Celia

Tegels: Beton ciré
Sanitair: Klassiek
Wellness: Verlichte spiegel

Ontdek de charme van modern comfort met badkamer Celia, een combinatie van elegantie en stijl. Stap binnen in een wereld waar luxe en functionaliteit samenkomen, van de ruime inloopdouche met heldere glazen deuren tot de dubbele witte opzetwastafels die rusten op een prachtig houten meubel. De ovale spiegels met verlichting voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de badkuip met nisjes de ruimte optimaal benut. De zachte beige en houttinten creëren een sfeer van rust en luxe, waardoor badkamer Celia de perfecte plek is om te ontspannen. 

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat badkamers bij Grando in vele materialen en opstellingen uitgevoerd kunnen worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

beton ciré

Beton Ciré geeft een uniek, huiselijk en warme sfeer aan een ruimte. Door de verschillende nuances in het beton creëert u persoonlijkheid. Beton is water- en schokbestendig en geheel voegloos.

Badkamermeubel met waskom

Transformeer je badkamer met een badkamermeubel voorzien van losse waskommen. Deze unieke en eigentijdse stijl voegt een vleugje elegantie toe aan elke badkamer. De vrijstaande waskommen bieden niet alleen een opvallend design, maar geven je ook meer flexibiliteit in het indelen van je ruimte. Kies uit verschillende materialen, vormen en afwerkingen om het perfecte meubelstuk te creëren dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak en de inrichting van je badkamer. Met een badkamermeubel met losse waskommen wordt je badkamer een oase van stijl en functionaliteit.

DE KLASSIEKE BADKAMER

Bij de klassieke badkamer denkt u mogelijk meteen aan grote landhuizen of boerderijen. De klassieke badkamer kan echter in ieder huis gerealiseerd worden. Grando combineert hedendaags comfort met nostalgische details. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het bekende bad op pootjes, zwart-wit geblokte tegels, verchroomde buizen, een wastafel van graniet of terrazzo en grote goud- of koperkleurige kranen. Wij voorzien uw klassieke badkamer bovendien van alle gemakken.

Lees meer >

LED verlichte spiegel

De juiste verlichting is essentieel in de badkamer. Om u klaar te maken voor de dag, denk aan make-uppen of scheren, is het belangrijk om mooi en sterk licht te hebben. Door de duurzame LED verlichting kunt u zich elke dag met gemak klaar maken voor uw activiteiten.