Fornuizen

Optimaal kookplezier in uw keuken? Dan is een fornuis misschien wel de keuze voor u. De opties zijn eindeloos, zodat u altijd de de juiste keuze kunt maken passend bij uw levensstijl. Zo kunt u kiezen uit verschillende kookplaten, aantal pitten, het type oven, de grote van de oven, bergruimte en kleur.

Type kookplaat

Een fornuis is niet alleen nog maar beschikbaar in een gas variant, maar ook inductie of keramisch behoort tot het assortiment.

Aantal pitten

U kunt gaan voor 4 pitten, maar ook 6 is natuurlijk mogelijk. Of ga voor 5 pitten met een wok pit voor heerlijke wok gerechten.

Type oven

Het handige aan een fornuis is dat de oven er in geïntegreerd zit. Een gas of elektrisch is ene optie maar ook een hetelucht-oven met verschillende functies.

Formaat oven

Wist u dat het ook mogelijk is om 2 ovens naast elkaar te hebben? Of kies toch voor één, verkrijgbaar van 60 tot wel 150 cm breed!

OOK EEN FORNUIS IN UW DROOMKEUKEN?

Maak een afspraak! Bij Grando kunt u kiezen uit een veelzijdig assortiment met (inbouw) keukenapparatuur. De ondernemers en de adviseurs vertellen u graag meer over alle verschillende opties die er mogelijk zijn en laten u het gebruik ervan ervaren.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.