Sous vide lades
Sous-vide; een kooktechniek uit Frankrijk en nu ook gewoon mogelijk bij u thuis.
Het geheim is dat uw eten gelijkmatig wordt gegaard voor een contante, en relatief lage, temperatuur. Voor u gaat garen dient uw vlees, vis, groente en aardappels apart in een speciale zak gevacumeerd te worden doormiddel van de Sous-Vide lade. De lade kunt u netjes onder bijvoorbeeld uw stoomoven laten plaatsen zodat alles in één lijn is. Het gerecht plaatst u dan in uw stoomoven en selecteer een speciale Sous-Vide functie. Bij vlees raden wij aan om uw vlees naderhand nog even kort te garen in de pan, om wel een krokant korstje te krijgen.
IS EEN SOUS VIDE IETS VOOR U?
Maak een afspraak! Bij Grando kunt u kiezen uit een veelzijdig assortiment met (inbouw) keukenapparatuur. De ondernemers en de adviseurs vertellen u graag meer over alle verschillende opties die er mogelijk zijn en laten u het gebruik ervan ervaren.