Over Grando

Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando. Koken. Baden. Genieten

LAAT U INSPIREREN

Op deze website, in het Inspiratie Magazine én de showrooms kunt u volop inspiratie opdoen en vindt u veel praktische informatie. Maak ook gebruik van de unieke 3D ontwerptool en ontwerp uw eigen droomkeuken of -badkamer.Bespreek uw woonwensen persoonlijk met de Grando ondernemer zelf. U ontvangt een gedetailleerde 3D tekening gebaseerd op de realiteit. Voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk. Wij bieden u praktisch en passend advies op maat.

Uw keuken- of badkamer droom wordt werkelijkheid

De Grando ondernemer bestelt zelf uw keuken of badkamer en deze wordt geleverd door onze eigen vrachtwagens en chauffeurs.

Grando totaalservice voor u

Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u één team en bieden een passend advies op maat. Wij overzien graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dat scheelt u een hoop werk én zorgen. Er wordt nagedacht over het juiste materiaal- en apparatenkeus en de begroting klopt tot in de puntjes. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

Vakmanschap sinds 1965

Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken,- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u éen team en bieden een passend advies op maat. Wij overzien graag het hele traject en bieden u een totaalservice: van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dat scheelt u een hoop werk én zorgen. Er wordt nagedacht over het juiste materiaal- en apparatenkeus en de begroting klopt tot in de puntjes. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier, al sinds 1965.

Maak een vrijblijvende afspraak

ELK FILIAAL EEN EIGEN ZAAK

Bij Grando helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw ideale keuken en/of badkamer. Als zelfstandige ondernemers verbinden we onze goede naam aan onze service en onze kwaliteit. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Een prettig idee. Wij hebben passie voor het vak én het eindresultaat.

'WIJ BIEDEN U INSPIRATIE EN VERNIEUWDE IDEEËN'  

Emanuel Meijer Grando Utrecht.

Een duurzame oplossing

Bij Grando vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de wereld waarin we wonen en werken. Daarom worden onze keukens klimaatneutraal geproduceerd en verwerken we uitsluitend hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Hiervoor is het internationale keurmerk PEFC afgegeven. Bovendien is de productie gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 en EAMS II. Bij Grando kiest u dus altijd voor een duurzame oplossing!

Zeker van uw aankoop

Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en zekerheid. Wij hanteren algemene voorwaarden die u als consument goed beschermen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de CBW-voorwaarden.