Poggenpohl keukens, exclusief bij Grando Uden

Wat ooit begon als een bescheiden houtbewerkingsbedrijf, is nu na 130 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende merk voor luxe keukenarchitectuur, vervaardigd in Duitsland. Als pionier in moderne keukens heeft Poggenpohl zich onderscheiden door architectonische concepten te verenigen met designprincipes, resulterend in een baanbrekend aanbod van producten, ongeëvenaard vakmanschap en technische precisie.

Van Showroom naar jouw woning met Poggenpoghl Van der Wijst keukens.

Bij Grando Keukens en Badkamers van der Wijst vind jij meerdere series van Poggenpohl, elk met zijn eigen unieke uitstraling en kenmerken. De serie vormt de basis van jouw keuken, en jouw persoonlijke wensen worden hierin geïntegreerd. De keuze van materialen, kleuren en afwerking is volledig aan jou, met de deskundige begeleiding van onze adviseurs in onze showroom. Onze Poggenpohl keukens zijn allemaal op maat gemaakt, waardoor elke keuken uniek is.

De installatie van jouw Poggenpohl-keuken staat centraal bij Grando Keukens en Badkamers van der Wijst. Wij bieden keukens van topkwaliteit met een lange levensduur. Vakmensen in de fabriek verwerken en monteren de ontwerpen, en strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de keuken voldoet aan de hoge eisen die jij mag verwachten van Poggenpohl en Grando Keukens en Badkamers van der Wijst. De installatie wordt uitgevoerd door vakbekwame installateurs. Na de plaatsing staat onze servicekaart garant voor levenslange ondersteuning, waarin alle specificaties van jouw keuken in de toekomst te vinden zijn.

Bij Poggenpoghl Van der Wijst keukens draait alles om tevreden klanten.

Wij streven ernaar om jou de ultieme keuken of badkamer te bieden waar je altijd van gedroomd hebt. Onze ondernemer begeleidt jou vanaf het begin tot het einde om al jouw wensen te vervullen en is pas tevreden als jij dat bent. Het is altijd interessant om te ontdekken hoe de persoonlijke smaak van onze klanten tot uiting komt in hun nieuwe keuken of badkamer, evenals hoe zij de samenwerking met Grando hebben ervaren. Misschien brengen zij jou wel op goede ideeën. Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Poggenpohl staat voor unieke keukens, en jouw op maat gemaakte Poggenpohl keuken is verkrijgbaar bij Grando Keukens en Badkamers van der Wijst. Ikzelf, Ivo van der Wijst, de ondernemer van Grando Uden, zorg persoonlijk ervoor dat jij de droomkeuken krijgt waar je al lang van hebt gedroomd. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ik sta klaar om je te helpen, van begin tot eind.

"Bezoek onze showroom en laat je inspireren. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de details maken de keuken. Ik sta klaar om je alle opties te tonen en deze te vertalen naar jouw wensen. Van het eerste ontwerp tot aan de installatie krijg je begeleiding om je zorgeloos door het proces te leiden."

 

- Ivo van der Wijst, ondernemer Grando Uden

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.