All-in badkamer Eros

Grando heeft een sfeervolle en zeer aantrekkelijke complete badkamer voor u ontworpen. In badkamer Eros is het dagelijks genieten! Daarbij ontzorgt Grando u volledig: wij maken voor u een realistische 3D tekening, een gespecificeerd offerte, bezorgen én last but not least, deze super deal is inclusief montage!

All-in badkamer Eros, nú inclusief:

  • Complete badkamer
  • Keuze uit 6 kleuren tegels
  • 24 m² wand- en vloertegels
  • Badmeubel in wit en grijs leverbaar
  • Realistisch 3D ontwerp
  • Gespecificeerde offerte
  • Bezorgen én montage

Leverbaar vanaf € 17.999,-

Dagelijks genieten in badkamer Eros.

De combinatie van tegels en witte accessoires vormen een mooi geheel. In deze warme badkamer komt u volledig tot rust. Eros is voorzien van een complete regendouche (met handdouche) en achter de wand is een praktisch zitbankje geplaatst. Het gelakt wit badmeubel is 120 cm breed, met een keramische wastafel, dit biedt extra veel ruimte. De toiletcombinatie is inclusief softclose en verwijderbare bril, voor extra hygiëne. Daarnaast wordt deze badkamer bij u bezorgd én gemonteerd!

Superieur vakmanschap.

Bij Grando wordt u persoonlijk begeleid tijdens het gehele traject. Er wordt geluisterd naar uw behoefte. Van de juiste materiaal- en apparatenkeus tot het vakkundig plaatsen van uw nieuwe keuken/badkamer. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan lost Grando dat onmiddellijk op. Dat is waar wij voor staan: vanzelfsprekend topkwaliteit. In het Grando Inspiratie Magazine wordt duidelijk wat Grando voor u kan betekenen, zodat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken /-badkamer. Wij willen dat u 100% tevreden bent.

Kijk binnen bij onze klanten.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Uiteraard genieten al vele Grando klanten van dé ultieme droomkeuken/-badkamer. Daarom geven we graag een kijkje in de keuken/badkamer van onze klanten. Het is altijd leuk te ontdekken hoe de persoonlijke smaak van onze klanten tot uiting komt in hun nieuwe keuken/badkamer en hoe zij de samenwerking met Grando hebben ervaren. En wie weet... Misschien brengen zij u ook op goede ideeën.

Meer informatie?

Laat u terugbellen door één van onze adviseurs. Geheel vrijblijvend!

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan het formulier in, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Grando staat u altijd graag persoonlijk te woord en biedt u advies en inspiratie op maat. Vakkundige monteurs zorgen voor het plaatsen van uw nieuwe keuken en/of badkamer, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Indien gewenst kan Grando ook extra servicewerkzaamheden voor u verzorgen; zoals de demontage van uw oude badkamer leidingen verleggen, stukadoren en tegelwerk.