Home connect

Huishoudelijke apparaten als de oven, vaatwasser of afzuiginstallatie kunt u tegenwoordig eenvoudig op afstand met uw telefoon of tablet bedienen. Deze connectiviteit levert enorm veel gemak en tijdsbesparing op, want als u nog in bed ligt, warmt de oven al op voor de croissants.

Waarschijnlijk kunnen we ons over tien jaar niet eens meer voorstellen dat we ‘vroeger’ huishoudelijke apparaten handmatig bedienden in plaats van op afstand met een app. Eenmaal gewend aan de mogelijkheden van connectiviteit wil en kunt u bijna niet meer zonder. Door middel van een app heeft u namelijk op elk gewenst moment van de dag toegang tot alle relevante informatie en functies en kunt u apparaten op afstand in- en uitschakelen. Zo kunt u op uw werk de vaatwasmachine, de koffiemachine of de oven vast aanzetten. Handig!

Gemak dient de mens

De oven voorverwarmen terwijl u boodschappen doet of uw afzuigkap vanaf de eettafel aanzetten. Dit is allemaal mogelijk met huishoudelijke apparaten met wifi, die u heel eenvoudig met de Home Connect-app bedient. Daarbij biedt Home Connect hulp bij eventuele technische problemen. Siemens-experts kunnen - na toestemming van de gebruiker - het apparaat op afstand uitlezen om zo het probleem te analyseren en waar mogelijk te verhelpen. 

Voor nog meer gebruiksgemak kunt u verschillende Home Connect-apparaten met elkaar laten communiceren. Bijvoorbeeld de Home Connect-afzuigkap, die automatisch begint met afzuigen wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt. 

LICHTPLAN

Led-verlichting is niet meer weg te denken uit uw keuken en badkamer. Naar wens kunt u deze verlichting schakelen en dimmen via een Philips Hue- of Casambi-app op uw smartphone of tablet. Zo creëert u zelf de setting die bij het moment past. Gedimd bij een gezellig diner met vrienden of juist meer licht als u zit te werken. Uw Grando-adviseur vertelt u er graag meer over. 

MEER OVER HOME CONNECT IN UW HUIS?

Maak een afspraak! Bij Grando kunt u kiezen uit een veelzijdig assortiment met (inbouw) keukenapparatuur. De ondernemers en de adviseurs vertellen u graag meer over alle verschillende opties die er mogelijk zijn en laten u het gebruik ervan ervaren.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.