25 jaar Grando Son!

Wij zijn enorm trots om ons 25-jarig jubileum te vieren bij Grando Son! Al een kwart eeuw streven wij ernaar om jouw dromen om te zetten in werkelijkheid, en dat willen we groots met jou vieren.

Ontdek de volledig vernieuwde showroom

Om deze speciale gelegenheid te markeren, hebben we onze showroom volledig vernieuwd! Stap binnen in een wereld vol stijl, innovatie en verfijning. Onze nieuwe keukens en badkamers zijn ontworpen met oog voor detail en passie voor design. Laat je inspireren door de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keuken- en badkamerontwerp.

Of je nu een moderne, tijdloze, of klassieke stijl verkiest, bij Grando Son vind je gegarandeerd de perfecte oplossing die bij jouw levensstijl en behoeften past.

Profiteer van Jubileumkeukens met extra voordeel

Om ons 25-jarig jubileum extra speciaal te maken, hebben we een exclusieve collectie jubileumkeukens samengesteld. Deze keukens combineren hoogwaardige kwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje, waardoor je kunt profiteren van extra voordeel op jouw nieuwe droomkeuken.

Mis deze unieke kans niet om jouw droomkeuken of -badkamer te realiseren en te profiteren van onze jubileumaanbiedingen!

Bezoek ons en laat je verrassen!

Wij nodigen je van harte uit om onze vernieuwde showroom te bezoeken en ons 25-jarig jubileum met ons te vieren. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden en te adviseren bij het vinden van de perfecte keuken- of badkameroplossing die aan al jouw wensen voldoet.

Kom langs, laat je inspireren en geniet van de feestelijke sfeer bij Grando Son. Samen maken we van jouw huis een thuis!

Tot snel bij Grando Son - Waar jouw woonwens werkelijkheid wordt!

Te vinden op Meubelplein Ekkersrijt
Ekkersrijt 4084 in Son
T: 0499 745 410

Maak hier jouw afspraak!

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.