Carmello

Tegels: Marmerlook
Sanitair: Modern

Laat u verleiden door de stijlvolle badkamer Carmello, een toonbeeld van moderne elegantie en comfort. Met zijn warme beige tegels en donker gemarmerde accenten biedt deze badkamer een luxueuze uitstraling die rust en ruimte uitademt. De inloopdouche, omgeven door helder glas, vormt een opvallend middelpunt en nodigt uit tot ontspannen momenten. Het donkere houten badkamermeubel met geïntegreerde witte wastafel is niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog, compleet met een grote spiegel en moderne armaturen. Badkamer Carmello is dé plek waar functionaliteit en design samensmelten tot een oase van welzijn.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat badkamers bij Grando in vele materialen en opstellingen uitgevoerd kunnen worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Marmerlook

Helemaal van deze tijd zijn marmerlook tegels. Een tijdloze klassieker die een ruimte sfeer geeft. De aders die zo specifiek voor marmer is, komen in de keramischische tegels goed uit. Toch net een stapje te ver. Grando heeft nog vele andere tegels waar u uit kan kiezen.

 

Industrieel badkamermeubel

Ontdek de ruige charme van industriële badkamermeubels en geef je badkamer een stoere en eigentijdse uitstraling. Met robuuste materialen zoals gerecycled hout, metaal en beton, brengen deze meubels een industriële sfeer in elke ruimte. De strakke lijnen en minimalistische ontwerpen creëren een gevoel van moderniteit en eenvoud. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt industriële badkamermeubels tot een geweldige keuze voor liefhebbers van urban design. Voeg een industriële touch toe aan je badkamer en geniet van een unieke en onderscheidende ruimte.

DE MODERNE BADKAMER

Minimalistisch met strakke lijnen, het vormt de basis van veel moderne badkamers. Materialen als natuursteen, glas, chroom en RVS creëren een prettige uitstraling die ervoor zorgt dat u zich aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. De moderne badkamer is  daarnaast dé plek die voorzien kan worden van allerlei technische hoogstandjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een toilet met koolstoffilter voor directe zuivering van de lucht, tegels en drains met LED-verlichting en vloerverwarming. Het kleurgebruik kunt u in de moderne badkamer geheel naar eigen smaak invullen.

Lees meer >