Badkamer inspiratie met antraciet tegel en steenstrips
Badkamer inspiratie en bijzonder ideeën
Badkamer inspiratie met antraciet tegel en steenstrips
Badkamer inspiratie en bijzonder ideeën

Badkamer inspiratie

  • 1 september 2017 - 14:51

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Een bijzonder leuk project! U gaat namelijk de ruimte inrichten waar u - hopelijk - uw dag goed begint én afsluit. En laten we eerlijk zijn: de omschrijving van een badkamer als ruimte om te douchen, tanden te poetsen en te badderen is veel te simpel. Hier komt u tot rust. Laadt u weer even op. Niet voor niets worden badkamers steeds meer als een ware spa of wellness ingericht. Hoe ziet u dat voor u? Van droom naar concreet plan: wij als badkamerspecialist helpen u in vijf stappen al een beetje op weg! 

 
Stap 1: zoveel mogelijk ideeën opdoen!

Bekijk Pinterest. Bekijk Instagram. Bekijk onze voorbeeld badkamers. Lees ons blog met grote en kleine badkamer ideeën. Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan. Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt. Knip en plak. Maak een (online) moodboard. Wees niet bang om de wildste ideeën bij te voegen. We zitten immers nog in de brainstormfase. Nu mag het nog. Het doel is om een idee te krijgen van de richting die we op willen. De stijl die bij u past. Praktisch nadenken doen we later wel.

Stap 2: tijd om praktisch na te denken

Nu dus. En, wat voor stijl moet het gaan worden? Welke materialen passen daarbij? 
Bedenk ook: moet de badkamer compleet vernieuwd of gerenoveerd worden? Kunnen we bepaalde meubels of accessoires hergebruiken? Wat beviel wel en niet aan de ‘oude’ badkamer? Wat was praktisch en wat behoeft echt verbetering? Met deze punten helder kunnen we een plan gaan maken. Belangrijk daarbij: hoe groot is de ruimte? Wat past wel en wat past niet? Om beter inzicht te krijgen kun je gebruikmaken van de Grando ontwerptool. Deze 3D-tool is gemakkelijk in gebruik en laat u spelen met de ruimte, elementen, opstellingen en materialen. Uw ontwerp kunt u vervolgens gemakkelijk opslaan.

Stap 3: haal de expert erbij

Klaar met uw ontwerp? Of nog wat hulp nodig? We adviseren u graag. Onze badkamerspecialisten laten u de mogelijkheden zien. De alternatieven. Maken het plaatje nóg mooier en compleet. Dankzij hun ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe badkamer zowel stijlvol als praktisch wordt ingericht. Maak gerust een afspraak. Samen maken dan we een concreet plan van aanpak! Heeft u er al een beeld bij? We kunnen u zelfs een kijkje in de keuken (ehm, badkamer) geven van andere klanten. Zo doet u én goede ideeën op én hoort u hoe anderen de samenwerking met Grando hebben ervaren.

Stap 4: installatie

Bij Grando wordt u persoonlijk begeleid tijdens het gehele traject. Er wordt geluisterd naar uw behoefte. Van de juiste materiaal- en apparatenkeus tot het vakkundig plaatsen van uw nieuwe keuken/badkamer. En dat is precies de stap waar we nu aan toe zijn. Geen zorgen. We laten u niet maanden in een puinhoop leven. U krijgt van ons een duidelijk stappenplan. En daar houden we ons aan. Bovendien vertrekken we pas als alles werkt. Beloofd.   

Stap 5: het grote genieten kan beginnen

Het allerleukste deel van het stappenplan. De badkamer af. Nu al? Jazeker. Misschien kunt u het afmaken met nog wel leuke accessoires. En dan kan het grote genieten écht beginnen. Luxueus. Ontspannend. Rustgevend. Dat kan ook bij u thuis!