Profiteer van deze actie!

Het is voor ons van groot belang dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. Wij heten je van harte welkom in onze showrooms, waar je altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van keukens en badkamers vindt. Ook dit voorjaar staan we graag voor je klaar om je de nieuwste collecties te tonen. En natuurlijk geven wij je een advies op maat om jouw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren!

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom. 

Plan hier je adviesgesprek

Kies een moment wanneer het je het beste uit komt. Wij controleren z.s.m. of je voorkeursdatum beschikbaar is. Je wordt vervolgens gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak. 

Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. Je krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens en Badkamers Zaandam vindt je de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden je kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.