Badkamer inspiratie

Een bijzonder leuk project! Je gaat namelijk de ruimte inrichten waar je - hopelijk - jouw dag goed begint én afsluit. En laten we eerlijk zijn: de omschrijving van een badkamer als ruimte om te douchen, tanden te poetsen en te badderen is veel te simpel. Hier komt je tot rust. Laadt je weer even op. Niet voor niets worden badkamers steeds meer als een ware spa of wellness ingericht. Hoe zie je dat voor je? Van droom naar concreet plan: wij als badkamerspecialist helpen je al een beetje op weg!

Trend 1: go for metallic

Lees meer >>

Trend 2: zeg maar hallo tegen warme kleuren en materialen

Lees meer >>

 

Trend 3: ga voor een industriële look

Lees meer >>

 

Trend 4: grotere en opvallendere spiegels

Lees meer >>

 

Stap 1: Zoveel mogelijk ideeën opdoen!

Bekijk onze voorbeeld badkamers en sla jouw favorieten afbeeldingen op in je eigen inspiratie moodboard. Wees niet bang om de wildste ideeën bij te voegen. We zitten immers nog in de brainstormfase. Nu mag het nog. Het doel is om een idee te krijgen van de richting die we op willen. De stijl die bij je past. Praktisch nadenken doen we later wel. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze blogs voor nog meer trends en tips en tricks op badkamergebied? 

Je kunt natuurlijk ook het gratis inspiratie magazine aanvragen om thuis even lekker door te bladeren!

Vraag nu het magazine aanBekijk de blogs

Stap 2: tijd om praktisch na te denken

Nu dus. En, wat voor stijl moet het gaan worden? Welke materialen passen daarbij? Bedenk ook: moet de badkamer compleet vernieuwd of gerenoveerd worden? Kunnen we bepaalde meubels of accessoires hergebruiken? Wat beviel wel en niet aan de ‘oude’ badkamer? Wat was praktisch en wat behoeft echt verbetering? Met deze punten helder kunnen we een plan gaan maken. Belangrijk daarbij: hoe groot is de ruimte? Wat past wel en wat past niet? Om beter inzicht te krijgen kun je gebruikmaken van de Grando ontwerptool. Deze 3D-tool is gemakkelijk in gebruik en laat je spelen met de ruimte, elementen, opstellingen en materialen. Jouw ontwerp kan je vervolgens gemakkelijk opslaan.

Stap 3: haal de expert erbij

Klaar met je ontwerp? Of nog wat hulp nodig? We adviseren je graag. Onze badkamerspecialisten laten je alle mogelijkheden zien. Dankzij hun ervaring kunt je erop vertrouwen dat je nieuwe badkamer zowel stijlvol als praktisch wordt ingericht. Maak gerust een afspraak. Samen maken dan we een concreet plan van aanpak! Heb je er al een beeld bij? We kunnen je zelfs een kijkje in de badkamers geven van andere klanten. Zo doe je én goede ideeën op én hoor je hoe anderen de samenwerking met Grando hebben ervaren. 

Stap 4: installatie

Bij Grando wordt je persoonlijk begeleid tijdens het gehele traject. Er wordt geluisterd naar jouw behoeftes. Van de juiste materiaal- en sanitairkeus tot het vakkundig plaatsen van je nieuwe badkamer. En dat is precies de stap waar we nu aan toe zijn. Geen zorgen. We laten je niet maanden in een puinhoop leven. Je krijgt van ons een duidelijk stappenplan. En daar houden we ons aan. Bovendien vertrekken we pas als alles werkt. Beloofd.   

Stap 5: genieten!

Het allerleukste deel van het stappenplan. De badkamer af. Nu al? Jazeker. Misschien kan je het afmaken met nog wel leuke accessoires. En dan kan het grote genieten écht beginnen. Luxueus. Ontspannend. Rustgevend. Dat kan ook bij jou thuis! 

Neem een kijkje in Grando badkamers thuis.

Benieuwd naar andere Grando badkamers? Je kunt vanuit thuis gemakkelijk een klein kijkje nemen in enkele badkamers van onze klanten. Zij vertellen je graag meer over hun ervaring met Grando.

Badkamers van klanten