Zelf uw badkamer ontwerpen in 3D

Grando neemt graag alle zorg uit handen. Gaat u een nieuwe badkamer aanschaffen? Dan staan wij van ontwerp tot montage voor u klaar. Ter inspiratie tonen we voorbeelden van alle mogelijkheden op badkamergebied en onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerp van uw droombadkamer. Wilt u liever eerst zelf op uw gemak ideeën opdoen en nadenken over de perfecte indeling, het materiaalgebruik en de sfeer van uw badkamerruimte? Dan heeft Grando speciaal voor u een handig programma. Maak kennis met de Grando ontwerptool: zelf uw badkamer ontwerpen was nog nooit zo leuk

Hulp nodig bij uw ontwerp?

Uw nieuwe badkamer ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Grando vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen, u ontvangt een gedetailleerde 3D tekening en wij verzorgen de gehele montage wanneer het u uitkomt. Zijn er extra werkzaamheden nodig zoals het verleggen van leidingen of stucwerk? Ook deze zorg nemen wij voor u uit handen. Kortom: Grando helpt u bij het gehele traject en ons werk is pas klaar wanneer u tevreden bent.

Maak nu een afspraak

Ontwerpvoorbeelden van consumenten

Per dag maken vele consumenten gebruik van onze ontwerptool. Dankzij de eenvoudige stappen kan iedereen eenvoudig aan de slag. Hieronder enkele voorbeelden van badkamers ontworpen door onze klanten. Probeer het zelf en ontdek hoe gemakkelijk u uw droombadkamer kunt ontwerpen!

Uw eigen badkamer tekenen doet u zo

Heeft u al voor ogen hoe uw droombadkamer eruit moet komen te zien? Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden kan het handig zijn om uw ideeën te visualiseren. Denk hierbij aan de beschikbare badkamerruimte, de perfecte indeling van de elementen en de combinatie van materiaalgebruik en accessoires. Ook wanneer u nog geen idee heeft van hoe uw nieuwe badkamer ingedeeld moet worden inspireert Grando u graag. Met de ontwerptool speelt u met de ruimte, elementen, opstellingen en materialen. En om het effect nog echter te laten lijken bekijkt u de tekening vanuit verschillende invalshoeken. Zelf uw badkamer tekenen in 3D was nog nooit zo makkelijk.

Aan de slag

Wanneer u start met ontwerpen begint u bij de indeling van de beschikbare badkamerruimte: zo bepaalt u niet alleen de afmetingen, u plaatst ook de aanwezige deuren en ramen. Vervolgens kunt u direct aan de slag met het plaatsen van elementen zoals kasten, douches, baden en closets. U kiest zelf welke spiegels u het mooiste vindt, u plaatst kranen, douchesets en radiatoren en u bepaalt de kleur en het materiaal van de gewenste vloer- en wandtegels. Om het plaatje compleet te maken bepaalt u de gewenste sfeer door diverse accessoires toe te voegen: van weegschalen tot badslippers en van fotolijsten tot badeendjes.

Klaar? Bewaar uw ontwerp

Bent u klaar met uw badkamerontwerp? Maak dan vrijblijvend een Grando account aan en wij slaan de tekening voor u op. Zo wordt het ontwerp voor u bewaard en raadpleegt u deze wanneer u maar wilt. Schiet er een nieuw idee te binnen? Pas uw tekening dan te allen tijde aan. Per dag maken veel consumenten gebruik van de ontwerptool. Eerst inspiratie opdoen voordat u begint met uw badkamer ontwerpen.

Inspiratie opdoen?

Heeft u nog helemaal geen idee van wat u mooi vindt? Dan kunt u zich uiteraard ook eerst laten inspireren door het aanbod van badkamers op de Grando collectiepagina. Hier vindt u tal van voorbeelden en stijlen: van romantische tot moderne badkamers en van functionele badkamers tot een combinatie van allerlei stijlen. Deze voorbeelden dienen puur ter inspiratie: u kiest zelf de stijl die bij u past en maakt de ruimte compleet met persoonlijke accessoires.
Nog meer inspiratie opdoen of een kijkje nemen in de badkamers van klanten die u voorgingen? Vraag dan gratis ons Grando Inspiratie Magazine aan.