Badkamer inspiratie

Een bijzonder leuk project! U gaat namelijk de ruimte inrichten waar u - hopelijk - uw dag goed begint én afsluit. En laten we eerlijk zijn: de omschrijving van een badkamer als ruimte om te douchen, tanden te poetsen en te badderen is veel te simpel. Hier komt u tot rust. Laadt u weer even op. Niet voor niets worden badkamers steeds meer als een ware spa of wellness ingericht. Hoe ziet u dat voor u? Van droom naar concreet plan: wij als badkamerspecialist helpen u al een beetje op weg!

Trend 1: go for metallic

Lees meer >>

Trend 2: zeg maar hallo tegen warme kleuren en materialen

Lees meer >>

 

Trend 3: ga voor een industriële look

Lees meer >>

 

Trend 4: grotere en opvallendere spiegels

Lees meer >>

 

STAP 1: ZOVEEL MOGELIJK IDEEËN OPDOEN!

Bekijk onze voorbeeld badkamers en sla uw favorieten afbeeldingen op in uw eigen inspiratie moodboard. Wees niet bang om de wildste ideeën bij te voegen. We zitten immers nog in de brainstormfase. Nu mag het nog. Het doel is om een idee te krijgen van de richting die we op willen. De stijl die bij u past. Praktisch nadenken doen we later wel. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze blogs voor nog meer trends en tips en tricks op badkamergebied? 

U kunt natuurlijk ook het gratis inspiratie magazine aanvragen om thuis even lekker door te bladeren!

Vraag nu het magazine aanBekijk de blogs

Stap 2: tijd om praktisch na te denken

Nu dus. En, wat voor stijl moet het gaan worden? Welke materialen passen daarbij? Bedenk ook: moet de badkamer compleet vernieuwd of gerenoveerd worden? Kunnen we bepaalde meubels of accessoires hergebruiken? Wat beviel wel en niet aan de ‘oude’ badkamer? Wat was praktisch en wat behoeft echt verbetering? Met deze punten helder kunnen we een plan gaan maken. Belangrijk daarbij: hoe groot is de ruimte? Wat past wel en wat past niet? Om beter inzicht te krijgen kun je gebruikmaken van de Grando ontwerptool. Deze 3D-tool is gemakkelijk in gebruik en laat u spelen met de ruimte, elementen, opstellingen en materialen. Uw ontwerp kunt u vervolgens gemakkelijk opslaan.

Stap 3: haal de expert erbij

Klaar met uw ontwerp? Of nog wat hulp nodig? We adviseren u graag. Onze badkamerspecialisten laten u alle mogelijkheden zien. Dankzij hun ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe badkamer zowel stijlvol als praktisch wordt ingericht. Maak gerust een afspraak. Samen maken dan we een concreet plan van aanpak! Heeft u er al een beeld bij? We kunnen u zelfs een kijkje in de badkamers geven van andere klanten. Zo doet u én goede ideeën op én hoort u hoe anderen de samenwerking met Grando hebben ervaren. 

Stap 4: installatie

Bij Grando wordt u persoonlijk begeleid tijdens het gehele traject. Er wordt geluisterd naar uw behoefte. Van de juiste materiaal- en sanitairkeus tot het vakkundig plaatsen van uw nieuwe badkamer. En dat is precies de stap waar we nu aan toe zijn. Geen zorgen. We laten u niet maanden in een puinhoop leven. U krijgt van ons een duidelijk stappenplan. En daar houden we ons aan. Bovendien vertrekken we pas als alles werkt. Beloofd.   

Stap 5: genieten!

Het allerleukste deel van het stappenplan. De badkamer af. Nu al? Jazeker. Misschien kunt u het afmaken met nog wel leuke accessoires. En dan kan het grote genieten écht beginnen. Luxueus. Ontspannend. Rustgevend. Dat kan ook bij u thuis! 

Neem een kijkje in Grando badkamers thuis.

Benieuwd naar andere Grando badkamers? U kunt vanuit thuis gemakkelijk een klein kijkje nemen in enkele badkamers van onze klanten. Zij vertellen u graag meer over hun ervaring met Grando.

Badkamers van klanten