomst terug te vinden.

 

 

Kijk binnen bij onze klanten

Tevreden klanten staan centraal bij Grando Uden. Onze klanten genieten van de ultieme keuken/badkamer waarvan ze altijd gedroomd hebben. De ondernemer helpt u van begin tot eind om al uw wensen uit te laten komen en is pas tevreden als u dat bent. Het is altijd leuk om te ontdekken hoe de persoonlijke smaak van onze klanten tot uiting komt in hun nieuwe keuken/badkamer en hoe zij de samenwerking met Grando hebben ervaren. Wellicht brengen ze u op goede idee�n. Bekijk de ervaringen van onze klanten.

 

 

Poggenpohl, unieke keukens.

Uw op maat gemaakte Poggenpohl keuken is te koop bij Grando Uden. Ik zorg er persoonlijk voor dat u de droomkeuken krijgt die u al lange tijd voor ogen had. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik help u graag van begin tot eind

"Ivo van de Wijst, ondernemer Grando Uden"

 

 

BEZOEK ONZE SHOWROOM EN LAAT U INSPIREREN.

De opties zijn eindeloos en de details maken de keuken. De ondernemer helpt u graag om alle mogelijkheden te laten zien en deze te vertalen naar uw wensen. Van het eerste ontwerp tot aan de installatie krijgt u begeleiding om u te ontzorgen.