Inspiratie

Laat u inspireren door onze keukens & badkamers

Inspiratie

Laat u inspireren door onze keukens & badkamers

Keuken en badkamerblogs

 

Natuursteen of keramische tegels?

  • Inspiratie
  • 6 september 2019 - 10:05
Stel: het is tijd voor een volledig nieuwe badkamer. U gaat naar een Grando showroom om een wc, een douche en een wastafel uit te kiezen en u tikt daarnaast ook nog een aantal mooie accessoires op de kop. Klaar is kees. Toch? Nee hoor, want wat dacht u van badkamertegels? Natuursteentegels, keramische tegels.. Wat is de beste keuze en in welke situatie? In dit blog zetten wij de voors en tegens van natuursteen- en keramische tegels voor u op een rijtje.
Lees meer:

Uw keuken verduurzamen? Dat doet u zo!

  • Inspiratie
  • 5 juni 2019 - 11:16
Milieubewust leven. Steeds meer mensen zijn ermee bezig. Carpoolen wordt normaler, we kiezen voor zonnepanelen en nemen de trein in plaats van het vliegtuig naar onze vakantiebestemming. Maar wat dacht u van duurzaamheid in de keuken? Een duurzaam huishouden kan namelijk positief bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast profiteert ook uw portemonnee ervan, mooi meegenomen! Hoe u uw keuken verduurzaamt? Dat vertellen wij u graag.
Lees meer:

Zo creëert u de beste toiletervaring

  • Inspiratie
  • 8 mei 2019 - 10:51
Het kleinste kamertje van ons huis krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. We vinden het niet zo belangrijk, of vinden lastig om zo’n kleine ruimte leuk en praktisch tegelijk in te richten. Zonde! Want toch is het de moeite waard om juist van deze plek een fijne ruimte te maken. U, en uw gasten brengen er tenslotte stiekem toch een groot deel van de tijd door. Hoe u de beste toiletervaring creëert? Dat leest u hier!
Lees meer:

Praktisch & mooi: afzuiging en kookplaat in één

  • Inspiratie
  • 1 mei 2019 - 12:33
Heeft u goed opgelet bij natuurkundelessen? Dan weet u dat warme lucht opstijgt. Het is dan ook niet voor niets dat de afzuigkap normaal gesproken bóven de kookplaat wordt geplaatst. Echter, niet iedereen vindt deze lust voor het oog. En omdat het oog ook in de keuken wat wil, hebben een aantal slimme ontwerpers ervoor gezorgd dat we afscheid mógen (hoeft natuurlijk niet) nemen van de traditionele afzuigkap. Maak kennis met het allernieuwste snufje op keukengebied: het kookplaatafzuigsysteem!
Lees meer:

Pagina's